1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • Zlatek
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    568
    • March 19, 2024 at 12:13 PM
    • #5,701

StatusQuo

Hvala ti na ovom, potpisujem sve što si napisao.

Međutim, ne vrijedi ti se prepucavati sa ovim hadezeovcima.

Dakle, vlada pokojnog Račana je stabilizirala financije nakon pljačke i kaosa koji je provena za vrijeme Tuđmana (on nije bio kriminalac, a li se takvima okružio), Milanović je čistio kaos koji je napravio kriminalac Sanader, i sad će opet, naravno ako pobijedi SDP, čistiti nakon pljačke i razorenog gospodarstva koji je napravila ova najgora kriminalna vlada hadezea i apea.

To su činjenice!

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • March 19, 2024 at 12:20 PM
    • #5,702

Ne pada mi napamet braniti HDZ, ali kakve ti to činjenice gledaš...

Razoreno gospodarstvo?????Razumio bih da si rekao da su krkani i da su predugo na vlasti, alo ovako lupiti...

Files

GIs8z5eXkAADDCR.png 11.35 kB – 0 Downloads
  • emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 19, 2024 at 12:43 PM
    • #5,703
    Quote from Junius
    Quote from Zlatek

Milanović je sređivao sranja nakon kriminalca Sanadera, pa će izgleda opet nakon 3 puta večeg kriminalca i 3 puta gore pljačke koju je proveo HDZ na čelu s AP!

Čovjek je bio elementarna nepogodna za RH, molim da se suzdržite ovih komentara, bez da ih potkrijepite ekonomskim pokazateljima

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pa kolko vidim nismo bili nista losiji u istom periodu od slovenije za to milanovicevo vrijeme.

al slazem se da on definitivno nije materijal za premijera. al kako on nije materijal za premijera tako nitko ni iz HDZ-a nije materijal za premijera. milanovic je slon u staklarnici al hdz je lisica u kokosinjcu pa je tu tesko izabrat boljeg kad su oboje jako losi. svak na svoj nacin.

al ako bas moram birat izmedju lopova i nesposobnjakovica- radje cu nesposobnjakovica izabrat. mozda nesto ipak nauci dok lopov sto vise uci to vise krade tako da.....

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 19, 2024 at 12:57 PM
    • #5,704

jel mozemo dobiti neku temu za ove izbore, mozemo je nazvati "cirkus 2024" :)

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 19, 2024 at 1:09 PM
    • #5,705

Ja sam na primjer pokusao usporediti cinjenicno stanje tamo nakon 2008 i kad je milanovic preuzeo navezavsi se na post za koji mislim da nije gledao cijelu sliku stanja jer sam bdp ocito ne moze stavit u kontekst neke stvari na pravilan nacin, jer bdp-je potrosnja i onda moras vidjeti sta tu potrosnju moze podignuti i kad vidis onda stanje dignuti tu potrosnju je bio izazovan zadatak, a jedan od tih zadatak je povjerenje drustva da se trend okrenuo sta pokrece ulaganja i rizike, a kad si u depresiji to nije sigurno lako napraviti, a prvi korak tome je stabilizacija, ne i rast. Na isti nacin smatram da samo gledanje danasnjeg BDP-a i njegovo ponasanje ne moze pravilno dati dojam o stanju u ekonomiji i zakljucku necije uspjesnosti, te mislim da tek u krizama se stvari razotkriju jer jedino tada u ekonomji dodju do izrazaja njegove konkurentnosti i usporednosti s ostalim gospodarstvima isto tako vezano za ovaj sadasnji rast BDP-a treba uzesti u obzir ulazak u EU i tvoju radnu konkurenstnost u odnosu na ostatak clanica, jer puno lakse je dizat cijene i place kada s tim zaostajes s ostalim blizim konkurentnima, ali kriza ce opet pokazat kakva je tvoja konkurentsnost zapravo ovako je jako tesko to zakljucit, a poznavajuci nasu ovisnost o turizmu za pretpostavit je da sljedeca veca kriza biti volatilina i jako utjecajna na BDP za razliku od drugih eu konkurenata. Vezano za danasnji hdz ima svojih dobrih stvari kako su postupili i djelovanje na gospodarstvo, ali i dalje ostaje dojam da je to na istom principu kao i prije poticanje potrosnje i balona jer oni poticu vece zaduzivanje s time i vecu monetarnu bazu koja utjece na BDP i onda ce opet biti kako se tko snadje s dugovima, zato oni izbjegavaju djelovati na bilo koji nacin na nekretnine da stvore odrzivu stambenu politiku i uredjeni prostor-drzavu jer na taj nacin ce djelovat na sprecavanje rasta BDP-a po vecim stopama, jer gradjevinarstvo je oduvijek bilo jedini nacin postizanja tog cilja ne i reforme, ne i ulaganje u proizvodnju koja dugorocno ima veci povrat, odnosno u konkretni rad koji doprinosi vecoj vrijednosti. Zato ne mogu ni podupirat takvu politiku koja dugorocno ima samo negativne konotacije iako kratkorocno to moze izgedat dobro, ako tome pridodamo nepotizam, korupciju dugorocno je trend negativan jer radis selekciju nekvalitete koja ocito vec sada radi probleme u svakom segmentu drustva i standardu gradjana unutar drustva i evo imamo rast bdp-a veliki kao realni iako ja neman osjecaj da je taj realni se meni nesto povecao jer svi ostali aspekti su mi gori osim ovog dijela zarade na dionicama kojeg sam sam sebi priskrbio, sve ostalo je imalo slabiji trend u odnosu na taj bdp.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • March 19, 2024 at 1:31 PM
    • #5,706

