1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ostali oblici ulaganja
  3. Nekretnine

Nekretnine opcenito u HR

• sasab
  • May 11, 2020 at 3:21 PM
  • dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • August 15, 2021 at 8:55 PM
    Quote from Marielena
    Quote from BudFox

Molio bih ekipu, ali dobronamjernu, da li mislite da će nekretnine u Zagrebu i dalje rasti zbog subvencija AKD-a,

inflacije i priljeva love od turizma koji se vraća na velika vrata ili smo trenutno u balonu koji bi mogao puknuti za

godinu dvije ili pet?

Cijena novogradnje je već blizu 3000 Eur/m2, a negdje i više od toga, što mi se čini puno previše s obzirom na povijesno

kretanje cijene, te pogotovo nakon velike krize 2009. godine kada investitori nisu mogli godinama prodati stanove ni po

1600 - 1800 Eur/m2, pa su mnogi propali, čast izuzecima koji su i u krizi dobro poslovali.

Hvala svima na odgovoru!

Display More

Ja mislim da se vec sada prodaje kvalitetna novogradnja na dobrim lokacijama u Zagrebu i gradovima na moru. Drugo se vec sada slabo prodaje. Znam ljude koji po 20 godina prodaju obiteljsku kucu u Zagrebu. Naravno traze nerealne cijene.

Kvadrat novogradnje sada u Zagrebu kosta 3000 eura/metru kvadratnom u kvartu izvan tramvajske zone. Mozda se i odmah prodaje. Kupuju spekulanti koji imaju novac. Barem ja tako mislim.

Ali sto ce sa tim stanovima? Iznajmljivati ce ih podstanarima? Pa podstanari u Zagrebu nemaju novaca. Mozete traziti od zagrebackih podstanara najamninu do 350 eura i to ce vam jedva platiti. Kakve su place u Hrvatskoj? Koliko su to razumne investicije neka svatko sam procijeni.

Display More

Niste u pravu. Sada kvadrat izvan tramvajske zone kod Arena centra npr košta 2200 EUR novogradnja. I to Ne Nes bezveze.. a recimo u tram zoni primjer heinzlova vukovarska košta 2500 - 3000 EUR /m2 ali to je već oni prilično ok lokacija, i prilično kvalitetna gradnja za HR prilike.. gradi VMD. Primjer stavljaju izloaciju od 18 cm vune, ciglu "lijepe" a ne rade sa mortom.. samoventilirajuca fasada.. u garaži pločice na podu. .. itd.. da ne nabrajam dalje sad sve u detalje... ako nekoga zanima mogu sve napisat .

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • August 15, 2021 at 9:17 PM

@dioničar,

Vrbani novogradnja ti je 3.000, Špansko malo bolja gradnja kod Galerije(ali ništa posebno) 2.500

Ne znam šta možeš naći po 2.200 da je ipak malo bolja gradnja na solidnoj lokaciji.

I sve useljenje za godinu dana.

Novogradnju za odmah ne možeš kupiti.

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • August 15, 2021 at 9:46 PM
    Quote from tizian1

@dioničar,

Vrbani novogradnja ti je 3.000, Špansko malo bolja gradnja kod Galerije(ali ništa posebno) 2.500

Ne znam šta možeš naći po 2.200 da je ipak malo bolja gradnja na solidnoj lokaciji.

2200..

Nazovite i vidite..

Preko 25 godina iskustva na tržištu stanogradnje | Begamont građenje
    Begamont građenje iza sebe ima velik broj uspješno realiziranih projekata i izgrađenih prostora. Bogato iskustvo čini nas pouzdanim partnerom u donošenju vaših…
    www.begamont-gradjenje.hr
  • Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 15, 2021 at 9:49 PM
    Quote from tizian1

@dioničar,

Meni se cini da sada ljudi koji imaju novaca u strahu od inflacije kupuju mahnito stanove novogradnju. A ljudi koji imaju novaca ima. Pogledajte samo koliko Hrvati imaju stednju u bankama.

Takvi za cijenu ne pitaju. A to ide, dokle ide.

Naravno da kvalitetna novogradnja na dobroj lokaciji toliko i vrijedi. Ostali ce se opet zaliti i svi drugi ce im biti krivi.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • August 15, 2021 at 10:01 PM
    Quote from dionicar
    Quote from tizian1

@dioničar,

2200..

Nazovite i vidite..

https://www.begamont-gradjenje.hr/

Display More

Da, vidio sam da tamo grade.

Ali to je ipak Lanište, nije to neka lokacija.

U svakom slučaju hvala ti.

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • August 15, 2021 at 10:09 PM

Marielena

Hrvati u bankama imaju 230 mrd kn. Što je 60 000 kn po osobi. Imajte na umu da su tu i djeca ukalkulirana.. e sada.. ne znam kako je dobijem taj podatak.. jer po stanju minusa na računima.. svaki Hrvat na računu ima minus od 1500 kn.. ne mogu sada naći ali znam da sam čitao o tome proguglajte malo.. e sad.. netko je u minusu 20k kn a netko u plusu 20 k kn.. kako sada oni to računaju te depozite od 230 mrd kn ?

Uglavnom..

Ljudi koji kupuju nekretnine isto nisu svjesni da tu nema nekog rasta cijena... Pa ko će ti ako ti sad nešto platiš ajde 2500 EUR / m2 za 10 godina dat 3500 ? Cijena kvadrata ne prati rast plaća.. ja sumnjam ono kaj je danas u ZG 8000 kn da će za 10 godina bit 12 000...

HNB traži izmjene zakona: Prešutni minus na tekućem samo 1500 kuna, a dopušteni po ugovoru
    Podeli:
    hr.n1info.com
    Banke dobile okružnicu: Pripremaju se nova pravila za prekoračenja po tekućem računu
    www.poslovni.hr
  • Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 15, 2021 at 10:12 PM
    Quote from dionicar

Marielena

Hrvati u bankama imaju 230 mrd kn. Što je 60 000 kn po osobi. Imajte na umu da su tu i djeca ukalkulirana.. e sada.. ne znam kako je dobijem taj podatak.. jer po stanju minusa na računima.. svaki Hrvat na računu ima minus od 1500 kn.. ne mogu sada naći ali znam da sam čitao o tome proguglajte malo.. e sad.. netko je u minusu 20k kn a netko u plusu 20 k kn.. kako sada oni to računaju te depozite od 230 mrd kn ?

Uglavnom..

Ljudi koji kupuju nekretnine isto nisu svjesni da tu nema nekog rasta cijena... Pa ko će ti ako ti sad nešto platiš ajde 2500 EUR / m2 za 10 godina dat 3500 ? Cijena kvadrata ne prati rast plaća.. ja sumnjam ono kaj je danas u ZG 8000 kn da će za 10 godina bit 12 000...

https://hr.n1info.com/vijesti/hnb-tr…samo-1500-kuna/

https://www.poslovni.hr/hrvatska/banke…-racunu-4299064

Display More

Ne samo to. Ako nekretninu kupujete da ju iznajmljujete podstanarima sto mozete realno dobiti? Kolika je placa podstanara u Zagrebu? A platili ste stan 3000 eura po kvadratnom metru. Laniste i Vrbani nisu neka elitna lokacija. Ne zive tamo bogatasi.

Meni takva investicija nema puno racunice.

A ovo da cete nekom prodati skuplje kupljeno po 3000 eura po metru kvadratnom? Ne znam gdje, kome i kada.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • August 15, 2021 at 10:23 PM

Meni je i dalje fascinantno da je ekipa spremna platiti 2-3.000 € za kvadrat stana gdje zivis sa X susjeda 😅😅😅

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 15, 2021 at 10:55 PM
    Quote from D_artagnan

Meni je i dalje fascinantno da je ekipa spremna platiti 2-3.000 € za kvadrat stana gdje zivis sa X susjeda 😅😅😅

Ja bih sigurno radije zivjela u predgradju u kuci sa dvoristem nego u stanu od 50 kvadrata izvan tramvajske zone.

Mozda, u stanovima Iblera i Galica u Vukovarskoj da mogu reci da zivim u umjetnickom djelu😅

No, ja ocito nisam tipicni investitor u nekretnine u nas😅

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • August 15, 2021 at 11:16 PM
    Quote from Marielena
    Quote from dionicar

Marielena

Uglavnom..

https://hr.n1info.com/vijesti/hnb-tr…samo-1500-kuna/

https://www.poslovni.hr/hrvatska/banke…-racunu-4299064

Display More

Ne samo to. Ako nekretninu kupujete da ju iznajmljujete podstanarima sto mozete realno dobiti? Kolika je placa podstanara u Zagrebu? A platili ste stan 3000 eura po kvadratnom metru. Laniste i Vrbani nisu neka elitna lokacija. Ne zive tamo bogatasi.

A ovo da cete nekom prodati skuplje kupljeno po 3000 eura po metru kvadratnom? Ne znam gdje, kome i kada.

Display More

Ovako otprilike ide kako sam dolje napisao. Ima različite klijentele.

Sve se iznajmi u zg, mali stanovi malo brže.

1m2=10 eura

30m2=300 eura

50m2=500 eura

A kad kvadrat za 5-10 godina bude 3.500 onda Vam obični ljudi neće moći plaćati ratu kredita od 1200 eura nego će plaćati najam bogatima 600 eura.

Stvara se sve veći jaz...nažalost

Edited once, last by tizian1: Merged a post created by tizian1 into this post. (August 15, 2021 at 11:20 PM).

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 16, 2021 at 5:57 AM
    Quote from tizian1
    Quote from Marielena

1m2=10 eura

30m2=300 eura

50m2=500 eura

A kad kvadrat za 5-10 godina bude 3.500 onda Vam obični ljudi neće moći plaćati ratu kredita od 1200 eura nego će plaćati najam bogatima 600 eura.

Display More

Kakav je to stan od 10 kvadrata? Da li je to i garaža?

Tržište nekretnina je isto kao i svako drugo tržište i njime vladaju pohlepa i strah. Ja sam 2007 jos bila studentica, ali se sjećam one kupi nekretninu jer uskoro neće biti po ovim cijenama.

Naravno da vam sve ovisi o klijenteli. Ako imate kvalitetan stan na Trgu bana Jelačića, iznajmiti ćete ga bogatim diplomatima i strancima. Ako imate stan od 50 kvadrata izvan tramvajske zone, iznajmiti ćete ga siromašnim radnicima. Možete tražiti najamninu koliko hoćete, ali da prosječna najamnina u Zagrebu bude 600 eura, prosječna plaća bi morala biti 1200 eura. Koliko je to realno? Naravno da investitori u nekretnine mogu poslovati sa minusom.

Raslojavanje ljudi postoji od kada postoji i civilizacija. dionicar vam je rekao statistiku. Prosječan Hrvat ima minus 1500 kuna u banci, a Hrvati imaju 240 milijarde štednje u bankama. Pa sada, tko ima što?

Tržištem nekretnina vladaju osnovni zakoni ekonomije, ponude i potražnje, kao i svugdje drugdje. Ljudi žele investirati u nekretnine, cijene nekretnina rastu, investitori ulažu u nekretnine, ponuda na tržištu se povećava. Kada ponuda bude veća od potražnje, cijena pada. U državi gdje imate konstantan pad broja stanovnika i povećanje broja nekretnina, dugoročno će cijene nekretnina pasti.

Ja samo znam da kada i bakice počnu pričati da se isplati ulagati u nekretnine, a mediji potpiruju histeriju, blizu smo cjenovnog vrha i to nije puno drugačije od tržišta dionica.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • August 16, 2021 at 9:54 AM
    Quote from tizian1
    Quote from Marielena

1m2=10 eura

30m2=300 eura

50m2=500 eura

Display More

Koliku plaću moraš imati da daš za najam u stančiću od 50 kvadrata di se ne mogu dvoje okrenuti 500 eura? OK, za nekog stranca koji je ovdje došao raditi godinu, dvije. Ali svi ostali ?? jednostavno nema nikakve logike.

Pa meni je minus živjeti u nabijenom naselju di nemožeš ni zaroštiljati normalno sa ekipom??? Ono moraš se maknuti van da bi malo odmorio, šta nije bolje odmah živjeti normalno u mirnom okruženju?

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • August 16, 2021 at 9:56 AM

@Marinela

Vjerujem da će doći do veće razlike u cijenama između novogradnje i starogradnje.

Isto tako mislim da cijene u zg neće padati, dapače uslijed rasta sirovina i nedostatka radne snage a pogotovo radi micanja ljudi iz centra očekujem rast u dugoročnom periodu.

Naši ljudi ne znaju ulagati u drugo nego u nekretnine a Zagreb je tražena roba bila i biti će.

Quote from D_artagnan
    Quote from tizian1

1m2=10 eura

30m2=300 eura

50m2=500 eura

Display More

Koliku plaću moraš imati da daš za najam u stančiću od 50 kvadrata di se ne mogu dvoje okrenuti 500 eura? OK, za nekog stranca koji je ovdje došao raditi godinu, dvije. Ali svi ostali ?? jednostavno nema nikakve logike.

Pa meni je minus živjeti u nabijenom naselju di nemožeš ni zaroštiljati normalno sa ekipom??? Ono moraš se maknuti van da bi malo odmorio, šta nije bolje odmah živjeti normalno u mirnom okruženju?

Display More

U pravu ste, ali nemaju izbora jer nemaju 1000 eura za ratu kredita, a nisu ni kreditno sposobni.

Nedavno mi poznanik iznajmio stan u Rudešu, novi, 50-ak kvadrata za 570 Eura.

Krenuo je sa 500 i bilo je nabidavanje do 570.

Edited once, last by tizian1: Merged a post created by tizian1 into this post. (August 16, 2021 at 10:00 AM).

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • August 16, 2021 at 10:11 AM

Marielena

Prosječna plaća u ZG je sada po statistici oko 8300 kn što je 1100 EUR ajmo reći . Rekli ste 1200 . Dakle tu smo .. e sada.. evo u zgradi gdje sam novogradnja ( pardon stara 4 godine pa će moD anerko reć da nije novogradnja ) 50m2 je 500 EUR kako je napisano. Dakle tu smo. Tramvajska zona ( 3 min do tram ). Zona autobusa 2 min. Sve blizu - spar, plac.. mogu još pissat ali me strah da ne otkrijete gdje živim 😁😀

D_artagnan

Ovo što sam napisao 500 EUR .. to je dvoje ljudi . Ili bračni par ili cura u dečko.. jednostavno je teško sam.

Nije za ovu temu.. ali prijatelj plaća u Berlinu 800 EUR sa rezijama ( s time da je to "Berlin" Reko bih ko da smo u ZG u petrusevcu il' i Sesvetama) naravno njemu paše lokacija zbog posla.. a plaća mu je 3000 EUR kada se povuče ravnomjerna krivulja kroz mjesece ( izravna 13. Plaća i ostalo višak što mozda dobije božićnica i sl )

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 16, 2021 at 10:45 AM
    Quote from dionicar

Marielena

Prosječna plaća u ZG je sada po statistici oko 8300 kn što je 1100 EUR ajmo reći . Rekli ste 1200 . Dakle tu smo .. e sada.. evo u zgradi gdje sam novogradnja ( pardon stara 4 godine pa će moD anerko reć da nije novogradnja ) 50m2 je 500 EUR kako je napisano. Dakle tu smo. Tramvajska zona ( 3 min do tram ). Zona autobusa 2 min. Sve blizu - spar, plac.. mogu još pissat ali me strah da ne otkrijete gdje živim 😁😀

D_artagnan

Ovo što sam napisao 500 EUR .. to je dvoje ljudi . Ili bračni par ili cura u dečko.. jednostavno je teško sam.

Nije za ovu temu.. ali prijatelj plaća u Berlinu 800 EUR sa rezijama ( s time da je to "Berlin" Reko bih ko da smo u ZG u petrusevcu il' i Sesvetama) naravno njemu paše lokacija zbog posla.. a plaća mu je 3000 EUR kada se povuče ravnomjerna krivulja kroz mjesece ( izravna 13. Plaća i ostalo višak što mozda dobije božićnica i sl )

Znam ja kako se zivi u Njemackoj i Irskoj. Stan 800 eura, i dijelite ga sa 4 cimera :D

Ali njima je tamo radi, ustedi i vrati se kuci.

A dokle je to otislo cujem da je u Berlinu neki referendum da se stanovi nacionaliziraju😅

Objektivni razlog zasto bi nekretnine trebale rasti su vece cijene gradjevinskog materijala i radne snage. Uz ove nase da je ulaganje u nekretninu najbolja investicija i sl.

Prosjecnu placu u Zg buildaju uhljebi u Holdingu. Puno ljudi radi za jako male place, a prosjek je 8000 kuna.

Trebate znati da vecina Hrvata zivi u svojoj nekretnini, a tko god moze digne kredit za stan. Znaci da su vam podstanari siromasniji dio drustva. I onda vam se dogodi da vam uz neplacene najamnine ostaju i neplacene rezije i sl. Ja kazem da nikada ne bih iznajmljivala nekretnine podstanarima, ali svatko ima svoje.

Naravno da ulaganje u nekretnine nije samo po sebi lose niti dobro. Ako ulazes u kvalitetne nekretnine na dobroj lokaciji, to moze biti odlicna investicija.

Naravno neka svatko ulaze u sto hoce. Samo nasi investitori i "investitori" u nekretnine su najveci kmecavci. Od nesretnih svicaraca do vlasnika stanova u centru Zagreba sve je drzavo pomozi. Vidjeti cemo gdje ce nas ove nove spekulacije odvesti.

P.S. Idem sada na gledalicu vidjeti hoce li i danas biti cascenja na Atpl. Kada zaradim na Atpl kupim stan za 3000 eura po kvadratu u Zagrebu da ga iznajmljujem podstanarima. Lova do krova ;)

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • August 16, 2021 at 11:23 AM
    Quote from dionicar

Marielena

D_artagnan

Da netko ima i primanje 2000€ u RH taj ukoliko uzme kredit za stan u Zg može samo životariti iducih 20-30 god, jel to smisao života?

Cijene su otišle gore stari stanovi od 100 m2 po ok kvartovima po 200-250k€ to je suludo.

Mi uvijek imamo europske cijene i balkanska primanja.Slusam neki dan na tv turisti pricaju o primanjima 3k€, 4k€ i onda se Hamed čudi sto je pizza 100 kn.Na kraju želio bi se zahvaliti Tudmanu, Racanu, Kosorici,Radomiru brzom,Sanaderu, Vrdoljaku, Milanovicu i Plenkiju za nas prosperitet koji je malo iznad ovoga u Kabulu.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 16, 2021 at 11:28 AM

Pa nisu nam Tudjman i ostali krivi da smo mi financijski nepismeni pa samo ulazemo u nekretnine.

I onda je neka realna placa radnika u Zagrebu 5000 kuna, a kvadrat stana 3000 eura po metru kvadratnom.

• Hrx84
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,116
    • August 16, 2021 at 11:31 AM

Ne razumijem toliku želju ljudi da pod svaku cijenu moraju živjeti u Zagrebu ili Splitu. Žena mi je takva.

Bira radije stančić od 40m2 u zgradurini u ST, nego kod mene realno luksuznu villu sat vožnje od Splita.

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • August 16, 2021 at 11:40 AM
    Quote from Marielena

Pa nisu nam Tudjman i ostali krivi da smo mi financijski nepismeni pa samo ulazemo u nekretnine.

I onda je neka realna placa radnika u Zagrebu 5000 kuna, a kvadrat stana 3000 eura po metru kvadratnom.

Ne bolje je uloziti u što Ledo, Belje,Jamnicu, Ingru, Dlkv,Viro i ostali?Blue chip kako ono? Zvucite mi kao Bakić kad je bio Nu2, sad se prebacio na robote.Može mu Varteks sašiti odjela za robote.Dionice ne spominje sad je epidemiolog😄😄.U što bi vi ulozili kao prosjecan hrvat?Digli nenamjenski po 8% za polugu od kile🥳?

Quote from Hrx84

Ne razumijem toliku želju ljudi da pod svaku cijenu moraju živjeti u Zagrebu ili Splitu. Žena mi je takva.

Bira radije stančić od 40m2 u zgradurini u ST, nego kod mene realno luksuznu villu sat vožnje od Splita.

Zato jer ukoliko uzmes bolje plaćene poslove i njihov udio na ostatku teritorija će ti biti jasnije.

Tu naravno ne pricam o politicki podobnima.

Edited once, last by ZSEZSE: Merged a post created by ZSEZSE into this post. (August 16, 2021 at 11:43 AM).

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 16, 2021 at 11:56 AM

Evo bas gledam oglasnik.

Kuce sa dvoristem 30 km od Zagreba se prodaju za neke smijesne cijene.

Autom ti je svejedno ides li do centra Zagreba od tamo ili Vrbana, Sesveta i sl elitnih kvartova.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. 7SLO 20

• Like 1
      • Santo
      • January 14, 2023 at 2:27 PM
      • Investicijski fondovi
      • Santo
      • June 8, 2025 at 11:13 PM
    2. Odgovora
      20
      Pregleda
      8.9k
      20
    3. Rostov

June 8, 2025 at 11:13 PM
    1. IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.) 311

• Like 1
      • propalica
      • February 14, 2020 at 11:16 AM
      • Dionice
      • propalica
      • June 8, 2025 at 6:16 PM
    2. Odgovora
      311
      Pregleda
      107k
      311
    3. Kirac

June 8, 2025 at 6:16 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• 7SLO

Rostov June 8, 2025 at 11:13 PM
  • IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

Kirac June 8, 2025 at 6:16 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM

Popularne Teme

• Porez na nekretnine

911 Replies, 2 years ago
  • Nekretnine opcenito u HR

904 Replies, 5 years ago
  • Porez na iznajmljivanje nekretnina

100 Replies, 2 years ago
  • Iznajmljivanje nekretnina

26 Replies, A year ago