1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:53 PM
  • ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • February 26, 2021 at 2:07 PM
    • #1,061
    Quote from StatusQuo

Ja tu ne vidim nista dobrog za biti dionicar trenutno tu treba bit madjionicar da se konsolidiraju, znanja imaju sad na koji nacin ce pristupit svemu ovome vidjet cemo

Znaci trenutni dug je kada oduzmemo novac 2,9 mlrd, kamate na taj dug godisnje su trenutno oko 60mil mozda nesto i vise, sad ako uzmemo povrat duga na 10 godina iako je trenutno to dosta krace i trebat ce refinancirat sta ovisno o trzisnim okolnostima moze u buducnosti biti problem, ali recimo na 10 godina to je godisnja otplata duga 350 mil kn sad rekordna 2019 je imala je imala 758mil EBITDA sta mislim da je iluzorno ocekivat brzo da ce doci na takve razine, sad koja bi pretpostavka mogla bit da ce u naredne 2-3 godine bit prosjecna EBITDA recimo da je to 600mil optimisticno iako ovdje moze svatko stavit sta hoce ali eto za potrebe rasprave ja sam stavio taj broj, sad tu ostaje visak 250 mil godisnje u najboljem slucaju, sad na to jos treba dodat godisnji trosak odrzavanja, ulaganja u postojece objekte i sve dodatne troskove koje nastaju, a koji su dio amortizacije i dovrsetak zapocetih investicija koje nisu zavrsili (mozda taj dio rijese nekim zajednickim ulaganjem s nekim bilo bi pametnije), ali opet koliko tu ostane novca na kraju u ovom optimisticnom scenariju 100 tinjak mil u sljedecem kratkorocnom razdoblju ako bude takva prosjecna EBITDA.

Sad ne treba zaboravit da sam uzeo 10 godisnju otplatu, jer trenutni otplatni plan je duplo gori kojeg treba refinancirat, s druge strane ne treba zaboravit ni rizik porasta kamatnih stopa zbog kojih se sve cesce burze zatresu, ne znam ja tu ne vidim nista dobrol

pametno zboriš👍

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • February 26, 2021 at 5:23 PM
    • #1,062

StatusQuo,financijski rezultat za 2020. je očekivano slabi u odnosu na rekordnu 2019. međutim za nas dioničare je od iznimne važnosti ova 2021.te ukoliko se turistička sezona otvori sa 1.5.2021.biti će bolja od lanjske očekujem oko 20-25% a što mi daje prihvatljiv rizik biti dioničar te se nadati rastu prihoda i profita kao i cijene dionice.

• Batka
    Student
    Reakcija primljeno
    191
    • February 26, 2021 at 6:40 PM
    • #1,063
    Quote from amerikanec

StatusQuo,financijski rezultat za 2020. je očekivano slabi u odnosu na rekordnu 2019. međutim za nas dioničare je od iznimne važnosti ova 2021.te ukoliko se turistička sezona otvori sa 1.5.2021.biti će bolja od lanjske očekujem oko 20-25% a što mi daje prihvatljiv rizik biti dioničar te se nadati rastu prihoda i profita kao i cijene dionice.

Da li smatrate da sa 25% boljim rezultatom od lanjskog firma može pozitivno poslovati bez državne pomoći?

Kako stvari stoje, ovdje će trebati pomoć države i moratorij na kredite barem do sezone 2022, ili možda prodaja neke imovine, ili dodatno zaduženje za likvidnost... Ili čudo da imamo sezonu bar duplo bolju nego lani.

U svakom slučaju, ne vidim niti nove investicije (što će biti sa Picalom, koji je trebao biti najveće ulaganje u turizam u Hrvatskoj?), niti dividendu bar do 2023. A onda će trebati i početi vraćati dugove...

Zanimljiv mi je ovaj optimizam oko cijene dionice, s obzirom da je ista prije corone bila u stagnaciji / laganom padu, iako se očekivala rekordna 2020, otvaranje novih kapacitete i rekordne naredne godine. U svakom slučaju dobro za tradere. Za dugoročne ipak ima boljih (manje rizičnih) prilika.

• plavi01
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    368
    • February 26, 2021 at 6:59 PM
    • #1,064

achtung, achtung dionica može doći u teške probleme ali ja ne vidim problem ako se nešto od imovine i proda valamar ima toga dosta a achtung,achtung ima i sunce a nitko ne demantira da dolazi američka konjica a valamar bu upravitelj.

a po kojoj cijeni buju to kupci dobili/kupili/upravljali pitaj boga ako i ova sezona otiđe k vragu to je već drugo pitanje

• plavi01
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    368
    • February 26, 2021 at 7:08 PM
    • #1,065

ak ova kombinacija gore drži vodu nek ameri ukljuće ovdje i jadrancrikvu jer i kod njih je achtung,achtung

dok se u brodogradilištima popravljaju amer brodovi/razarači posada nek ljetuje u hotelima i pozove svoje sugrađane

sad mi je sinulo pa u najboljoj poziciji je LPLH jer oni imaju brodogradnju/turizam

jes,jes to je ta kombinacija

• istriano
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    244
    • February 26, 2021 at 10:55 PM
    • #1,066

"Prema godišnjem financijskom izvješću, Valamar Riviera je u 2020. godini ostvarila 2,3 milijuna noćenja i ukupne konsolidirane prihode u visini od 697 milijuna kuna, odnosno 31% prihoda prethodne godine te operativnu dobit u iznosu od 126 milijuna kuna.

Valamar je s ciljem postizanja dugoročne održivosti poslovanja uz podršku ključnih dionika kvalitetno upravljao krizom i turističkom sezonom tijekom 2020. godine. Očuvana su sva radna mjesta uz pomoć mjera Vlade i podrške socijalnih partnera kroz program „Pauza, Restart“ koji se nastavlja i u prvom dijelu 2021. godine. Valamar Riviera je usprkos krizi skočila na visoko 6. mjesto na ljestvici TOP 10 poslodavaca u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao te osvojila veliku nagradu Indeksa društveno odgovornog poslovanja.

U prošloj godini Valamar je otvorio 24 hotela i ljetovališta te svih 15 kamping ljetovališta u kojima je radilo više od 4.400 zaposlenika. U Valamaru je u 2020. godini boravilo gotovo 300 tisuća gostiju te nije zabilježen niti jedan slučaj prijenosa zaraze što potvrđuje da turistički objekti postižu visoku razinu sigurnosti za goste.

Valamar Riviera otvorila je prijave za zapošljavanje u sklopu priprema za otvaranje sezone i očekivanom oporavku turizma u 2021. godini. Valamar i u 2021. godini jamči minimalna neto primanja u visini od 5.000 kuna te je zadržao i program cjelogodišnjih primanja, odnosno programe za stalne sezonce s kojima će nastaviti i ove godine. S obzirom na planirano otvaranje većine Valamarovih hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta do sredine svibnja, sezonski djelatnici u Valamaru mogu očekivati između 3 i 6 mjeseci rada u sezoni 2021.

U 2021. godini Hrvatska ima priliku učvrstiti svoju poziciju sigurne i poželjne mediteranske destinacije te tako ostvariti snažniji oporavak i brži povratak gostiju već tijekom 2021. godine pod preduvjetom daljnjeg popuštanja pandemije i otvaranja granica odnosno ukidanja restrikcija na kretanje ljudi, posebno unutar zemalja članica EU. Hrvatski turizam također ima priliku za pokretanje značajnih investicija kroz europske fondove i sredstva koja treba usmjeriti u poticanje strateških javnih i privatnih investicija kako bi se ubrzao oporavak i povećala konkurentnost hrvatskog turističkog sektora u budućnost."

Bolje je imati praznu vreću nego vraga u njoj!

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • February 26, 2021 at 11:10 PM
    • #1,067

Prvenstveno ovih ocekivanih 25% porasta je konzervativna procjena medutim ukoliko realno sezona bude od 5-9 mjeseca tada se moze ocekivati oko 80% prometa iz rekordne 2019. a to bi uvelike popravilo "krvnu sliku" bilancu.Građani EU zadrzali su standard a njihove vlade subvencioniraju do 80% prometa kao i placa iz 2019. Zakljucak, novaca ne nedostaje a kljucna je sama strategija putovanja u EU a sto ce se tokom ozujka definirati.Uglavnom vjerujem da cemo biti zadovoljni sa sezonom kao i cijenom dionice.

