Display Moreekipa, obzirom na situaciju oko Podravke, zašto se jednostavno svi ne prebacimo u mirovinske fondove koji ne drže Podravku? (ja već jesam)
na taj način će im lova uteći i onda će u razmjernom omjeru morati rasprodavati portfelj.
i eto ti potresa na burzi i poruke dioničara političkom kadroviranju
Na previse.
Zazvoni mi alarm na nekoj i onda ja gledam dal je za dokupit ili za prodat- neamam pojma.
Neke su tu i cekaju tjedan-dva neke su bile za uc i izac pa sam zaboravio na njih.
Ma rasulo... al koga briga dok je zeleno:)
@alias ovo gore nije udica koju trebas odma progutat nije druk za kupit
Ma znas sta je fora? Ima dana kad sta god trejdas gubis lovu, i onda imas dana kad sta god kupis zaradujes. Ali doslovno se meni tako dogada. Kad gubim nema dionice da bi kupio i da ona ne bi pala. Onda kad su dobri dani i da kupim govno ono bi poraslo. Jucer evo prvi dan da nisam trejdao i zarada ogromna. Ovaj NMM ako se sve odigra dobro ce me obogatiti. U zivotu nisam vidio jeftiniju dionicu. A sto je najbolje cini se da su je i drugi poceli primjecivati. Volumen je prekjucer bio 5x veci od prosjeka, jucer 3x. Dionica da se podupla jos bi bila džabe. Sad cu cekati korekciju i kupovati vrlo rijetko. Doslovno se uvijek neko sranje dogodi s kvalitetnim dionicama i padnu bezveze. Bilo je tako ove godine na Googlu pa sam kupio kad je pao do 1400. Alibabi nedavno. Samo da si kupio te tri ful sigurne dionice imao bi preko 100% zarade u godinu dana. Zasto onda skakati na sve? Samo cekati kao pirana i loviti kvalitetne dionice i nemas zime. Ali nismo strpljivi. Sad bas probam. A i ostane vise vremena za se igrati s bebom i setati.