- Hey Siri! Why am I so bad with women?
- I'm Alexa, moron.
- Hey Siri! Why am I so bad with women?
- I'm Alexa, moron.
A mi imamo hvala bogu fantasticnu vodu, i da nismo to uspjeli uflasirati i prodavati masovno nasim hotelima i vani po EU.
Nego dođeš u hotel a oni ti ponude Romerquele vodu iz Mađarske ???? 😳😳😳, ono hvala daj mi nasu iz spine
Imamo toliko sunca pogotovo preko ljeta, a uvozimo struju iz vana ??🙃
A nasi politicari se natjecu tko ce bolje doc do neke pinke ili stana, poticaja… 😒
treba pitati ove u briselu hoćemo li da pada snijeg i bude zima pa se posmrzavamo bez energenata ili da sunce grije i skapamo od žeđi. kako god okreneš u hebenoj evropi nije dobro. ili da raspustimo tamo taj parlament pa nek se snalazi kako ko zna i umije.
Jos je nama i dobro kaj sve ljude zanima.
njah, ono svakakve budalaštine se serviraju...
A ove stvari bi trebalo biti svaki dan na TVu, i u lektiru uvesti da djeca vide i nauče kako je bilo nekad i sad...
kad kolegici zlocesti napokon sjedne divka od Medike u čarapicu
Jedna za dušu😎
(...) Jedan od klijenata je bio i Mark Zuckerberg, koji je upravo u First Republican Banku 2012. podigao kredit na 30 godina za kupnju 5.95 milijuna dolara vrijedne nekretnine u Kaliforniji, uz kamatu od samo 1.05 posto. (...)
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_vijesti_prva_d
Cinjenica je da je politika dugo pomagala izrabljivace koji su ljudima davali crkavicu s pricom "neš ti ima ko će". Sad kad su ti ljudi otisli van umjesto da politika potakne ljude da se vrate, a vratit ce se kiflu na placu od 700 eura, omoguje se uvoz stotina tisuca ljudi iz Azije, gotovo potpuno nekriticki. Znaci potpuni disconnect izmedju ekonomskih mjera i populacijske politike. Vjerovatno nekima tako odgovara.
Narod uvijek ima izbor. Samo i dalje glasajte isto.
Cinjenica je da je politika dugo pomagala izrabljivače koji su ljudima davali crkavicu s pričom "neš ti ima tko će". Sad kad su ti ljudi otišli van umjesto da politika potakne ljude da se vrate, a vratit će se kiflu na placu od 700 eura, omogućava se uvoz stotina tisuća ljudi iz Azije, gotovo potpuno nekritički. Znaci potpuni odsječak između ekonomskih mjera i populacijske politike. Vjerovatno nekima tako odgovara.
Narod uvijek ima izbor. Samo i dalje glasajte isto.
To vam se kaže etničko čišćenje hrvatskog stanovništva iz vlastite zemlje jer je to politički interes HDZ. Nažalost istina nekad nije lijepa
Ovo je valjda dno dna.
"Države članice EU-a upotrebljavaju konzerve za identifikaciju poreznih obveznika."
Netko izgleda koristi Google translate (TIN)...
Stara al uvijek dobra
e jbg., kad ti već ne ide s financijskim i nekretninskim kriminalom, osnuj novo povjerenstvo
Da se samo provjere sve te silne nekretnine koje su prošle i pretprošle godine prije uvođenja ojra kupljene na keš sa valjda posivljelom lovom od dugog stajanja u madracu otkrilo bi se jako zanimljivih stvari....ali ništa od toga...glava u pijesak i idemo dalje...ide cijena kvadrata na 5, 6, 7,...10 k ojra po metru kvadratnom ...sramota me koliko nemam kada vidim što sve naši vrli političari i sposobni poduzetnici koji posluju isključivo sa državom su stekli u par godina na položaju... ...onaj mali iz Varaždina koji je prodavao lažne testove za Covid si je kupio lamborghinija i to je primjer sposobnog poduzetnika...biti u pravo vrijeme na pravom mjestu...sa tatom na istaknutom položaju.....jadan Todorić jedva preživljava u dvorcu sa godišnjim troškovima od 200k ojra za održavanje i grijanje, nakon što mu je firma propala, a mali dioničari bili nulirani...oba sina su mu našli nove manekenke za žene, a one bar mogu namirisati lovu, već 100 puta dokazano..sponzoruše bolje namiriše i prepoznaju pravu lovu od Cije i Efbiaja zajedno...pa se ja ne bojim da će netko od njih uskoro morati preseliti u mali podstanarski stan...ali to je naša Hrvatska za koju su se neki od nas ovdje borili u ratu...100% prirodna i korumpirana...dođite na ljetovanje..sunce i more vas čekaju...za sve ostalo tu je mastercard...mladi i cijele obitelji, od kojih znam neke, odlaze u Njemačku i Irsku, a dolaze nam Indijci i Nepalci, koji rade za kikiriki, ali to je valjda kapitalizam, pa valjda svi idu tamo gdje im je bolje...ili misle da će im biti bolje...
Stvarno imamo komedija stanovništvo. Još nam je super zapravo.
Čitajući komentare di ekipa njurga, kako mogu staviti vjetroelektrane, a ne se baviti stočarstvom ??? Kao uvozit će se meso zbog toga ahahahahaha.
Pa gdje je problem da ovde ovce pasu oko svih tih vjetrenjača?
Vani u Alpama na skijalištima uredno ovce i krave pasu travu po padinama, logičnije da ih se pusti nego da ideš kositi i održavati.
Valjda je samo kod nas je debilana ako pustiš životinje da održavaju te terene??
Display MoreStvarno imamo komedija stanovništvo. Još nam je super zapravo.
Čitajući komentare di ekipa njurga, kako mogu staviti vjetroelektrane, a ne se baviti stočarstvom ??? Kao uvozit će se meso zbog toga ahahahahaha.
Pa gdje je problem da ovde ovce pasu oko svih tih vjetrenjača?
Vani u Alpama na skijalištima uredno ovce i krave pasu travu po padinama, logičnije da ih se pusti nego da ideš kositi i održavati.
Valjda je samo kod nas je debilana ako pustiš životinje da održavaju te terene??
Ono ajmo se baviti primarnom djelatnosti koja čini 5% BDP, većina populacije živi mentalno u dobu kada je poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo činilo 80% BDP....jednostavno vrijeme ih je pregazilo...
Evo čekam u redu za večeru s kišobranom u Zatonu, hoću reći gostiju ima bez obzira na lošee vrijeme.
Kakav je ovo tajkun?
Kupi Lamorghinija od 350k i proda ga za 177k nakon 8 mjeseci.
Tako se zarađuje lova?
A ovi zabranili Tik Tok ...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…e-kine-20230518
Takes one to know one!
Meni je Tik Tok totalno bezveze, a ni ove druge mreže me se nisu baš primile, pa ....
A ono kinezi ne mogu "nadzirati", al mi možemo sve ostale mreže diljem svijeta koristiti