Elementarna nepogodna Milanović rastura lijevu koaliciju:

Radnička fronta ipak neće biti dio velike SDP-ove koalicije, ne žele Milanovića kao premijera

Fokus napustio koaliciju sa SDP-om

HRVATSKA: IDS zbog Milanovića napušta koaliciju sa SDP-om

Tri stranke su već van, a nisu se ni krenuli pošteno svađat...koji redikuli, kako bi mi u Splitu rekli...

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 19, 2024 at 1:34 PM
    • #5,707

Tri stranke su već van, IDS je isto izašao.

Paus: Koalicija je za IDS gotova priča, SDP nas je izgurao
    'Što se tiče velike koalicije, mi nakon tih prvih razgovora nismo razgovarali niti sa SDP-om o nekakvim konkretnim stvarima, uvjetima ulaska u nekakvu…
    www.tportal.hr
  • Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • March 19, 2024 at 1:47 PM
    • #5,708

Zanimljiva će biti VIII izborna jedinica, gdje SDP, IDS i Možemo idu samostalno...ovdje je lako moguće da HDZ bude relativni pobjednik i osvoji jedno dodatno mjesto...

Ista stvar i za I i VI izbornu jedinicu u kojima je grad Zagreb...

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • March 19, 2024 at 2:04 PM
    • #5,709
    Quote from Junius
    Quote from Tolisimus

Alert 📢 HDZovac detektiran 🤣

Kakav HDZ-ovac... AP je lijevi centar, Milanović desni centar, čisto da se zna gdje tko ideološki stoji, sad što se nalaze u strankama suprotnog predznaka, samo govori u kakvoj smo konfuziji kao društvo...ovo ti je isto kao da HDZ kandidira Sanadera za premijera...jedina razlika između dvojice jest, da mediji u globalu naginju na lijevo i to oštro, pa je jedan bad guy drugi, deboto svetac.

Recimo AP ode jednom na godinu u Vukovar i Knin i ostatak godine može ljevičarit do mile volje, isto je sa Milanovićem ode u Srb i Jasenovac i ekstremno desničari cijelu godinu...problem je u populaciji kojoj je bitna forma( insignije i pokliči), a nema pojma o sadržajuć desni ( ideološkom stavu pojedinca o društvu i ekonomiji)...

Milanović desni centar 😄 !? U to je uvjerio dobar dio desnih birača , ajme!

Quote from emil
    Quote from Junius

Čovjek je bio elementarna nepogodna za RH, molim da se suzdržite ovih komentara, bez da ih potkrijepite ekonomskim pokazateljima

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pa kolko vidim nismo bili nista losiji u istom periodu od slovenije za to milanovicevo vrijeme.

al slazem se da on definitivno nije materijal za premijera. al kako on nije materijal za premijera tako nitko ni iz HDZ-a nije materijal za premijera. milanovic je slon u staklarnici al hdz je lisica u kokosinjcu pa je tu tesko izabrat boljeg kad su oboje jako losi. svak na svoj nacin.

al ako bas moram birat izmedju lopova i nesposobnjakovica- radje cu nesposobnjakovica izabrat. mozda nesto ipak nauci dok lopov sto vise uci to vise krade tako da.....

Neki ce izgleda i 3 put upasti u lijevu klopku

Edited once, last by zm1: Merged a post created by zm1 into this post. (March 19, 2024 at 2:08 PM).

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 19, 2024 at 2:18 PM
    • #5,710
    Quote from zm1

Neki ce izgleda i 3 put upasti u lijevu klopku

a hebiga. nemam zeludac za ove desne lopove kojima i semafor predstavlja problem.

Index Afere - Bog prašta, Index pamti
    Registar svih korupcijskih afera u povijesti Hrvatske
    www.index.hr

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • March 19, 2024 at 2:22 PM
    • #5,711
    Quote from StatusQuo
    Quote from Junius

Pa stvar je očita, Milanović je izgubio busulu kad je Turudić postao glavni državni odvjetnik...zbrojite dva i dva...znači Turudić toliko toga ima o Milanoviću, da je ovaj mali Putin spreman i na puzajući državni udar da zaštiti svoju stražnjicu...

EDIT: Isprika na off topic i molim admina da prebaci gdje je mjesto.

Da je tako pazio bi Milanovic na govor ne bi ih ovako napadao, ocito nemaju nista o njemu jer bi vec davno to izaslo negdje u nekoj novini

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…gstera-20240318

U ovim"novinama" ni ne smije izać

Quote from Zlatek
    Quote from Junius

Zapamtite Milanović je lik za čije je mandata minimalac bio 2300kn neto...penzije rasle 2.3% u 4 godine ,htio je dati autoceste u koncesiju na 40 godina, a njegov ministar gospodarstva se zaduživao po kamatama od 5-7% , te isti taj ministar je napustio INA nafta polja u Siriji, bez jednog jedinog centa naknade. A ni njegova srbo i rusofilija nije na odmet.

Milanović je sređivao sranja nakon kriminalca Sanadera, pa će izgleda opet nakon 3 puta večeg kriminalca i 3 puta gore pljačke koju je proveo HDZ na čelu s AP!

Akakva ce " sranja" sredivat!? Mozda da sredi indeex ZSE , da ne raste vise , bolje da se strmoglavi

Edited once, last by zm1: Merged a post created by zm1 into this post. (March 19, 2024 at 2:25 PM).

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • March 19, 2024 at 2:40 PM
    • #5,712
    Quote from StatusQuo

Ja sam na primjer pokusao usporediti cinjenicno stanje tamo nakon 2008 i kad je milanovic preuzeo navezavsi se na post za koji mislim da nije gledao cijelu sliku stanja jer sam bdp ocito ne moze stavit u kontekst neke stvari na pravilan nacin, jer bdp-je potrosnja i onda moras vidjeti sta tu potrosnju moze podignuti i kad vidis onda stanje dignuti tu potrosnju je bio izazovan zadatak, a jedan od tih zadatak je povjerenje drustva da se trend okrenuo sta pokrece ulaganja i rizike, a kad si u depresiji to nije sigurno lako napraviti, a prvi korak tome je stabilizacija, ne i rast. Na isti nacin smatram da samo gledanje danasnjeg BDP-a i njegovo ponasanje ne moze pravilno dati dojam o stanju u ekonomiji i zakljucku necije uspjesnosti, te mislim da tek u krizama se stvari razotkriju jer jedino tada u ekonomji dodju do izrazaja njegove konkurentnosti i usporednosti s ostalim gospodarstvima isto tako vezano za ovaj sadasnji rast BDP-a treba uzesti u obzir ulazak u EU i tvoju radnu konkurenstnost u odnosu na ostatak clanica, jer puno lakse je dizat cijene i place kada s tim zaostajes s ostalim blizim konkurentnima, ali kriza ce opet pokazat kakva je tvoja konkurentsnost zapravo ovako je jako tesko to zakljucit, a poznavajuci nasu ovisnost o turizmu za pretpostavit je da sljedeca veca kriza biti volatilina i jako utjecajna na BDP za razliku od drugih eu konkurenata. Vezano za danasnji hdz ima svojih dobrih stvari kako su postupili i djelovanje na gospodarstvo, ali i dalje ostaje dojam da je to na istom principu kao i prije poticanje potrosnje i balona jer oni poticu vece zaduzivanje s time i vecu monetarnu bazu koja utjece na BDP i onda ce opet biti kako se tko snadje s dugovima, zato oni izbjegavaju djelovati na bilo koji nacin na nekretnine da stvore odrzivu stambenu politiku i uredjeni prostor-drzavu jer na taj nacin ce djelovat na sprecavanje rasta BDP-a po vecim stopama, jer gradjevinarstvo je oduvijek bilo jedini nacin postizanja tog cilja ne i reforme, ne i ulaganje u proizvodnju koja dugorocno ima veci povrat, odnosno u konkretni rad koji doprinosi vecoj vrijednosti. Zato ne mogu ni podupirat takvu politiku koja dugorocno ima samo negativne konotacije iako kratkorocno to moze izgedat dobro, ako tome pridodamo nepotizam, korupciju dugorocno je trend negativan jer radis selekciju nekvalitete koja ocito vec sada radi probleme u svakom segmentu drustva i standardu gradjana unutar drustva i evo imamo rast bdp-a veliki kao realni iako ja neman osjecaj da je taj realni se meni nesto povecao jer svi ostali aspekti su mi gori osim ovog dijela zarade na dionicama kojeg sam sam sebi priskrbio, sve ostalo je imalo slabiji trend u odnosu na taj bdp.

Činjenično stanjr vam je zadnji kvartal vlade premijrrke kosor , kad smo cak izvirili iz recesije , ali onda dolazi pad i dtzanje hrvatske u recesiji 4 godine , drzeci putem medija ,narod u zabludi da je ,eto u cijelom svijetu recesija , a on vec izasao iz recesije . Potom famozne predstecsjne nagodbe , gdje je zamračena hrpa novca i obezvrijedeni dionicari. O tome vam je bakić pisao puno puta .

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • March 19, 2024 at 3:18 PM
    • #5,713

postoji neka knjiga ili esej ili elaborat koji sam davno pročitao... ne znam autora, ali tema ili naslov je kako lagati statistikom ili nešto u tom stilu. ako je pronađem, okačiti ću link. vrlo jednostavno i plastično objašnjeno.... možda netko zna na kaj mislim...

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 19, 2024 at 3:47 PM
    • #5,714
    Quote from zm1
    Quote from StatusQuo

Činjenično stanjr vam je zadnji kvartal vlade premijrrke kosor , kad smo cak izvirili iz recesije , ali onda dolazi pad i dtzanje hrvatske u recesiji 4 godine , drzeci putem medija ,narod u zabludi da je ,eto u cijelom svijetu recesija , a on vec izasao iz recesije . Potom famozne predstecsjne nagodbe , gdje je zamračena hrpa novca i obezvrijedeni dionicari. O tome vam je bakić pisao puno puta .

Stari vs. revidirani podaci o BDP-u u 2011. (u postocima)

1. kvartal-0,8 -1

2. kvartal 0,8 0,4

3. kvartal 0,7 0,7

4. kvartal -0,2 -0,4

Milanovic je dobio izbore u prosincu 2011, po ovome preuzeo je s negativnim kvartalom tako da to su cinjenice, uostalom predhodni grafovi u mom postu govore o stanju koje nije bajno da bi se taj trend tek tako preokrenio s jednim-dva kvartalom, a tome je najzasluznji sanader sa svojim zabivanjem glave u pijesak i govoru da je u hrvatksoj sve bajno i da nismo u recesiji kad ono ponor i odgadjanju rijesenja sta je doveo do rasta kamata i duze depresije.

Treba gedati razumno stvari i razumiti stanje. Da li je psn bila dobra, nije najvise sa strane provedbe sa sudske strane, a to je i danas najveca boljka ekonomije kriminal i nepostojanje pravne drzave da kazni kriminal, ali treba odvojiti ucinak psn i ucinak kriminala od utjecaja, da li bi bilo bolje bez psn nebi jer sve te tvrtke bi propale banke uknjizile masu gubitaka, kamatne stope ostale visoke zbog velikog rizika i potrosnja ostala niska i posljedicno jos veca depresija, odgadjanje oporavka. Tako da netko je neko rijesenje trebao donit ocito, a samo je nekoliko rijesenja, a to je da netko podnese trosak, cijenu tog rijesenja ili da se drzava zaduzi po 8% da financira potrosnju, s time poskupi jos kamatu radi veceg rizka-duga, da printa lovu i izazove inflaciju i pad valute ili da donese ovakvu psn koja je otpisala dio dugova produzi rocnost i banke ostali izlozeni subjekti upisu dio gubitka te s time zadrze te tvrtke iz psn-a operativnu marzu koja je zadrzala zaposlenost na odredjenoj razini ili kod nekih usporila propadanje dok se uvjeti na trzistu ne poboljsaju za daljnje snalazenje tih zaposlenih. Na zalost u krizama nema idealnih rijesenja, ako vidite bolje rijesenje tadasnjeg stanja iznesite ali nije bilo puno rijesenja sve se svede na prihodovnu i rashodovnu stranu ili netko mora finacirat prihod citaj drzava ili netko mora smanjit rashod da se stvari odrze citaj kredite u ovom slucaju. Na zalost struktura hvratske ekonomije je takva i tada i sada da kad vrijednost kolaterala tj nekretnina padne bacanje novca u tu imovinu po cijenama prije krize da bi se sustav odrzao je samo bacanje para u bunar i pogorsanje stanja, na zalost jedino rijesenje je da netko taj pad vrijednosti kolaterala uknjizi, na zalost nismo amerika da mozemo radit svasta s printerom, a da to ne ostavi posljedice na tecaj, eto sad smo pod EU pa mozda bude lakse palit printere tj vec je zato i usporedbe hrvatske ekonomije prije i poslje eu treba drugacije i usporedjivat, a niti imamo privatni kapital koji moze uci u finaciranje kompanija u problemima da to prodje bez pomoci drzave.

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • March 19, 2024 at 4:47 PM
    • #5,715

Nije naravno ZM nimalo stručan u ekonomiji al nećemo ni doživit takvog premijera , bio u krivu dabogda. Nekad mi je problem bio njegov izbor suradnika Saucha, Opačić, pa Hrelja, al koga je AP odabra uopće nisu ni loši ovi prije. <X

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 19, 2024 at 5:25 PM
    • #5,716

Premjer prvenstveno treba znat izabrat ljude, nadgledat, koordinirat i vodit ih, AP je tu srusio sve rekorde moguceg podbacaja, Milance ne znan koga on moze birat svima im je vec skalp skinuo u eteru da mu je izbor mogucih sugovornika sigurno velik tako da krasni su nam izbori, a ostali, nekako izgleda da ce od izbora bit kupus

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • March 19, 2024 at 5:51 PM
    • #5,717

StatusQuo

nikako da shvatimo da trebamo početi planirati, a ne se klanjati "selotejp" ekonomiji.

i tu ću stati, jer sam već dovoljno napisao u vezi rješenja.

al džaba ja pišem, kad Šonje udari neku generičku, prvoloptašku analizu i onda opet krene klanjanje, jer je na bilo što drukčije on odmah počne zazivati Turski ili Argentinski scenarij.

vezano za PSN, i dalje u zakonu imate loša rješenja, koja će opet doći na naplatu u nekoj sljedećoj krizi.

da to nije tako, ne bi se pisao poseban Lex Agrokor.

ali, nitko ništa ne uči, niti ne preispituje.

zato živila selotejp ekonomija i selotejp političari 🥂

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 19, 2024 at 6:21 PM
    • #5,718
    Quote from st-brajo

StatusQuo

nikako da shvatimo da trebamo početi planirati, a ne se klanjati "selotejp" ekonomiji.

al džaba ja pišem, kad Šonje udari neku generičku, prvoloptašku analizu i onda opet krene klanjanje, jer je na bilo što drukčije on odmah počne zazivati Turski ili Argentinski scenarij.

vezano za PSN, i dalje u zakonu imate loša rješenja, koja će opet doći na naplatu u nekoj sljedećoj krizi.

Display More

Ma najveci problem je sta nemamo institucije ni drzavu, nego klijantelisticku politiku koja sve dirigira, niti bi trebala PSN u takvom obliku niti bi trebao Lex agrokor da je drzava na vrijeme kontrolirala i kaznjavala pojedince koji su zloupotrebljvali sistem, a najvise iz razloga jer su takvi bili slizani s tom politikom i jedni i drugi su imali interesa, a nije nista puno daleko ni ovo danas samo sta danas ima manje pljena jer svakom sljedecom iteracijom smo sve manji i beznacajniji, samo radi tog manjeg pljena igra je postala otvorenija i beskrupuloznija, a nama gadljivija i eto opet smo tu gledamo te izbore, a izbor sve gori sukladno svim ostalim negativnim trendovima.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • March 19, 2024 at 6:26 PM
    • #5,719
    Quote from StatusQuo
    Quote from st-brajo

StatusQuo

Display More

Ma najveci problem je sta nemamo institucije ni drzavu, nego klijantelisticku politiku koja sve dirigira, niti bi trebala PSN u takvom obliku niti bi trebao Lex agrokor da je drzava na vrijeme kontrolirala i kaznjavala pojedince koji su zloupotrebljvali sistem, a najvise iz razloga jer su takvi bili slizani s tom politikom i jedni i drugi su imali interesa, a nije nista puno daleko ni ovo danas samo sta danas ima manje pljena jer svakom sljedecom iteracijom smo sve manji i beznacajniji, samo radi tog manjeg pljena igra je postala otvorenija i beskrupuloznija.

Display More

igrači koji su znali kakva će se igranka odigrati izašli su nikad jači iz PSNa zahvaljujući politici i tadašnjim ministrima, znaju oni to dobro svi, jer je sve i osmišljeno da se još jednom opljačka ono što je ostalo iza pretvorbe i privatizacije

odoh ja van iz birtije, previše je zadimljeno :)

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • March 19, 2024 at 7:24 PM
    • #5,720

HRT je u Dnevniku objavio kako ni Čačićevi Reformisti neće biti na listi koalicije SDP-a. Dodaju kako će sve biti poznato sutra.

Izgleda da izlaze i Čačićevi Reformisti....ovi sa lijeva su teži cirkusanti...

Ovo je bitno za III izbornu jedinicu, sad će HDZ biti relativni pobijednik i uzeti jedno mjesto u saboru ekstra...

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 4:58 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      204k
      472
    3. Hawk Tuach

May 22, 2025 at 4:58 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 22, 2025 at 3:30 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      483k
      1.2k
    3. Sheki

May 22, 2025 at 3:30 PM
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 3:23 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. All

May 22, 2025 at 3:23 PM
    1. KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.) 177

• Like 1
      • Lemi
      • March 7, 2023 at 9:30 PM
      • Dionice
      • Lemi
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      177
      Pregleda
      57k
      177
    3. jkova25

May 22, 2025 at 1:20 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      834k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 22, 2025 at 1:20 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 22, 2025 at 4:58 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

Sheki May 22, 2025 at 3:30 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 22, 2025 at 3:23 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 22, 2025 at 11:55 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 22, 2025 at 10:39 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 3 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt