1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • August 4, 2023 at 1:53 PM
    • #5,021
    Quote from 5. Element

https://net.hr/danas/hrvatska…b2-0ee8f36581c7

Vrlo jasno opisano zasto treba pod hitno ili zabraniti ili zestoko oporezovati turisticarenje stanova u stambenim zgradama. I potpuno se slazem. Dobrobit stanara u zgradi i kvartu je jaca od prava vlasnika da uprihodi vise, na njihovoj grbaci jer trpe njegove turiste.

uopće ništa ne piše o porezu nego o uvođenju reda u kategorizaciji i zonama, odnosno namjeni na stambene prostore i poslovne prostore što mi i imamo zakone ali se ne provode...ako je stambene namjene, nije poslovne namjene i da bi u urbanim višestambenim jedinicama u suglasnost za iznajmljivanje trebalo uključiti i zajednicu suvlasnika što svakako ima smisla...već sam više puta pisao, tu red neće napraviti poreznici i računovođe nego isključivo min. prostornog uređenja i gospodarstva...uvođenje poreza samo daje legitimitet ovome neredu

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • August 4, 2023 at 6:02 PM
    • #5,022
    Quote from bbkk0000
    Quote from 5. Element

Vrlo jasno opisano zasto treba pod hitno ili zabraniti ili zestoko oporezovati turisticarenje stanova u stambenim zgradama. I potpuno se slazem. Dobrobit stanara u zgradi i kvartu je jaca od prava vlasnika da uprihodi vise, na njihovoj grbaci jer trpe njegove turiste.

Više manje je zakonom sve regulirano. Vlasnik stana koji iznajmljuje nekretninu je odgovoran za svoje podstanare. On je dužan da se njegovi podstanari moraju držati kućnog reda. Treba zvati policiju svaki puta. Nakon nekog vremena po zakonu ga se može tužiti i čak izbaciti iz suvlasništva. Tu imate još jedan problem. Obzirom da se od iznajmljivanja nekretnine na Jadranu na nekim lokacijama može zaraditi jako puno novaca a porez je izuzetno mali..takvi ljudi nakon nekog vremena počinju osmišljeno izgurivati ostale suvlasnike iz zgrade metodom proizvodnje osmišljenog kaosa. Ja ljetujem i imam nekretninu u zgradi na jednom jako popularnom mjestu. To što su mi ostali suvlasnici koji su se počeli iznajmljivati napravili u proteklih 10 tak godina da ovdje napišem mislim da mi nebi vjerovali. Jedno vrijeme sam trpio pa sam počeo zvati policiju. E to njima ne odgovara pa su počeli pričati nemoj svaki puta ti zvati daj da mi pomognemo. Skužio sam ih odmah i pustio da vidim što će napraviti. Kaos se nastavio oni nisu zvali nikoga. Metoda broj dva pomicanje stolova i stolica na način da se guraju a nema na ni jednoj nogi onaj podložak da se ne čuje. To pomicanje se uvijek događa u vrijeme odmora ili spavanja... metoda broj 3, svaki dogovor oko zgrade ide mailom da postoji pisani trag što je tko rekao i tražio kada se uvede počinju telefonski pozivi da nema traga.. i onda idu odgovori na ranije postavljene upite "ma nisam ja to rekao", pa nakon nekog vremena nitko više niti ne želi odgovoriti na mail..... itd.itd.

Nazalost, kad se tako nesto krene dogadjati, a u pravnu drzavu se ne mozete pouzdati, jedino rjesenje je da sami lupite sakom o stol i pokazete da se ne date za......ti. Sto bi to u kojem kontekstu znacilo je na svakome da sam odluci.

Nego, zakonom je regulirano da je vlasnik odgovoran za podstanare. Super. I sto imate od toga? Nista.

Zakon treba regulirati da u stambenim zgradama mogu zivjeti dugorocni podstanari, ali ne i dnevni turisti. Vrlo jednostavno, NE, i gotovo. Kraj price.

