neki su ipak ostvarili 8000€
"ali da Znate koliko takvih Luka živi u Hrvatskoj, takvih Lukica......."
važno je zvati se Luka
neki su ipak ostvarili 8000€
"ali da Znate koliko takvih Luka živi u Hrvatskoj, takvih Lukica......."
važno je zvati se Luka
evo jedna baš za Birtiju
sve to triba polit petrolejon i užgat!
Bit će papra adzeju i esdepeju
Bauk na raspravi u Saboru odgovorio Hrebaku novom narodnom mudrom izrekom: “ ne možeš biti i pošten i hreban” 😂
Ofkors, dobio je opomenu, ali i pljesak.😂
evo jedna baš za Birtiju
https://www.poslovni.hr/hrvatska/vrhov…sudnice-4271326
tako im i treba kad se druže s krivim čovikom
kad se Turudić druži s Mamić, onda bude promaknut u predsjednika višeg suda
a vidi tek ovog cirkusa
Kaos na provjeri Kerumove konobe: Zbog novinara nisu pustili policiju unutra
Mogli bi ga gledat opet ko gradonačelnika
Je li netko zna je li se ovo realiziralo? što je s ovim registrom vlasnika? tj. objavom stvarnih vlasnika skrbničkih raćuna...
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…lasnika-9243779
QuoteU Uredu za sprječavanje pranja novca ističu da će Registar stvarnih vlasnika zaživjeti početkom sljedeće godine. Taj će se registar, dodaju, povezati sa sličnim registrima iz drugih članica EU putem središnje europske platforme do 10. ožujka 2021. godine. Registar stvarnih vlasnika bit će javno dostupan od 1. siječnja sljedeće godine, što je u skladu s europskim direktivama, koje članicama EU nalažu da registre stvarnih vlasnika uspostave i javnosti otvore do 10. siječnja 2020. godine.
Obzirom da se još uvijek većina okuplja ovdje, a i zbog opuštenog weekenda odlučio sam ovo podijeliti ovdje a ne recimo na podravci:
Bilo je prilika i te koliko na ZSE za izgubiti pare i trebalo je biti Houdini (što većina nije), za to sve izbjeći.
Sve ovisi koliku količinu novca imaš u dionicama i koliki ti je prag tolerancije na bol i da li ti život o tome ovisi.
Nas većina koji smo još ovdje očito imamo veliku toleranciju na bol
da ne spamamo temu TPNG,
taj dan je Crobex zaronio 16% , toliko je sve letjelo da jednostavno nisi mogao ni trgovati kako treba, ali drugi dan se povratilo, meni +60kkn i onda polako čekao i na kraju relativno dobro prošao, ali imao sam dosta HT i INE, ali građevinari su me koštali, jer nije bilo oporavka
Bilo je prilika i te koliko na ZSE za izgubiti pare i trebalo je biti Houdini (što većina nije), za to sve izbjeći.
Sve ovisi koliku količinu novca imaš u dionicama i koliki ti je prag tolerancije na bol i da li ti život o tome ovisi.
Nas većina koji smo još ovdje očito imamo veliku toleranciju na bol
da ne spamamo temu TPNG,
taj dan je Crobex zaronio 16% , toliko je sve letjelo da jednostavno nisi mogao ni trgovati kako treba, ali drugi dan se povratilo, meni +60kkn i onda polako čekao i na kraju relativno dobro prošao, ali imao sam dosta HT i INE, ali građevinari su me koštali, jer nije bilo oporavka
Kod nas je taj oporavak prespor i pretrom, pa čak i ako firma dobro posluje, kao
naprimjer HT, cijena se nije vratila, ako ne na 265 kn, onda bar na 200kn.
Ali to je ZSE, dobra za veliki pad (tu se svi uvijek slažu), ali za rast ipak malo teže.
Otkrivena tajna vila sindikalista Ribića od 3 milijuna kuna: 'Nemam komentara'
- Cijena gradnje takvog objekta na takvom terenu je između 1200 i 1500 eura po četvornome metru bruto površine do potpunog završetka, ali bez namještaja. Dodatno je tu cijena zemljišta. Na to treba platiti oko 20.000 eura komunalnog doprinosa pri dozvoli, projektiranje stoji oko 15.000 eura, a priključci oko sedam tisuća eura - objasnio je projektant kojem su novinari 24sata poslali fotografije i površinu objekta. Po tome je samo za vilu trebalo izdvojiti oko 2,5 milijuna kuna. I još oko 300.000 kuna za komunalni doprinos, priključke i projektiranje. Vrijednost investicije bez zemljišta po tome se penje na 2,8 milijuna kuna.
Večeras sam čuo nekoliko izjava ministra obnove Zagreba i Banije koje sve idu u prilog jada i bijede u kojoj se nalazimo:
Na pitanje kada će početi obnova Zagreba odgovorio je:
To je jako dobro pitanje!
i ponovo nešto smuljao tako da ne znamo ništa!
Saznali smo da će se raspisati i natječaj za mjesto koje je već zauzeo g. Vandjelić iako je on još uvijek dobar za tu poziciju!
Saznali smo i da će se preferirati domaći izvodjači i proizvodjači (mislio je sigurno na Konstruktor, Vijadukt i slične) iako smo već skoro punih 8 godina članica EU i ovakve izjave su osnova za ostavku jer su diskriminacija koja je prema Pravu EU odavno strogo zabranjena!
...
Živjeli!
Hik!
Kak svi forumasi Idu spavati nakon ponoći ? Nitko ništa ne piše XD
Kak svi forumasi Idu spavati nakon ponoći ? Nitko ništa ne piše XD
Evo ja sam budan, ali ne još zadugo
Kako se sad osjeća ovaj šta je kupio po 8,48 ?
Ako ništa drugo, evo prilike za dokup na 7 kuna za one koji vjeruju u Dalekovod i dalje.
Neznam kako se osjeća ali da su mnogi oderani,jesu.
Pisao sam ujutro o tome ali me se briše. Ja sam prodao po 7 jer se bojim spajanja dionica. Dok vas oderu 1 za 1000 teško ćete u vlakić više.
Pisao sam ujutro o tome ali me se briše. Ja sam prodao po 7 jer se bojim spajanja dionica. Dok vas oderu 1 za 1000 teško ćete u vlakić više.
a jel za one što neće biti djeljive s 1000 ide isplata u gotovini i po koliko, kad već vidim svašta znaš, đesi kupijo kuglu, izgleda ti netko uvalio staklo pod kristal
a jel za one što neće biti djeljive s 1000 ide isplata u gotovini i po koliko, kad već vidim svašta znaš, đesi kupijo kuglu, izgleda ti netko uvalio staklo pod kristal
Ma šta 1: 1000. Na kraju ćemo im biti još i dužni novce.