Svi ste se ušutili. Ili trejdate, ili ližete šapice ?
Obzirom da ste svi vrtirepke Day In, Day Opt, nije vas smjelo potopiti
Zloćka vam je trenutno indisponirana, da ne mislite da sam vas zaboravila
Svi ste se ušutili. Ili trejdate, ili ližete šapice ?
Obzirom da ste svi vrtirepke Day In, Day Opt, nije vas smjelo potopiti
Zloćka vam je trenutno indisponirana, da ne mislite da sam vas zaboravila
PFE. Moze neki grah ?
Da opet malo uletim...
PFE. Moze neki grah ?
Da opet malo uletim...
Ja sam tako uletio u PFE ali nikako da izletim
PFE. Moze neki grah ?
Da opet malo uletim...
Ja sam tako uletio u PFE ali nikako da izletim
evo ja sam ti se pridruzio:)
Uletio sam klizeci
Pa ovo mora rast...
Uopce ne kuzim sto bi to Biden mogao donjet u svojoj reformi sto bi se tolko ticalo PFE-a pa da tolko pada nakon dobrih izvjestaja i jos boljih ocekivanja za 2021.
Pfizer's revenues for Q4 and the year announced last week are up 8% in 2020. Pfizer's $ 1.56 annual dividend payout currently corresponds to a 4.5% yield. These returns are well above the S&P 500 average.
As of February 2021, Pfizer has 95 completed projects, 24 of which are in phase 3. Pfizer expects 2021 to be a record year with revenues ranging from $ 60 billion to $ 61 billion. The COVID-19 vaccine business will be profitable consistently in 2021 and beyond.
The obvious risk today for Pfizer and the profitability of the pharmaceutical industry in general is the Biden administration's plans to reform healthcare and cut costs.
Kad se pogleda PFE je povijesno nisko. Ovako nisko koliko sam gledao nije bio još od 2017. Naravno osim korona pada prošle godine. Ali taj pad je trajao svega nekih mjesec dana i onda je sve padalo.
Kad se pogleda PFE je povijesno nisko. Ovako nisko koliko sam gledao nije bio još od 2017. Naravno osim korona pada prošle godine. Ali taj pad je trajao svega nekih mjesec dana i onda je sve padalo.
možda imaju gubitak na malim plavim tableticama?
ipak sad većina *ebača u karanteni mora bit doma sa ženom, a ne sa ljubavnicom
Meni kruzeri i avio rastu svaki dan po malo. Trenutno sam na 8-10% u plusu ali to mi nema smisla još prodavati. Kineske auto kompanije su mi u popriličnom padu al čekam dok ne vidim dokle pa da još dokupim da smanjim prosjek. NIO ih povukao danas sve dobrano za sobom.
možda imaju gubitak na malim plavim tableticama?
pa rasli su im prihodi.
Ocekuju rekordnu 2021.
Ok prosla je dividenda pa je mala korekcija otisla na to nakon datuma al...
eto ja sam promjenio trgovanje al nisam bas presretan sjedit i gledat ...pogotovo crvenilo..
ono zeleno po 20% u danu mi je nakak bilo ljepse za gledat
portfelj mi je ovo:
Display Moremožda imaju gubitak na malim plavim tableticama?
pa rasli su im prihodi.
Ocekuju rekordnu 2021.
Ok prosla je dividenda pa je mala korekcija otisla na to nakon datuma al...
eto ja sam promjenio trgovanje al nisam bas presretan sjedit i gledat ...pogotovo crvenilo..
ono zeleno po 20% u danu mi je nakak bilo ljepse za gledat
portfelj mi je ovo:
Nisam baš ni ja sretan što samo gledam ali sam si našao zanimaciju da gledam koja dionica od mojih koje pratim će potegnut što više prema dolje pa da dokupim.
Inače bi mi bilo dosadno ko na našoj ZSE.
PFE je potopio ni manje ni više W. Buffet svojim izlaskom.
Ogromno papira je prodao.