Uz drakonske kazne za takav pokusaj. 10k eura za prvi prekrsaj, 30k za drugi, 100k za treci i 10 godina robije za cetvrti.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • August 4, 2023 at 7:40 PM
    • #5,023
    Quote from 5. Element

10k eura za prvi prekrsaj, 30k za drugi, 100k za treci i 10 godina robije za cetvrti.

ma kakva robija, to je samo trošak i natezanje...kod prometno-prekršajnih recidivista nakon x prekršaja se ostaje i bez vozila, prije nekog vremena sam nešto tražio po zemljišnim knjigama i na par kč. uredno zabilježba grada radi ne plaćanja kom. naknade i/ili malčiranja zapuštenog terena koje je kom redar naložio a grad naručio i platio...imamo mi zakone ali se ne provode

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • August 4, 2023 at 8:39 PM
    • #5,024
    Quote from 5. Element
    Quote from bbkk0000

Više manje je zakonom sve regulirano. Vlasnik stana koji iznajmljuje nekretninu je odgovoran za svoje podstanare. On je dužan da se njegovi podstanari moraju držati kućnog reda. Treba zvati policiju svaki puta. Nakon nekog vremena po zakonu ga se može tužiti i čak izbaciti iz suvlasništva. Tu imate još jedan problem. Obzirom da se od iznajmljivanja nekretnine na Jadranu na nekim lokacijama može zaraditi jako puno novaca a porez je izuzetno mali..takvi ljudi nakon nekog vremena počinju osmišljeno izgurivati ostale suvlasnike iz zgrade metodom proizvodnje osmišljenog kaosa. Ja ljetujem i imam nekretninu u zgradi na jednom jako popularnom mjestu. To što su mi ostali suvlasnici koji su se počeli iznajmljivati napravili u proteklih 10 tak godina da ovdje napišem mislim da mi nebi vjerovali. Jedno vrijeme sam trpio pa sam počeo zvati policiju. E to njima ne odgovara pa su počeli pričati nemoj svaki puta ti zvati daj da mi pomognemo. Skužio sam ih odmah i pustio da vidim što će napraviti. Kaos se nastavio oni nisu zvali nikoga. Metoda broj dva pomicanje stolova i stolica na način da se guraju a nema na ni jednoj nogi onaj podložak da se ne čuje. To pomicanje se uvijek događa u vrijeme odmora ili spavanja... metoda broj 3, svaki dogovor oko zgrade ide mailom da postoji pisani trag što je tko rekao i tražio kada se uvede počinju telefonski pozivi da nema traga.. i onda idu odgovori na ranije postavljene upite "ma nisam ja to rekao", pa nakon nekog vremena nitko više niti ne želi odgovoriti na mail..... itd.itd.

Nazalost, kad se tako nesto krene dogadjati, a u pravnu drzavu se ne mozete pouzdati, jedino rjesenje je da sami lupite sakom o stol i pokazete da se ne date za......ti. Sto bi to u kojem kontekstu znacilo je na svakome da sam odluci.

Nego, zakonom je regulirano da je vlasnik odgovoran za podstanare. Super. I sto imate od toga? Nista.

Zakon treba regulirati da u stambenim zgradama mogu zivjeti dugorocni podstanari, ali ne i dnevni turisti. Vrlo jednostavno, NE, i gotovo. Kraj price.

Uz drakonske kazne za takav pokusaj. 10k eura za prvi prekrsaj, 30k za drugi, 100k za treci i 10 godina robije za cetvrti.

Ja recimo takvom ekipom nebi popustio nikada. Srecom izlazi policija na teren i radi zapisnik . Nakon 5,10 puta cemo vidjeti... kada sjedne ksznena prijava za uznemiravanje i mailovi koji to mogu potkrijepili onda se treba objasniti pravosudnom sustavu.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 5, 2023 at 2:16 PM
    • #5,025
    Quote from bbkk0000
    Quote from 5. Element

kazete ostali suvlasnici se koriste raznim metoda

ma...zamislite da se tek pocnu koristiti vasim metodama. pa da zovu policiju svako malo za svasta pa da po vasim rijecima nakon nekog vremena vas izbace iz suvlasnistva ?

Jel vas kucni red ovjeren i ispecatiran ili pricate tek pausalno o kucnom redu? posto ste suvlasnik a kazete da vas suvlasnici maltretiraju jer vuku stolove samo da vi ne mozete odmorit postavlja se pitanje dal je vas kucni red izglasan-ovjeren i ispecatiran po zakonu jer sumnjam da su vasi suvlasnici izglasali takav kucni red.

vidim vama je odmor bas na visini... svadja s suvlasnicima-zvanje policije. pisanje mailova itd.. eto svatko svoj odmor provodi na drugaciji nacin... eto ja ne cujem svoje suvlasnike jer odmor provodim na plazi i kad legnem umoran sam ko pas od sunca i mora pa valjda ne cujem nikoga a i da ga cujem sigurno mi ni na kraj pameti ne bi bilo da se zajebavam pisanjem kojekakvih prituzbi i pojasnjavam policiji da je netko vukao stol ili pustio vodu ili se glasno sexao u 15:30 umjest ou 14:20...al svakakvih nas ima pa zato treba sagledat i drugu (vasu) stranu pa da se protiv vas i takvih znamo obraniti jer zvanje policije jer sam povukao stol pa je zaskripalo je UZNEMIRAVANJE i policija ce na kraju vama naplatit kaznu jer me uznemiravate policijom a mogli bi vas i izvlastit uskoro jer eto maltretirate stalno svoje susjede zvanjem policije.