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • February 27, 2021 at 7:46 AM
    • #1,068

Amerikanec,

Ja i StatusQuo govorimo da je gotovo s konjukturom u turizmu na neko vrijeme. Austrijanci vlasnici su se zaletili prije par godina grlom u jagode ne računajući na koronu. To su napravile i austrijske banke s CHFom i porobile JI evrope. Megalomanija, još od austro-ugarske. Kad se sjetim da su neke kolege pisale, u vrijeme terorističkih napada po evropi, što znači za sezonu npr. bomba na Stradunu? Dogodila se stoput gora stvar, na bombu bi svi zaboravili dogodine, a korona prijeti i dalje.

No dosta bulažnjenja: nek si svatko izračuna kako je Status gore napravio, što znači rast/pad prihoda, amortizacije, kamate (inflacija, obveznice, makro slika), dostupnost kvalitetne radne snage i cijena rada, napravite si i reprogram glavnice.

I onda ćete dobiti širu sliku jer dokle god je Ebitda negativna, oni će jesti sami sebe. Za ovu godinu imamo podatak o padu kapitala za 11%, dakle to je nepovratno otišlo.

Stavite u kontekst, kao dioničaru i investitoru, što znači gubitak 11% portfelja. Da bi se samo vratili na nulu mora vam portfelj narasti za 12,36%. Na 15% gubitka treba vratiti već 17,65%. Itd...

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • February 27, 2021 at 4:04 PM
    • #1,069
    Quote from accountant

Austrijanci vlasnici su se zaletili prije par godina grlom u jagode ne računajući na koronu.

kolega, sada si ga zafitiljio totalno! tko je prije par godina mogao računati na koronu?? nitko na svijetu! ne boj se ti za njih. jako oni dobro znaju kaj delaju!

sa ostalim se slažem!

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • February 27, 2021 at 5:40 PM
    • #1,070
    Quote from accountant

Amerikanec,

Ja i StatusQuo govorimo da je gotovo s konjukturom u turizmu na neko vrijeme. Austrijanci vlasnici su se zaletili prije par godina grlom u jagode ne računajući na koronu. To su napravile i austrijske banke s CHFom i porobile JI evrope. Megalomanija, još od austro-ugarske. Kad se sjetim da su neke kolege pisale, u vrijeme terorističkih napada po evropi, što znači za sezonu npr. bomba na Stradunu? Dogodila se stoput gora stvar, na bombu bi svi zaboravili dogodine, a korona prijeti i dalje.

No dosta bulažnjenja: nek si svatko izračuna kako je Status gore napravio, što znači rast/pad prihoda, amortizacije, kamate (inflacija, obveznice, makro slika), dostupnost kvalitetne radne snage i cijena rada, napravite si i reprogram glavnice.

I onda ćete dobiti širu sliku jer dokle god je Ebitda negativna, oni će jesti sami sebe. Za ovu godinu imamo podatak o padu kapitala za 11%, dakle to je nepovratno otišlo.

Stavite u kontekst, kao dioničaru i investitoru, što znači gubitak 11% portfelja. Da bi se samo vratili na nulu mora vam portfelj narasti za 12,36%. Na 15% gubitka treba vratiti već 17,65%. Itd...

Accountant, fundamentalno se slazemo da ce i ova godina biti financijski slabija od 2019.medutim psihologija ulagaca tj. burze je vrlo kompleksna stvar kao i ljudski mozak narocito pojam Slobode a sa proljecem se otvaraju vrata "raja"....Tu bih stao sa daljnjim iznosenjem za i protiv te cemo najesen biti pametniji.

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • February 27, 2021 at 5:52 PM
    • #1,071
    Quote from tollway
    Quote from accountant

Austrijanci vlasnici su se zaletili prije par godina grlom u jagode ne računajući na koronu.

kolega, sada si ga zafitiljio totalno! tko je prije par godina mogao računati na koronu?? nitko na svijetu! ne boj se ti za njih. jako oni dobro znaju kaj delaju!

sa ostalim se slažem!

Nekad se ljudi zaj.... s faktorom na koji oni nemogu utjecati međutim to što nije njihov utjecaj ne znači da nije zaj__.

• ohladi
    Student
    Reakcija primljeno
    81
    • February 28, 2021 at 2:57 PM
    • #1,072

Ovo ne izgleda dobro.

Dug je prevelik, a trebat ce minimum 2-3 godine da se vrate prihodi na razinu 2019 godine.

Ne znam sta bi vam rekao za dividendu, ne izgleda da bi se mogla dividenda isplacivati iducih par godina jer jednostavno sam misljenja da je prevelik dug za isplatu dividendi i nema prostora za dividendu iducih par godina.

Pogledajte CF

• Novcani primici od kredita, pozajmica i drugih posudbi 785 mil kuna
    • Novcani izdaci za isplatu kredita pozajmica i drugih posudbi 46 mil kuna

Tu je razlika preko 740 mil kuna.

Imaju 665 mil kesa sto je pozitivno, ali ako se ove godine drasticno ne popravi turizam, svi smo najebali.

Problem je i taj sto ce konkurencija biti zestoka iducih par godina.

Ovde su otpustanja na zalost neminovna

Netko je spominjao kamatne stope, nadam se da su kamatne stope fiksne, inace ce i to biti problem jer je samo pitanje vremena kada ce i to ici prema gore.

Ove godine su rashodi za kamate 63 mil kuna.

Nemam RIVP, medjutim imam neke druge turiste tako da smo svi najebali ne popravi li se situacija ove godine.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • February 28, 2021 at 3:09 PM
    • #1,073
    Quote from ZSEZSE

Nekad se ljudi zaj.... s faktorom na koji oni nemogu utjecati međutim to što nije njihov utjecaj ne znači da nije zaj__.

možemo gledati i ovako...imaš novi auto i neki te vozač počekičera po cijeloj bočnoj strani! ti nisi kriv, osiguranje ti plati popravak. nisi imao nikakav utjecaj na to! to znači da si ti zaje...?

onda su po tome, sve aviokompanije, turističari i agencije... da ne nabrajam dalje, a drastično su stradali u koroni u cijelom svijetu.... svi su zaje....? kao i valamar?

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • February 28, 2021 at 7:52 PM
    • #1,074

Strože mjere u Francuskoj, Srbiji, Češkoj, Španjolskoj i Portugalu. Čvrste mjere ostaju u Njemačkoj Belgiji i Irskoj. Italija i Grčka Danska Nizozemska kao i Hrvatska lagano popuštaju. Dr. Capak je jučer dao svoju procjenu da će se pandemija smiriti za 2 godine. Da li to znači da će putovanja biti kontrolirana i ograničena. Moja nestručna procjena da će trajati još između 1 i 3 godine. Švedska postrožuje svoje blage mjere. Banke gledaju blagonaklono na ovu firmu, dobri uvjeti, ali dug raste i nastaju drugačije pregovaračke moći. Sve je opet na stolu i preispitivat će se to je neminovno. Najlakše je pitanje kamatnih stopa u ovom trenutku. Meni je nejasna politika cijena. Odustao sam od rezervacija, a Valamar ima jako dobre hotele pa sve do vrhunskih.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • February 28, 2021 at 8:07 PM
    • #1,075

A sta im preostaje spustat cijene uz ionako ocekivan pad popunjenosti, uz ovakav dug ne bi ih to daleko odvelo ovako se ocito nadaju da ove godine nece bit toliki damping s konkurencijom i da ce bit interesa dovoljnog radi blizine najbitnijih trzista pa da ce uspit sacuvat koliko toliko marze, nazalost s ovolikim dugom previse spustanje cijena je siguran put u propast mislim da nemaju puno izbora kako ce se to odrazit na popunjenost usporedno s konkurencijom vidit cemo

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • February 28, 2021 at 8:21 PM
    • #1,076
    Quote from tollway
    Quote from ZSEZSE

možemo gledati i ovako...imaš novi auto i neki te vozač počekičera po cijeloj bočnoj strani! ti nisi kriv, osiguranje ti plati popravak. nisi imao nikakav utjecaj na to! to znači da si ti zaje...?

onda su po tome, sve aviokompanije, turističari i agencije... da ne nabrajam dalje, a drastično su stradali u koroni u cijelom svijetu.... svi su zaje....? kao i valamar

realno svi su se zaj... jer ovo nisu ocekivali.

Sto se tice auta dobro lupljeni auto gubi na cijeni bez obzira sto ga popravis, kad ga prodajes odmah te pitaju novi lak?bio ti kriv ili ne vrijedi manje.To što susjedu crkne krava dok je i moja crkla me bas ne veseli.

• Mrcash
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,554
    • March 1, 2021 at 7:28 AM
    • #1,077

Mora vam biti jasno da se turizam nece vratiti na predkorona vremena sve dok se ne vrate prekooceanski gosti. Oni su ti koji generiraju potražnju, troše na dodatne sadržaje isl. Europski gosti koji su putovali prošle godine su 90% mladi ljudi, a oni nemaju puno love . Trenutno rezervacije ne postoje, a realno i nemoze ih biti kad su ljudi zaključani u svojim zemljama . Sezona će biti kao prošla većinom last minute i to sa opcijom otkaza dan prije dolaska, bude li sreće možda bude malo duža jer je prošle 9 mjesec sheban odlukom Engleza . Računajte od 30 do max 40 % prometa pred korona krize, bude li sreće.

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • March 1, 2021 at 10:40 AM
    • #1,078

Mrcash

ne znam baš da je velik udio prekooceanaca u RIVP-u

ali za Zagreb mogu posvjedočiti da su glavni nositelj rasta turizma bili Koreanci, za vrijeme ručka nisi mogao naći slobodni stol u centru

sad toga nema tj. neće biti kad full otvore sve kafiće i restorane

• Batka
    Student
    Reakcija primljeno
    191
    • March 1, 2021 at 11:08 AM
    • #1,079
    Quote from Mrcash

Mora vam biti jasno da se turizam nece vratiti na predkorona vremena sve dok se ne vrate prekooceanski gosti. Oni su ti koji generiraju potražnju, troše na dodatne sadržaje isl. Europski gosti koji su putovali prošle godine su 90% mladi ljudi, a oni nemaju puno love . Trenutno rezervacije ne postoje, a realno i nemoze ih biti kad su ljudi zaključani u svojim zemljama . Sezona će biti kao prošla većinom last minute i to sa opcijom otkaza dan prije dolaska, bude li sreće možda bude malo duža jer je prošle 9 mjesec sheban odlukom Engleza . Računajte od 30 do max 40 % prometa pred korona krize, bude li sreće.

2019 su u Hrvatskoj domaći gosti+EU+UK+Švica+ex YU ostvarili 92% noćenja.
    USA+Kanada 2,16%, Rusija+Ukrajina+Bjelorusija+Kazahstan 1,8%.
    Svi ostali skupa 4%.
    Ne izgleda mi baš da su prekoocenski gosti ključni.

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • March 2, 2021 at 7:05 AM
    • #1,080
    Quote from StatusQuo

nazalost s ovolikim dugom previse spustanje cijena je siguran put u propast

kako to kako to ??? u odnosu na ljetovanje 2020. godine prije mjesec dana digli su "mi" cijenu za 60% i sada tu VEĆ toliko uvećanu za daljnih 45%, radi se o Dalmaciji. ako je u tome stvar onda će teći med i mlijeko, meni to ne odgovara za moje ljetovanje i ne pristajem na to. s druge strane izgleda mi kao zabijanje glave u pijesak osim ako već sada ne znaju da će otpuštati ljude jer neće sezonu 2021. raditi raspoloživim kapacitetima. Sezone skijanja nije bilo, kako sada stvari obzirom na dramatična pogoršanja stanja u Europi ljetna sezona je VRLO upitna. Španjolska razmatra radikalne poteze. Nadam se da će naša vlada razumno donositi odluke a ne da imamo tisuće mrtvih i desetke tisuća invalida. Razumna odluka da se kompanija spasi su otpuštanja radnika koja su neminovna čim država prestana bacati po 4.000 kn iz aviona. Cijena dionice je vrlo čvrsta i viša je za 70% od cijene 18 kn koja je bila i izgleda mi zapravo nestvarnom ako se razumno gleda prema FI i kao da bolest nestaje, Hrvatska je izolirani otok od korone. Cjepljenje ide na kapaljku a nove vijesti govore o tome kako mutacije oslabljuju učinke cjepiva. Mađarska najavljuje teške tjedne, a kod nas lijepo svira kao na Titaniku otvaraju se kafići i špice :/

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 2:13 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 2:13 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago