SNBA (Slatinska Banka d.d.)
-
-
-
Kako sam i prepostavio, Addiko/SZAIF je otpustio 127.136 dionica, odn. 15% glasackih prava u dvije blok transakcije. Tko god kupio, pojavit ce se u Top10 sa ovom kolicinom dionica uskoro.
-
-
Pozdrav,
Koliko se meni čini, sprema se preuzimanje... sumnjam da bi fond ušao bez da ima strategiju daljnjeg razvoja. Ovu dionicu već duže promatram, i čini mi se dosta podcijenjena.. S obzirom da je postojeća dionička struktura već dugo identična, sada nakon ove promijene bi mogla cijena skočiti, kao sto se vidi i jučerašnjim trgovanjem... svakako dionica za promatranje, očekujem pozitivan trend...
-
-
Pozdrav,
Koliko se meni čini, sprema se preuzimanje... sumnjam da bi fond ušao bez da ima strategiju daljnjeg razvoja. Ovu dionicu već duže promatram, i čini mi se dosta podcijenjena.. S obzirom da je postojeća dionička struktura već dugo identična, sada nakon ove promijene bi mogla cijena skočiti, kao sto se vidi i jučerašnjim trgovanjem... svakako dionica za promatranje, očekujem pozitivan trend...
Dakle preuzimanje na vidiku - odgovara mom modelu ulaganja... Imao sam nesto SNBA od prije pa me zato zanima sta se tu desava...
-
OK, objavljeno je i tko je drugi kupac blok transakcije bio... 51.036 komada, 5.55% glasackih prava...
-
OK, objavljeno je i tko je drugi kupac blok transakcije bio... 51.036 komada, 5.55% glasackih prava...
https://www.dw.com/hr/bogatstvo-zahvaljujući-bogu-sreći-i-viktoru-orbanu/a-41123080
predsjednik NK Osijek.
on je glavni mađarski igrač ovdje i osoba od povjerenja.
-
Yup, Madjari ulaze u vlasnicku strukturu SNBA...
-
SZAIF sve prodao? Kako to da su ovi odvjetnici - Zupic&Partneri dosli na prvo mjesto?
Nasao sam samo neka baljezganja na ZSE o promjeni glasackih prava, ali odnosi se na 15.05.2020.
-
-
Pa zato valjda sto je Uskokovic njih ovlastio kao odvjetničko društvo za drzanje vlasničke pozicije. Moguće znog izlozenosti prema “drugima i trecima”.
-
Sad je i sluzbeno... SZAIF je pao ispod 5%... Cudi me da nigdje na burzi nije evidentirana blok transakcija... Nisam siguran da je ovo bilo ovlastenje za drzanje vlasnicke pozicije, jer je u sluzbenoj dokumentaciji prikazano kao kupoprodajni ugovor...
-
Zupic i Partneri - obavijest o promjeni u glasackim pravima
-
pa valjda zato sto im je Addiko prodala svoj udio mimo burze.
-
pa valjda zato sto im je Addiko prodala svoj udio mimo burze.
SZAIF je to, ne Addiko... Svejedno, nesto se tu kuha, mene zanima sta...
-
meni izgleda da orban šalje svoje poklisare u osvajanje svugdje gdje ima barem nekoliko mađara!
-
meni izgleda da orban šalje svoje poklisare u osvajanje svugdje gdje ima barem nekoliko mađara!
I ja mislim tako, važno je da se mi žestoko branimo sa velikim poklonima odavno ne perspektivnim firmama, a ne vidimo što je sutra.
Pa kada nas još i Mađari, nekada smo za njih bili ondašnja Amerika, preuzmu, onda čuđenje.
-
Krece dubinska analiza... Moguce preuzimanje na vidiku...
-
https://zse.hr/userdocsimages…14efc73fc12.pdf
Razmisljam na glas...
Prema broju dionica (84758), dionice koje su bile pod brojem 1. - ŽUPIĆ & PARTNERI D.O.O. prelaze u ruke Madjarskog MKB fonda... Dakle, pozicija jedan i dva su onda Madjari sa ukupno 17.5%... I sad slazem dalje kontrukciju...
1. CERP - mislim da bi drzava bila voljna prodati sve sto joj ne treba jer joj treba novaca, tako da ce tu moci dobiti 5.23%...2. Ako je netko od ovih likova iz Top10 madjarski igrac, mogli bi imati preko 25% da krenu u preuzimanje...
I to je onda savrsena dionica po mom stilu ulaganja... Potencijalno preuzimanje...
Imam odredjenu kolicinu SNBA i ne namjeravam prodavati preko burze...
-
https://zse.hr/userdocsimages…14efc73fc12.pdf
Razmisljam na glas...
Prema broju dionica (84758), dionice koje su bile pod brojem 1. - ŽUPIĆ & PARTNERI D.O.O. prelaze u ruke Madjarskog MKB fonda... Dakle, pozicija jedan i dva su onda Madjari sa ukupno 17.5%... I sad slazem dalje kontrukciju...
1. CERP - mislim da bi drzava bila voljna prodati sve sto joj ne treba jer joj treba novaca, tako da ce tu moci dobiti 5.23%...2. Ako je netko od ovih likova iz Top10 madjarski igrac, mogli bi imati preko 25% da krenu u preuzimanje...
I to je onda savrsena dionica po mom stilu ulaganja... Potencijalno preuzimanje...
Imam odredjenu kolicinu SNBA i ne namjeravam prodavati preko burze...
jeste Meštrovića, bivšeg predsjednika NK Osijek brojali?
on Vam je njihov igrač.
kolega očito ne prati nogomet
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-