i nikako da povezem kako ce to porez na nekretnine rijesit divljacko ponasanje vasih susjeda koji vuku stolove bez podloski.

nista... odo ja sad pustit vodu i na plazu a vi krenite napisat koji mail policiji jer cu pustit vodu a sad ce 15:00 pa mislim da je to bas nesto sto bi policija morala istrazit :D

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 5, 2023 at 2:52 PM
    • #5,026

i da se

Quote from bbkk0000

Ja recimo takvom ekipom nebi popustio nikada. Srecom izlazi policija na teren i radi zapisnik . Nakon 5,10 puta cemo vidjeti... kada sjedne ksznena prijava za uznemiravanje i mailovi koji to mogu potkrijepili onda se treba objasniti pravosudnom sustavu.

Mozes li mi rec gdje u zakonu pise da je vlasnik stana odgovoran za svoje podstanare?

to se ovdje povlaci a nikao da nadjem to u nekom prekrsajnom zakonu pa me uputite.

to ko da je konzum odgovoran ako vi napravite sranje u konzumu :D

kazete kaznena prijava? valjda prekrsajna? ili ste mozda mislili na krivicnu ? pa ipak je stolac vuko susjed to je odma krivicna :D ili kaznena prijava DORHU odma :D

ktome sva buka koja se radi u stanu je u stanu i to nije remecenja javnog reda i mira ako se ne cuje na ulici. vi uvjek mozete podic privatnu tuzbu za uznemiravanje ako smatrate da susjed buci previse al to morate i dokazat. npt pozovete strucnjaka sa mjernim instrumentima pa zamolite tog susjeda da opet malo buci jer bas imate zakonski ovlastenog strucnjaka za mjerenje buke i eto onda imate i neki suvisli dokaz za to sto tvrdite.

ktome morate tuzit odredjenu osobu imenom i prezimenom. a to sigurno nije vlasnik stana koji nije u stanu tako da....

e jos nesto.. ako moze da mi stavite link da je netko u HR izvlasten jer se nije drzao kucnog reda. eto jedan jedini primjer da se to dogodilo ikada u HR. Znam da postoji u zakonu al eto ni to nikad nisam do sad vidio ili cuo osim u pricama po zidicima i forumima.

ljudi grade na drzavnoj zemlji vikendice pa im nitko nis ne moze a vi bi izvlastili nekoga iz stana jer je vuko stolicu u svom stanu :D svasta se tu da procitati :D

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • August 5, 2023 at 2:57 PM
    • #5,027
    Quote from emil
    Quote from bbkk0000

ma...zamislite da se tek pocnu koristiti vasim metodama. pa da zovu policiju svako malo za svasta pa da po vasim rijecima nakon nekog vremena vas izbace iz suvlasnistva ?

Jel vas kucni red ovjeren i ispecatiran ili pricate tek pausalno o kucnom redu? posto ste suvlasnik a kazete da vas suvlasnici maltretiraju jer vuku stolove samo da vi ne mozete odmorit postavlja se pitanje dal je vas kucni red izglasan-ovjeren i ispecatiran po zakonu jer sumnjam da su vasi suvlasnici izglasali takav kucni red.

vidim vama je odmor bas na visini... svadja s suvlasnicima-zvanje policije. pisanje mailova itd.. eto svatko svoj odmor provodi na drugaciji nacin... eto ja ne cujem svoje suvlasnike jer odmor provodim na plazi i kad legnem umoran sam ko pas od sunca i mora pa valjda ne cujem nikoga a i da ga cujem sigurno mi ni na kraj pameti ne bi bilo da se zajebavam pisanjem kojekakvih prituzbi i pojasnjavam policiji da je netko vukao stol ili pustio vodu ili se glasno sexao u 15:30 umjest ou 14:20...al svakakvih nas ima pa zato treba sagledat i drugu (vasu) stranu pa da se protiv vas i takvih znamo obraniti jer zvanje policije jer sam povukao stol pa je zaskripalo je UZNEMIRAVANJE i policija ce na kraju vama naplatit kaznu jer me uznemiravate policijom a mogli bi vas i izvlastit uskoro jer eto maltretirate stalno svoje susjede zvanjem policije.

i nikako da povezem kako ce to porez na nekretnine rijesit divljacko ponasanje vasih susjeda koji vuku stolove bez podloski.

nista... odo ja sad pustit vodu i na plazu a vi krenite napisat koji mail policiji jer cu pustit vodu a sad ce 15:00 pa mislim da je to bas nesto sto bi policija morala istrazit :D

Display More

Boze sacuvaj kakvih ljudi ima kod nas i koje konstrukcije su u stanju izvesti i gluposti napisati. Predstavnik suvlasnika ,covjek koji je uveo pricuvu u zgradu i red sam ja. Mene se smjeni u roku keks. kućni red na tri jezika piše. Svi su sve prihvatili.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 5, 2023 at 3:13 PM
    • #5,028
    Quote from bbkk0000

Boze sacuvaj kakvih ljudi ima kod nas i koje konstrukcije su u stanju izvesti i gluposti napisati. Predstavnik suvlasnika ,covjek koji je uveo pricuvu u zgradu i red sam ja. Mene se smjeni u roku keks. kućni red na tri jezika piše. Svi su sve prihvatili.

ovo ste vi napisali

Ja ljetujem i imam nekretninu u zgradi na jednom jako popularnom mjestu. To što su mi ostali suvlasnici koji su se počeli iznajmljivati napravili u proteklih 10 tak godina da ovdje napišem mislim da mi nebi vjerovali."

iz toga sam zakljucio da vi tamo ni ne zivite nego ljetujete i potpuno mi je suludo da ste im vi predstavnik stanara ....

al vidim da ste vi lokalni policajac kojem se vlast svidjela pa bi sad i na ljetovanju krojili po svom al ne ide :D

• tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,056
    • August 5, 2023 at 3:40 PM
    • #5,029
    Quote from emil
    Quote from bbkk0000

Display More

A da vas dvojica niste slučajno iz iste zgrade?

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 5, 2023 at 3:52 PM
    • #5,030
    Quote from tento

A da vas dvojica niste slučajno iz iste zgrade?

s istog kata.. rodjaci :D

zato i je napeto

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • August 5, 2023 at 3:56 PM
    • #5,031
    Quote from emil
    Quote from bbkk0000

ovo ste vi napisali

Ja ljetujem i imam nekretninu u zgradi na jednom jako popularnom mjestu. To što su mi ostali suvlasnici koji su se počeli iznajmljivati napravili u proteklih 10 tak godina da ovdje napišem mislim da mi nebi vjerovali."

iz toga sam zakljucio da vi tamo ni ne zivite nego ljetujete i potpuno mi je suludo da ste im vi predstavnik stanara ....

al vidim da ste vi lokalni policajac kojem se vlast svidjela pa bi sad i na ljetovanju krojili po svom al ne ide :D

Poštovani kolega. Nitko tamo ne živi osim sezonski i povremeno van sezone. Ja živim časno,moralno,pošteno pa stvari koje ste napisali su meni potpuno nepoznate . Takve rabote ja nebi znao osmisliti . Hvala Vam što ste to sve napisali ja sad zapravo vježbam za budućnost u razgovoru sa Vama

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 5, 2023 at 4:00 PM
    • #5,032
    Quote from bbkk0000
    Quote from emil

ovo ste vi napisali

Poštovani kolega. Nitko tamo ne živi osim sezonski i povremeno van sezone. Ja živim časno,moralno,pošteno pa stvari koje ste napisali su meni potpuno nepoznate . Takve rabote ja nebi znao osmisliti . Hvala Vam što ste to sve napisali ja sad zapravo vježbam za budućnost u razgovoru sa Vama

Uvijek sam voljan pomoc. Ako opet trebate kaku pomoc slobodno me kontaktirajte na pm da ne opterecujemo ostale vasim problemima ...

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • August 5, 2023 at 4:08 PM
    • #5,033
    Quote from emil
    Quote from bbkk0000

Uvijek sam voljan pomoc. Ako opet trebate kaku pomoc slobodno me kontaktirajte na pm da ne opterecujemo ostale vasim problemima ...

Zahvaljujem. Naslutio sam da ste gospodin

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • August 6, 2023 at 9:32 AM
    • #5,034
    Quote from bbkk0000
    Quote from emil

Zahvaljujem. Naslutio sam da ste gospodin

opa...gentlemenstvo 8) ...već sam zaboravio kako to izgleda, treba to više prakticirati :thumbup:

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • August 6, 2023 at 5:14 PM
    • #5,035

Gledam ove poplave sad u Sloveniji i stete koje su na nekretninama… nadam se da necemo imati priliku osjetiti kako je to kad ti nekretnina strada u pozaru, poplavi, potresu… a realno sve je to sto se moze desiti.

Iako mi nisu jasni oni koji rade ili kupuju nekretnine kao investiciju, tj. Vise nekretnina na istoj lokaciji, ako se ovako nesto desi, ostanes bez svega ili sa velikim stetama 😕

Iako kad ostanes ovako bez recimo druge ili X nekretnine svi ce reci ajme, uf, jadni ljudi… a ako si umjesto kuce, vikendice, apartmana recimo tokom zivota investirao u neke dinice, gro ljudi ce reci a tko mu kriv kad se kocka, dinice su rizicne, trebao je biti pametniji 😒

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • August 11, 2023 at 10:14 AM
    • #5,036
    Quote from frank8
    Quote from Philidor

Moje čestitke ministru financija (ali i cijelom ministarstvu) što se nekoliko dana nakon komentara mene, random forumaša, sjetio da novim izdanjem obveznica može povući dio likvidnosti iz banaka i tako prisiliti banke na povećanje kamata na depozite odnosno izbjeći taj glupi porez

Poprilično glupo.

Po izvjescima HNB, nakon te "narodne" obveznice s prvim kvartalom 2023. imovina banaka smanjila se za 6%, a najviše Ersteova - za nekih 10% (izracunaj od ukupne aktive) - toliko da su (Erste) izdavali obveznice po +4%.

Takve akcije stvaraju zametke za "run on the bank", sto ugrozava stabilnost banaka. A depoziti, za imalo upucene, nisu ni 0,1%, ni 0,2%, nego preko 2% čak i za manje iznose, 2,5% za 100-injak tis. EUR na 12 mjeseci, +3% na 24 mjeseca. Veci iznosi i na 12 mjeseci idu preko 3%.

Taljigate bezveze. Na razini polunovinara nekog portala s crvenim bannerom.

Ne znam otkud vam ti postoci za depozite, ali nisu u skladu niti s mojim anegdotalnim podacima, a niti s podacima dostupnim u javnom prostoru. Možete li priložiti neki izvor tih podataka? Naravno da je bitno koji će biti iznos obveznica koje se izdaju, ne moraju se izdati na isti iznos kao što je bilo prvo izdanje. A ako su oročeni depoziti doista preko 3%, onda ionako neće biti baš interesa za obveznica, zar ne?

• frank8
    Student
    Reakcija primljeno
    83
    • August 11, 2023 at 11:41 AM
    • #5,037

Imam 5 poznanika koji su u jednoj od banaka, nije HPB, orocili od po 100k EUR do 1,0m EUR, najvisa kamata 3.5% i to za jednog od 1,0m EUR razbijeno na 10 osoba po 100.000 EUR, radi "sigurnosti".

I nije 'drlog' banka.

Dogovoris sastanak, dobijes povlastenu ktu... to se zove trziste. Ne treba gledati cijenike.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 11, 2023 at 12:29 PM
    • #5,038
    Quote from frank8

Imam 5 poznanika koji su u jednoj od banaka, nije HPB, orocili od po 100k EUR do 1,0m EUR, najvisa kamata 3.5% i to za jednog od 1,0m EUR razbijeno na 10 osoba po 100.000 EUR, radi "sigurnosti".

I nije 'drlog' banka.

Dogovoris sastanak, dobijes povlastenu ktu... to se zove trziste. Ne treba gledati cijenike.

a da nam date link umijesto sto citirate "poznanike" .

cinjenica je da vas poznanici valjalju ko burek a vi nasjedate na njihove price i onda jos ovdje dodjete vrijedjat ostale jer vi imate pricu "poznanika"

HPB1.7%

ZABA ispod 1%

3,5% su orocili mozda prije 6 godina a danas vam ispricali lovacku..

cuj imas sigurnost kad razbijes na 10 osoba ... a onda njih 9 nema pojma da je to vase.

i onda kao za stolom sa sluzbenikom kazes cujte ja cu ulozitm 1m eura al cu poslat 10 svojih rodjaka (koji mi peru lovu od nelegalnih radnji pa ih nemojte pitat odakle im novac jer je od mene) pa im vi dajte duplu kamatu nego drugima i sluzbenik kaze ma nema problema rodjo :D

eh bas sam se zazelio lovackih. dobro me nasmiju.

:D

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • August 11, 2023 at 12:38 PM
    • #5,039
    Quote from frank8

I nije 'drlog' banka.

samo me zanima je li Erste u pitanju?

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • August 11, 2023 at 12:45 PM
    • #5,040
    Quote from st-brajo
    Quote from frank8

I nije 'drlog' banka.

samo me zanima je li Erste u pitanju?

nadam se da nije jer cu morat sutra zatvorit racun :D

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 4 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt