https://www.poslovni.hr/hrvatska/na-hr…slenika-4368535
Evo sigurnih 5%
Autor članka mora hitno krenuti ponovno u osnovnu školu, čini mi se peti razred da ispravno izračuna postotak.
Evo sigurnih 5%
Autor članka mora hitno krenuti ponovno u osnovnu školu, čini mi se peti razred da ispravno izračuna postotak.
slušanje i gledanje poslanice Sv. Zdravka apostola Dinamovcima
A sto ne dođe u Zg pa odrzi presicu 🙄.
Bem ti ovaku drzavu, zakone i one koji ih donose kad omogucavaju ovakva dvojna drzavljanstva 😒 i gluposti.
FOTO Dok 'grmi' o Dinamu osuđeni bjegunac Mamić na ruci ima sat od milijun kuna
ode i Massimo
Massimo - Sjaj u tami
slušanje i gledanje poslanice Sv. Zdravka apostola Dinamovcima
Poruka za sve nas u RH kako je moguće sa nekom zemljom uspostaviti režim dvostrukog državljanstava, a istovremeno bez dogovora o međusobnom isporučivanju osumnjičenih ili optuženih državljana, zaista smo apsurdistan, i još pravo našeg državljanstva ima gotovo 20% građana susjedne zemlje s kojom nemamo uređeno nijedno pravno pitanje
Ma to je cirkus, a ne pravno uređena država. Ali kad su je lopine tako uredile da mogu pobjeći… 😏😏
Ma općenito da imaš pravo glasa tamo gdje ne plaćaš porez je van svake pameti. OK državljanstvo i sve sto ide sa tim..
Kaj napisat ?
Pa neka njemačke žene počnu rađat djecu, društvo bez djece ne postoji. Žalosno je da se to mora crtat ljudima.
Ne znam di bih pitao, pa usao u birtiju. Ja sam nekako podrazumjevao da ce mi cash novac na brokerskom racunu biti automatski prebacen u eure po fiksnom tecaju jednako kao sto bi to bilo na tekucem racunu u banci. Da li je pretpostavka 100% tocna?! I di to piše?
sve na računu bilo koje vrste u banci ide pp fiksnom tečaju u euro, automatski...a vjerojatno negdje to i piše
Evo sigurnih 5%
… da se HR ipak približava EU standardu?😅
Kako si sijao tako ćeš i požeti... navodno je iz Hrvatske otišlo ljudskog kapitala u Njemačku a koji je financirala Hrvatska država između 18 i 25 milijardi eura
sve na računu bilo koje vrste u banci ide pp fiksnom tečaju u euro, automatski...a vjerojatno negdje to i piše
Eksplicitno, na brokerskom racunu, tzv.racunu 13?
Taman kopirao i mislio zalijepit , al evo vec je tu 😊 , e sad , jeli stvarno ovako kako su napisali , jednostavno ne mogu vjerovat , a toliko im je doslo migrantskim rutama lijecnika, električara , nastavnika , njegovatelja , raznoraznih stručnjaka , kako se nekad govorilo
A danasnji problem neta je sto je tesko procjeniti sta je od svih tih vijesti, clanaka, istinito ili pretenciozno napisano… jednostavno je kaos informacija kojim nas sve zatrpavaju.
Tko sve to provjerava, koji je izvor informacija…???
Dovoljno je portalima napisati PRIJELOMNA VIJEST… neku sliku koja nema veze sa događajem i udri dobru pricu da skupe preglede, posjete… da se bolje rangiraju na guglu…
A danasnji problem neta je sto je tesko procjeniti sta je od svih tih vijesti, clanaka, istinito ili pretenciozno napisano… jednostavno je kaos informacija kojim nas sve zatrpavaju
Sve je preuveličavanje, osim da nemaju dovoljno djece i to traje zadnjih cca 50 godina.
A sta znaci dovoljno djece? Pa svi imaju manje od indijaca i kineza.
Zasto bi broj stanovnika neke drzave, grada, regije trebao biti bas taj i taj? Sta je katastrofa ako neko vrijeme i stagnira, pada?
To je kao i sto gledamo da svake godine firma mora poslovati sve bolje i bolje jer onda ne napreduje. A realno dobro je i ako pada, sve su to ciklusi u zivotu, poslu…
A sta znaci dovoljno djece?
Evo ti paralela:To ti je isto kad firma posluje godinama sa gubitkom i pomalo se zadužuje da pokrpa gubitke. I cijelo vrijeme vam je preokupacija kako se dodatno zadužiti, a ni u peti vam nije da poslujete sa dobiti. Nakon cca 20 godina odete u stečaj i dođu novi vlasnici(prijašnji vjerovnici). I onda dosadašnji dioničari viču, pljačka, pljačka, nije pljačka već ste sami pali, sami se ubili. Točno ovo se događa sa Njemačkom i Zapadom.
Bez pozitivnog prirodnog prirasta, društvo nema biološke budućnosti, znači nema ničeg iza tebe, ostaje prazna zemlja. Neka zadnji ugasi svjetlo.