Pa neko zdravo logicko razmisljanje, ako Je konsolidator radio dokapitalizaciju po 10 i nakon toliko godina i uredno vracenih poprilicno obaveza, sta netko misli da ce prodati manje tog iznosa + premija za te godine ????
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Pa neko zdravo logicko razmisljanje, ako Je konsolidator radio dokapitalizaciju po 10 i nakon toliko godina i uredno vracenih poprilicno obaveza, sta netko misli da ce prodati manje tog iznosa + premija za te godine ????
I meni zvuči ovo logično. Istina je da oni to moraju prodati. Ali mislim da je nakon toliko godina 10 kn čak i malo za prodati tvrtku koja sada daleko bolje stoji nego tada...
-
može li Dalekovod zamijeniti nekoga u Crobex 10, evo nas na 7,5 prosjeka i promet skoro1,2mil i toliko je bilo na zadnjem ovakvom rastu prije članka, izgleda je ključna razina riješena, sutra ćemo to utvrditi
Ovo je ili lažni rally do 8, pa nazad na 7 ili netko stvarno ima neke inside info pa masovno kupuje.
Vidjet ćemo sutra.
nekako sam mišljenja da je vrijeme lažnjaka prošlo na ZSE, možda se još provuče koji tu i tamo, ali sve nam je toliko obezvrijeđeno da stvarno nema smisla da tamo neki novi "strani klinci" pokupe vrhnje nakon tolikih godina
"Prevladavaju investitori iz bliskog susjedstva: najviše je Slovenaca koji sudjeluju sa 34 posto u ukupnom broju stranih ulagača.
Slijede ih investitori iz BiH sa 27 posto te Austrijanci kojih je malo više od 6 posto. Što se tiče država u kojima se nalaze globalna financijska središta, iz SAD-a je 141 investitor, Velike Britanije 93, Kine 5, Japana 4, a iz Singapura dolazi jedan vlasnik računa u SKDD-u.
Iz jedne od najsiromašnijih država svijeta, Sijera Leonea, dolazi čak tri investitora, a glas o hrvatskim dionicama pronio se i do dalekog Uzbekistana gdje je svoj teško zarađeni novac u naše kompanije odlučio uložiti jedan ulagač. Još je egzotičnija struktura pravnih osoba koje dolaze iz 72 države. I tu su najbrojniji slovenski ulagači kojih je preko 13 posto, a drugi su američki investitori s udjelom od gotovo 11 posto. Austrijski investitori su treći s udjelom od 9 posto.
Međutim, solidan broj dolazi iz poreznih oaza. Tako je iz Lihtenštajna njih 27, Kajmanskih otoka 15, Britanskih Djevičanskih otoka 12, a Paname njih osam.
Na Bahamima je nastanjeno četvero investitora, a na Bermudi njih dvoje. Nizozemski Antili, Curacao, Grenada i Sejšeli imaju po jednog predstavnika."
-
Nemojte me samo nasmijavati da netko tko je nešto platio po10kn da neće sad jeftinije prodavati. Itekako hoće, svjedočim takvim stvarima 17g koliko sam na burzi.
-
Nemojte me samo nasmijavati da netko tko je nešto platio po10kn da neće sad jeftinije prodavati. Itekako hoće, svjedočim takvim stvarima 17g koliko sam na burzi.
Pa hoće naravno, onaj koji radi sa tuđim $$$, ali ako radi sa svojim i od svoje ekipe teško
To sam i napisao, al me admin prebacio u Svaštaru; tiče se DLKV; pogledajte situaciju od lipnja 2015. pa sve do listopada 2016. kako su tekli prometi i cijena.
-
Skoro 1.2 mil.kn prometa na Dalekovodu, a nema komentara
Dakle, da probijem led:
1) Netko (vjerojatno fond koji je kupovao ispod 6 kn) je školski napucao cijenu preko 8 kn, što nije bilo tko zna otkad
2) Iskrcao preko 100 000 komada iznad 8 kn
3) Više nema potrebu održavati takvu cijenu i sada je propad neminovan, a vidimo da se već i događa
4) Tko je kupio iznad 8 kn više sreće drugi put, a sada u smanjivanje prosjeka
-
Koje silovanje dionice DLKV.
-
Kako se sad osjeća ovaj šta je kupio po 8,48 ?
Ako ništa drugo, evo prilike za dokup na 7 kuna za one koji vjeruju u Dalekovod i dalje.
-
Dakle, da probijem led:
1) Netko (vjerojatno fond koji je kupovao ispod 6 kn) je školski napucao cijenu preko 8 kn, što nije bilo tko zna otkad
3) Više nema potrebu održavati takvu cijenu i sada je propad neminovan, a vidimo da se već i događa
Moram priznat da mi nije jasno jer sam ja stavljao nekoliko većih naloga na ask. Čini mi se da ih je netko iskoristio za rušenje. Vidjet ćemo.
-
Kako se sad osjeća ovaj šta je kupio po 8,48 ?
Ako ništa drugo, evo prilike za dokup na 7 kuna za one koji vjeruju u Dalekovod i dalje.
ma neće baš na 7 , zaštita je postavljena ranije, na 7 ako procuri onda ide uzemljenje, ovo je samo novi krug prikupljanja dionica, mislim jedino da dio odlazi trajno u Ingru, jer tamo još ne znaju za pad, po tome bih rekao da je netko išao dignuti ovdje da može izaći i prebaciti na Ingru, ma nemam pojma, danas je baš zbrka na sve strane
-
-
Netko danas istresa po bidu 10.000 komada u nekoliko navrat i ruši cijenu, vratio je u negativnu promjenu... čekamo 16:00 da vidimo hoće biti još akcije
-
Dakle, da probijem led:
AZ Fond je prodavao 2.2. kad je bilo oko 7, sad ćemo vidjeti dali je dalje prodavao i tko je kupovao
-
neki i kupuju
DLKV CROATIA BANKA D.D. 1,000 0.00% 146,000 -
u ponedjeljak je rok za dostavu ponuda fin restrukturiranja. kaj očekuju znalci?
-
neki prodaju a neki kupuju
DLKV AZ OMF KATEGORIJE B -8,382 -0.03% 832,297 3.37% 6.43M CROATIA BANKA D.D. 2,000 0.01% 148,000 -
Dok Az ne izađe nema rasta.
-
Kome prebacuju?
Blago onima koji imaju tamo sredstva u tom njihovom mirovinskom fondu 😒 .... koliko su izgubili za svoje clanove ovdje sa ovim prodajama i realizacijom minusa ?
Ne sjecam se 2014. jesu usli sa nekim malim dijelom kad je bila dokapitalizacija po 10 ili po puno visim razinama prije nego je sve doslo do te dokapitalizacije? Jel ima netko te stare knjige dionicara od tada?
-
AZ siluje dionicu. Već toliko puta viđeno. ZABA je i pokrenula onaj masakr na ZSE sad već davne 2007.-2008. za vrijeme Franje Lukovića koji je tada bio predsjednik Uprave. Naravno da je prije početka rušenja tržišta, tada, prodao svoje dionice zaba-e u vrijednosti 20 miliona kuna RBA mirovincu. Nakon što je to napravio, mirovinac AZ je započeo rasprodaju udjela u investicijskim fondovima koji da bi osigurali isplatu u zakonskom roku od 3 dana, a slabe cash pozicije, morali su započeti rasprodaju dionica. Mirovinci su imali milione i milione kuna vrijednosti u udjelima koji su se tada pa direktivi, sinkronizirano počeli rješavati tih udjela. I dobili smo savršen masakr.
-
Dlkv su dokapitaliuirali prvi puta po 220 kn a prije toga kupovali po 1800 kn. Lani prodavali po 3,5 kn.
-
I ovo što imamo sad je kontrola cijene dionice zbog nekih privatnih interesa. Rasprodaja uslijed dobitka zasigurno nije. A s obzirom kolikom količinom dionica raspolažu, mogu silovat ovu dionicu dok i najmlađi među nama ovdje ne odu na drugi svijet.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun