Display MoreKad spot pređe 16000 usd...tada sljedi potpisivanje TC ugovora i tu je uvijek TPNG ostvarivala dobit...
znači, logika je da će tržište spustiti cijenu, jer TPNG u Q1 svjesno radi pušionu čekajući da u Q2 vozarine narastu na razinu da ih vežu dugoročnim visoko profitabilnim ugovorima?
bez uvrede, al ovo je čista logika nekoga tko tkive sadi s mirovnicima i/ili fondovima, pa zna i dokle će nešto narasti da se iskrca, tj. uvali svoje dionice mirovincima i/ili naivcima.
tko nije skužio da ti imaš uvid u "Sveti Gral", tj. trgovinski priručnik (mirovinskih) fondova, taj nek se odma odlogira s foruma i ostavi burze.
ja sam te malo pratio i imaš presavršen track record na dionicama di se ništa ne događa bez da se mirovinci i/ili fondovi tamo ne uključe, a uopće se ne oglašavaš tamo di se mirovinci i/ili fondovi ne muvaju.
e sad, kolegijalno bi bilo reći što je mirovincima i/ili fondovima sljedeće "u fokusu", pa da se svi ukrcamo prije njih, a da nas onda oni guraju prema gore, a ne da mi "mali" služimo kao "topovsko meso" da se navedena ekipica može iskrcati po cijeni boljoj nego su planirali.
ako ćeš biti kolegijalan, imaš teme ZSE bets i Prognoza cijena, pa slobodno tamo stavi neki idući tip
Znači opetovano insinuiranje od osobe koja za svakog tko zaradi neku lovu misli da je u dosluhu s nekim i da je nemoguće zaraditi novce na pošten način investirajući u podcijenjene dionice?
Pa ti bi barem kao bivši moderator trebao znati kako se vodi forum, a ne difamirati i optuživati korisnike javno bez ikakvih dokaza.