Buffett veliš izašao, a ne znam kaj ste se svi onda 'zakačili' na taj Pfizer? to je vrlo vrlo 'troma' dionica
ne idite protiv tržišta, na ChartMill-u vidim da je i dalje slaba TA ocjena
pa malo-malo druga farmaceutska kompanija izbaci novo cjepivo i/ili obećavajuće istraživanje
to prvo plus problemi s distribucijom plus cjepivo koje je Pfizer napravio u 2 doziranja... sve mu to ne ide u prilog
eto se Evropa dogovara za rusko cjepivo koje navodno ima i slabije nus pojave?
a za to vrijeme mogli ste lijepe pare okrenuti na MARA-i koja btw. košta jednako (oko 30-ak dolara), kupiš kad padne, drugi dan na otvaranju prodaš
samo pratiš Bitcoin kao brata blizanca
a dnevno par dolara gore dolje napravi, samo gledati graf i nemaš beda
objavljujem da sam riješio pola CNDT-a iznad $6, drugu polovicu ću iznad $7 a svakako prije objave rezultata za Q1/21
nakon toga ću razmisliti o ponovnom ulazu... bila je to lijepa vožnjica koju polako privodim kraju
gdje ste vidjeli da je buffett izasao? nisam to vidio
In the case of Warren Buffett, the prevailing theme in 2020 was sell, sell, and sell! Looking back on Berkshire Hathaway's four 13F filings with the SEC, Buffett's company completely disposed of or reduced its stake in 37 companies last year.
Berkshire completely exited the following 15 positions at some point in 2020:
Istina, zatvorili su PFE:
https://whalewisdom.com/filer/berkshir…ldings_tab_link
In the case of Warren Buffett, the prevailing theme in 2020 was sell, sell, and sell! Looking back on Berkshire Hathaway's four 13F filings with the SEC, Buffett's company completely disposed of or reduced its stake in 37 companies last year.
Berkshire completely exited the following 15 positions at some point in 2020:
- American Airlines Group
- Delta Air Lines
- United Airlines
- Southwest Airlines
- Goldman Sachs
- Travelers Companies
- Costco Wholesale
- Restaurant Brands International
- Phillips 66
- Occidental Petroleum
- Barrick Gold
- M&T Bank
- PNC Financial Services
- JPMorgan Chase
- Pfizer (NYSE:PFE)
Jako puno kompanija koje bi Terry Smith rado izbjegao u svom portfelju...tko voli Buffetta, svidjet će mu se i Terry Smith.
"Buy good companies.
Don't overpay.
Do nothing."
autore, u članku (link) nema Pfizera, ne spomnije se nigdje?
ali ja sam našao ovdje pa pogledajte, istina je!
Ja na PFE gledam kao štednju u banci sa puno boljim kamatama,ako mi zatreba novac jer vidim neku boljlu priliku onda prodam.
Kao što piše u članku Buffet je u godinama i pitanje koliko uopće ima utjecaja,pa i zlato(rudnik) je BRK kupio prošle godine,baš bi Buffet sa 90 godina prvi put to napravio.
cekaj, on je onda izasao taman oko izlaska cjepiva? a bo. kazem, logika mi govori da nema razloga da dionica pada. jos jednom, nisam radio dublju analizu, jer sad upravo radim brodare, ali ovako od oka mi se cini ok. tko ce ga znati
Alias kojeg bi brodara jos peroručio osim NMM. Unaprijed hvala.
Ne treba niti gledati je li netko ušao ili izašao, bitno je znati svoje razloge zašto smo kupili neku poziciju.
COVID19 okolnosti su dovele do odgode brojnih dijagnoza što bi moglo dovesti do šoka potražnje za farmaceutskim proizvodima u skorom razdoblju kako bi se liječile uznapredovale bolesti (onkološki), kao i sama COVID19 bolest koja (zasad pretpostavka) long term negativno utječe na krvožilni, neuralni i respiratorni sustav.
Osim toga, lockdown je značajno utjecao na mentalno stanje populacije i doista očekujem da će farmaceutska industrija, uz svoju sposobnost podizanja cijena lijekova, značajno profitirati u budućem razdoblju, dakle očekujem mini pozitivan sekularan trend jake potražnje za farmaceutima.
Moj pick je BMY, stabilan rast prihoda, jaki fundamenti, dobar pipeline i kroz akviziciju Celgenea te najbitnije...niska cijena (gledajući fundamente)