Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Ode još jedna banka.
Dvije za predjelo, dakle
-
Ode još jedna banka.
Dvije za predjelo, dakle
The Fed: Everything Everywhere All at OnceDid the Fed just guarantee every bank deposit in America? That's really not the Fed's job; it's up to the FDIC to insure deposits up to a maximum of $250,000.…www.yardeniquicktakes.com -
Beton i Bitkojin...
Čini mi se da počinje euforija na potonjem...
-
kako bilo da bilo... moraš biti malo pohlepan dok su drugi puni straha:
jučer dodao MPW po $8.50 i CMA po $44
ako za 15min CPI ne obori sve rekorde, dobro sam prošao
ako bude obratno, imam dvije dionice u dugoročnom portfelju kupljene po PE 5 do 6
rizik nikakav!
tako meni izgleda kapitulacija: bezrazložna rasprodaja na velikom prometu, čista panika
-
Ma, sramote moram zvat kolegu sa posla da mi kaže kako najbrže doći do btc a :).
napit će mi se krvi.
Može i preko interactive brokersa no kod njih je to nuklearna fizika, naravno , a Revolut sam zatvorio, naravno.
Jel ima koja dionica/ etf koja je baš parnjak btc?
mada i od nje na interactivsima vjerojatno rade dramu.
[napr . glp, mmp, oki i slične energetičare/dividendičare ne daju kupit. zbog obračuna poreza koliko kužim. ja sam mešetario sa desetak takvih dionica]
-
Ma, sramote moram zvat kolegu sa posla da mi kaže kako nakbrže doći do btc a :).
napit će mi se krvi.
Može i preko interactive brokersa no kod njih je to nuklearna fizika, naravno , a Revolut sam zatvorio, naravno.
imate u konzumu bankomat za kripto
ili uplata preko kartice ili neke banke ovdje
Bitcoin mjenjacnica - buy, sell or exchange bitcoin and other cryptocurrenciesBitcoin mjenjacnica is a simple service through which you can easily buy, sell or exchange bitcoin and other cryptocurrencies.bitcoin-mjenjacnica.hral tu su i fee-evi poveliki
-
hvala
ima ljepša polovica Revolut. budem vidio jel ide to tamo.
btc se odlijepio od dionica čiji je indeksni etf bio i vrtio se oko 20000. čini.mi se da bi moglo biti histerije oko njega, što je jednako paljenju rakete.
-
Kako nisam kupio Btc odlučio sam kupiti [demonstrativno], u predtrgovanju Panl, gdje sam odmah 4.2 posto plusa zabilježio i Toyotu gdje sam 0.2 posto u minusu.
-
brodari lijepo potegnuli
jedino SHIP ode 10% u minus. ne pratim pa nemam pojma zasto- valjda je divka bila:D
-
-
brodari lijepo potegnuli
jedino SHIP ode 10% u minus. ne pratim pa nemam pojma zasto- valjda je divka bila:D
Objavili su q4, ugovorili (očekivano) slab TCE za q1
-
brodari lijepo potegnuli
Objavili su q4, ugovorili (očekivano) slab TCE za q1
Njima je vecina na indexu stalno bila, s tim da su dio mogli na jedan vremenski period lockat
-
na kraju ce i SHIP u zelenom zavrsit
-
sad se već polako treba pripremati za korekciju u 18.00
prodo sam panl, asx i toyotu. pa se pripremam za short
-
prodo sam asx i toyotu. pa se pripremam za short
nije li se korencija pomakla na 17
-
vidim neku navalu na trezorce u USA, pali su ispod očekivanog FED fundsa
US Treasury Yield Curve - Investing.comStay on top of current data on government bond yields in United States, including the yield curve, daily high, low and change for each bond.www.investing.com -
prodo sam asx i toyotu. pa se pripremam za short
nije li se korencija pomakla na 17
je !
-
izgleda da je Korekcija ipak naše gore list; 18.00
-
virtualno ste lijepo zaradili 😁
Da vidimo prolazno vrijeme, sinoć su se obje već dosta oporavile od dna, a danas u peak-u su obje bile i 50% u plusu,
kada sam virtualno prodao i zaradio brdo virtualnih $$$. Idem si sada skuhati jednu virtualnu kavu za virtualne novce
Obje su u od jučerašnjeg dna do današnjeg vrha jako puno porasle prva za oko 150%, a druga za čak 300%,
pa ovo je bolje od kriptovaluta . Sada moram razmisliti u šta dalje uložiti tolike tokene
Jučer
FRC First Republic Bank
19.12 -62.64 -76.61% WAL Western Alliance Bancorporation
9.34 -40.00 -81.07% Danas
Day's Range 37.24 - 50.90 Day's Range 25.15 - 39.96 -
Eh da je bili malo kockarskog duha... Sad kad razmisljam idealna prilika. Te banke mozda i kihnu, ali sigurno nece obje u isto vrijeme i ne tako brzo da se dionica ne odbije.
No sto je tu je, trazimo druge prilike 😁
-
-