nemam riječi
RIVP (Valamar Riviera d.d.)
-
-
-
Da ne bi bilo zabune, jer ovo "nemam riječi" se može shvatiti i u negativnom kontekstu, ovo je super vijest!
...Hotel Pical 5* imat će 513 smještajnih jedinica, 10 tematskih restorana i barova, wellness centar, uređene plaže i beach klubove, vanjske i unutarnje bazene te sadržaje za različite oblike odmora. Za obitelji, Pical će nuditi edukativnu igraonicu Maro World na više od 1.200 m2 , Maro klubove, dječja igrališta te zabavni program namijenjen obiteljima. U ponudi će biti i niz sadržaja za aktivni odmor: novi Bike Center Parenzana, outdoor staze za trčanje, sportovi na vodi te unutarnji 25-metarski bazen za plivanje. Plaža Pical, svi sportski i zabavni sadržaji, unutarnji bazen, šetnice i ostali rekreacijski sadržaji bit će otvoreni široj javnosti, odnosno moći će ih koristiti gosti, posjetitelji i lokalno stanovništvo. Zona Pical predstavit će i jedan od najboljih kongresnih centara s multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 1.200 sudionika....
Zna li se šta o cijeni građenja?
-
Da ne bi bilo zabune, jer ovo "nemam riječi" se može shvatiti i u negativnom kontekstu, ovo je super vijest!
...Hotel Pical 5* imat će 513 smještajnih jedinica, 10 tematskih restorana i barova, wellness centar, uređene plaže i beach klubove, vanjske i unutarnje bazene te sadržaje za različite oblike odmora. Za obitelji, Pical će nuditi edukativnu igraonicu Maro World na više od 1.200 m2 , Maro klubove, dječja igrališta te zabavni program namijenjen obiteljima. U ponudi će biti i niz sadržaja za aktivni odmor: novi Bike Center Parenzana, outdoor staze za trčanje, sportovi na vodi te unutarnji 25-metarski bazen za plivanje. Plaža Pical, svi sportski i zabavni sadržaji, unutarnji bazen, šetnice i ostali rekreacijski sadržaji bit će otvoreni široj javnosti, odnosno moći će ih koristiti gosti, posjetitelji i lokalno stanovništvo. Zona Pical predstavit će i jedan od najboljih kongresnih centara s multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 1.200 sudionika....
Zna li se šta o cijeni građenja?
to treba shvatiti kako je i napisano, jer se kod objave uvijek traži i nešto teksta i evo sada što sam tamo uštedio, ovdje izgubih
-
Mogli bi nekako u tišini i prebaciti ovih 5e, a onda po 2 centa brojimo...
-
Očito im bolje ide gradnja hotela nego ulaganje...
Pokrenut prethodni postupak za stečaj Jadran tvornice čarapaZa kompaniju Jadran tvornica čarapa pokrenut je prethodni postupak na Trgovačkom sudu u Zagrebu, Stalna služba u Karlovcu, kako bi se utvrdilo postoje li…lidermedia.hr -
Prema Bloomberg Adriji, vrijednost investicije je 139 mil EUR
-
Očito im bolje ide gradnja hotela nego ulaganje...
mogli bi to kupiti u stečaju i praviti one papuče za hotele, ogrtače, posteljine, stolnjake, zavjese i zaštitnu odjeću za radnike, za takav broj radnika trebali bi imati neki svoj mali pogon za proizvodnju i čarape dioničarima naravno za stavljati dividende u njih
-
Nakon 1500+ dana smo završili jedan dan na 5,00€. Iskreno nisam mislio da će kriza toliko trajati.
-
Sve je to super, samo kažem da bi ove sezone ipak moglo biti problema, jer su europska gospodarstva u problemima i građani su se uhvatili štednje.
Vidimo da se u Njemačkoj masovno zatvaraju ugostiteljski objekti zbog pada prometa a visokih troškova.
Masovno se zatvaraju kafići i restorani: ‘Tek je počelo’www.poslovni.hr -
nema tu straha. nijemci su inače racionalan i štedljiv narod. mogu se odreći nečeg drugog, ali da ne idu na godišnji odmor. jako teško.
uostalom takva i slične teze se već nekoliko godina pojavljuju uoči početka sezone, a kad ono svaka slijedeća rekordna.
-
-
Sve je to super, samo kažem da bi ove sezone ipak moglo biti problema, jer su europska gospodarstva u problemima i građani su se uhvatili štednje.
Vidimo da se u Njemačkoj masovno zatvaraju ugostiteljski objekti zbog pada prometa a visokih troškova.
vjerujem da tko očekuje probleme i ne kupuje, pa tko je lud sebi kupovati probleme,
evo mene budale, kupijo skoro 40000komada i sada mi žao prodati, jer ide još i dividenda
-
Znamo da je turizam jako osjetljiv i začas može doći do velikih problema, nije to nigdje zapisano da će svake godine biti sve bolji rezultati.
-
vjerujem da tko očekuje probleme i ne kupuje, pa tko je lud sebi kupovati probleme,
evo mene budale, kupijo skoro 40000komada i sada mi žao prodati, jer ide još i dividenda
Vidiš, ti si sad u problemu kada prodati. Da nisi kupio, ne biš ima tih problema
-
Već je sad jasno da će sezona bit vrhunska. Tu će i Valamar pokupit svoje vrhnje.
E sad, koliko će to utjecati na cijenu dionice, to je pitanje.
Meni je ova dionica idealna za trejd. Malo dosadna, al nikad ne iznevjeri.
-
Svima je izgleda jasno da bi sezona trebala biti izvrsna pa smo i mi kupili nešto malo, u usporedbi sa kolegom Mollerom, da pokupimo i mi malo vrhnja, .
-
Bakić se na FB hvali da vam je na vrijeme govorio da kupite turiste ali u istoj rečenici kaže da je počeo prodavati jer je dosta naraslo...
(meni je to inače jaki buy signal)
+predviđanja struke
Hrvatske turističke kompanije ove godine ne očekuju rast profitabilnostiZAGREB - Domaće turističke kompanije očekuju vrlo dobru sezonu, a čak 95 posto ih u ožujku bilježi veću razinu rezervacija u odnosu na isto razdoblje prošle…www.seebiz.eu -
On je kupovao dok su bili jeftini, a onda ih je uvalio drugima.
Valuacije su sada opet visoke.
Prihodi im rastu ali su zato i troškovi ogromno viši, tako da zato i ne očekuju rast profita unatoč rastu prihoda i dizanju cijena.
Vrijeme rada za badava je prošlo, a i energije i svega ostalog.
-
On je kupovao dok su bili jeftini, a onda ih je uvalio drugima.
Valuacije su sada opet visoke.
Prihodi im rastu ali su zato i troškovi ogromno viši, tako da zato i ne očekuju rast profita unatoč rastu prihoda i dizanju cijena.
Vrijeme rada za badava je prošlo, a i energije i svega ostalog.
ništa novo nije otkrio, poznato je da svi mi kupujemo jeftino i prodajemo onda drugima skupo, jer nitko koliko sam primijetio ne gubi na dionicama,
tu i tamo znalo se prije omaknuti da su neki malo po.ušili na Đuri, Petrici, Varteksu, Rizu i dr... ali to je neka druga priča, rekli bi to nije tema
nove priče su u modi
treba mijenjati taktiku
-
-
dok je Cerpa biti će i dijonica
Fali love za Muljanik.
Vlada spašava Uljanik sa 17 milijuna eura, prodaja 2025.www.poslovni.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora