To je ono kad se veselis isplati divke, a cijena na div day ti padne vise od toga 😒, klasika….
RIVP (Valamar Riviera d.d.)
-
-
-
To je ono kad se veselis isplati divke, a cijena na div day ti padne vise od toga 😒, klasika….
Takvo stranje ne može trajati dugo.
-
osim ako ne spomenu izvanrednu dividendu
-
Zar se očekuju toliko slabi rezultati? Cijena samo tone iz dana u dan.
-
Dionica u ovo doba godine uvijek potone. Sezona je gotova i dolaze prazni kvartali. Hoće li se ove zime uopće isplatiti držati hotel otvorenim?
-
Jel primio ko divku danas ?
Meni još nema.
-
Što se Poreča tiče, neki su se hoteli zatvorili prošlog vikenda. Imperialov hotel Parentino (bivši Zagreb) radi sve do 07.11. i ponovno se otvara pred Božić. Ovih je dana popunjenost oko 600 - 700 gostiju (kapacitet oko 1100).
Jel primio ko divku danas ?
Meni još nema.
Nema ni kod mene - ZaBa.
-
sjela dividenda , vidljivo u Pbz-u
-
ZaBa - divka RIVP proknjižena....
-
Legla. Odlično.
Iduća je atpl sljedeći mjesec.
Svaki mjesec jedna i meni dosta.
Ja sam skroman čoek.
-
-
Evo i HIMR proknjižen. Još ATPL i gotovo za 2022.
-
Legla. Odlično.
Iduća je atpl sljedeći mjesec.
Svaki mjesec jedna i meni dosta.
Ja sam skroman čoek.
jedino si vise izgubio na div day zbog propada cijene nego sto si dobio divku i ovdje a i na Atpl… klasika sa dividendama…
-
Tko zeli moze lagano izac sa 26 000 komada do 28,80 .
-
Tko je ovdje u pravu, ovi što prodaju po 29 ili ovi koji se trgaju da kupe po 29
-
Tko je ovdje u pravu, ovi što prodaju po 29 ili ovi koji se trgaju da kupe po 29
Koliko kupci/prodavači očekuju plusa/minusa na ovoj dionici? 20-30% ili više? Koliki je tu potencijal na gore ili dolje?
-
u pravu su oni koji su prodali visoko na vrijeme i sad im je tak svejedno za loše raspoloženje na burzama, gdje će dionica i kakva će situacija bit do novog proljetnog sunca nagodinu...... ......zimski san......
-
u pravu su oni koji su prodali visoko na vrijeme i sad im je tak svejedno za loše raspoloženje na burzama, gdje će dionica i kakva će situacija bit do novog proljetnog sunca nagodinu...... ......zimski san......
Što znači visoko? Od sloma TODEXa, kad je bila na vrhu, zaronila je dvadesetak kuna. RIVP je oke za trejd, a kao ulaganje? Nema šanse.. Gle.. možda jednom opet dođe zlatno doba ove dionice. Ima masa takvih priča. Možda to bude uskoro? Ne znamo budućnost. Po ovome kako sad vode kompaniju, ne vidim ovo blizu 40kn any time soon, a blizu 50kn, koliko je bila na vrhu, ne vidim ni za nekoliko godina.
Naravno, moguće je da sam potpuno u krivu.
-
u pravu su oni koji su se prodali visoko na vrijeme i sad im je tako svejedno za loše raspoloženje na burzama, gdje će dionica i kakva će situacija biti do novog proljetnog sunca nagodinu...... :spavanje:......zimski san. .....
nije baš svejedno, još će ovdje izvješće odigrati svoje, a neki se nadaju i zimske radosti u Austriji, tako da uvijek ima razloga za k/p
-
Bude li redukcije u Austriji bi mogli proći sa minimalnim troškovima struje?🙃
-
Tko je to kome prodao 68 tisuća komada?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-