Ja to zaista ne znam. DDJH pratim samo površno i sve sto zaključujem zaključujem temeljem vlastite logike i ocekivanja u skladu s njome.
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
Ja to zaista ne znam. DDJH pratim samo površno i sve sto zaključujem zaključujem temeljem vlastite logike i ocekivanja u skladu s njome.
pitam što ste misli s ovim:
Pretpostavimo da sutra dospije neki dug ili je već dospio, a država garantira za dug. I neka društvo završi u inslovencijskom procesu i onda netko preuzme taj ili te dugove.
-
Pa ne znam kakva su tekuća dospjeca obveza, al čim su tu PPD i Pavao Vujnovac moguće da je neka kombinacija u igri s politikom. A možda i nije. Ne znam ja koliko je njemu napet Djuro.
-
Pa ne znam kakva su tekuća dospjeca obveza, al čim su tu PPD i Pavao Vujnovac moguće da je neka kombinacija u igri s politikom. A možda i nije. Ne znam ja koliko je njemu napet Djuro.
Mislim da su dijelom i zato česi već ušli u vlasništvo. Kako će sada država uz pretpostavku političke protekcije kako navodite, odabrati stečaj i naplatu jamstava i sutra otkup obveza? I izbacivanje čeha, teško.
-
Flight, puno pišete za površnog promatrača, kako i sami kažete
Što više mišljenja to bolje, a tu je dosta zapetljana situacija.
-
Obavijest o sklopljenim ugovorima https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35117
-
Flight, puno pišete za površnog promatrača, kako i sami kažete
Zapetljano da zapetljanije ne može. Previše interesa za pomiriti. Sljedeći korak je da uprava izađe van sa ponudama. Javnost mora to znati nakon što su informirali nadzorni i vladu.
-
Zapetljano da zapetljanije ne može. Previše interesa za pomiriti. Sljedeći korak je da uprava izađe van sa ponudama. Javnost mora to znati nakon što su informirali nadzorni i vladu.
Nista nije ni zapetljano ni opskurno. Razvoj situacije kompanije koja je politicko i gospodarski u mentalnom sklopu ostala u socijalizmu i jaslama drzave. Javnost? Koju to "hrvatsku javnost" zanima ddjh ,osim sake jada malih prevarenih dionicara? Sve ce se odviti kako je i gdje je to isplanirano. Cesi ili rusi, mexikanci, indijanci...za sve ce biti ddjh 2.0 kao MUljanik. Zao mi je radnicke klase. Za njih jedino lijek ima g. Klaus.
-
imamo novi ulaz
DDJH KRIJAN TOMISLAV -- -- 52,690 -
Budući da država drži 28%, čak i da Česi djeluju zajedno još nisu u obvezi predaje javne ponude. Ponudu se mora predati kada se prijeđe 25% ukolitko netko ne kontrolira više, država je još uvijek glavna u DDJH čak i po broju dionica, a da ne govorimo i na druge načine. Zakon o preuzimanju D.D. Članak 14 stavak 1. točke 6 i 10. A ako bude dokapitalizacija vjerojatno će ići uz isključenje javne ponude.
-
-
Budući da država drži 28%, čak i da Česi djeluju zajedno još nisu u obvezi predaje javne ponude. Ponudu se mora predati kada se prijeđe 25% ukolitko netko ne kontrolira više, država je još uvijek glavna u DDJH čak i po broju dionica, a da ne govorimo i na druge načine. Zakon o preuzimanju D.D. Članak 14 stavak 1. točke 6 i 10. A ako bude dokapitalizacija vjerojatno će ići uz isključenje javne ponude.
istina, po točki 1.10, ne po točki 1.6.
Hvala ti
-
Nista nije ni zapetljano ni opskurno. Razvoj situacije kompanije koja je politicko i gospodarski u mentalnom sklopu ostala u socijalizmu i jaslama drzave. Javnost? Koju to "hrvatsku javnost" zanima ddjh ,osim sake jada malih prevarenih dionicara? Sve ce se odviti kako je i gdje je to isplanirano. Cesi ili rusi, mexikanci, indijanci...za sve ce biti ddjh 2.0 kao MUljanik. Zao mi je radnicke klase. Za njih jedino lijek ima g. Klaus.
.
Čemu ponovno vrijedjanje?
Što niste napisali šaka jada prozirnih političara i uprava koji su ulupali milionske gubitke a da nitko odgovarao nije i završio na dozivotnoj robiji u Lepoglavi?
Što su mali dioničari krivi?
Što su vjerovali u Ustav i zakone koji kazu da se poduzeća osnivaju i posluju kako bi ostvarivala dobit?
Zbog toga su jeli šaka jada?
Zbog toga što šute i trpe otimačinu i nepravdu ?
Ako i dalje smatrate i zagovarate prevaru tipa PTKM znajte da se ovdje ta otimačina neće i ne smije dogoditi.
Znajte da su svjetla uprta sa mnogih strana na DD i da je sada sve pod kontrolom. Nekoliko promjena je se dogodilo u ovoj godini a najvazniji od svih je potez NB kome DD a i mali dioničari trebaju napraviti spomenik od 10 metara jer je jedan od rijetkih koji gledao i vidi 10-30 godina unaprijed a ne samo kako da prezivi i brzo zaradi na tudjoj muci danas!
... pisao sam dosta ranije i moj stav se nije promijenio iako sam kratko izašao van na zadnjem visokom valu ali sam ponovo za vrijeme plime ušao unutra čekajući novi val koji će me ponovo izbaciti na obalu
.
Vrijeme će brzo pokazati tko je ovdje u pravu!
.
-
Nije točno kad kažeš "država" je najveći dioničar. Njihov udio je 27,37% što je manje od udjela čeških vlasnika (18,88+8,70=27,58%).
Možda znaš iz kojeg razloga su dionice RH pohranjene kod HPB? CERP njih vodi kao neraspoložive za prodaju. -
Nije točno kad kažeš "država" je najveći dioničar. Njihov udio je 27,37% što je manje od udjela čeških vlasnika (18,88+8,70=27,58%).
Možda znaš iz kojeg razloga su dionice RH pohranjene kod HPB? CERP njih vodi kao neraspoložive za prodaju.Istina, nisam pratio kako je pomalo država dijelila svoje dionice da je na kraju pala ispod 28%
Dionice koje su kod HPB su ako se dobro sjećam zajam za kredit Petrokemiji. Kredit je prebačen na državu kao dokapitalizacija, ali očito nije još vraćen pa su dionice još pisane na HPB, ali vjerojatno državi ostaju glasačka prava, a i HPB je u večinskom vlasništvu države tako da i ako se prebace njima ostaje isti vlasnik.
-
SVJEŽIĆ STEPHAN CHRISTIAN , opet povrat imovine. Država sada na 26,40%.
-
Stanje je kolektivnog odmora i stanje u kome se ima vremena da se svi zapitamo što nam se dogodi u zadnjih 30 godina i dokle ćemo više prešućivati otimačinu i tiho protjerivanje vlastita naroda od strane šake jadnika koji bi i vlastitoj materi ukrali ili oteli pa onda i nju prodali samo kad bi mogli!
....
-
Stanje je kolektivnog odmora i stanje u kome se ima vremena da se svi zapitamo što nam se dogodi u zadnjih 30 godina i dokle ćemo više prešućivati otimačinu i tiho protjerivanje vlastita naroda od strane šake jadnika koji bi i vlastitoj materi ukrali ili oteli pa onda i nju prodali samo kad bi mogli!
....
šutili ste svi tamo godinama.
nikad nijedna tužba protiv odluka glavne skupštine niti kaznena prijava protiv direktora gubitaša.
nikad niste uskratili nikome razrješnicu.
zato što ste bili kukavice da se ne bi nikome zamjerili.
i naravno, sad vam je netko drugi kriv.
klasična hrvatska priča.
sad lijepite pamflete i pravite cirkus kad je sve gotovo.
a kad je grmilo, nigdje nikoga.
brigo moja, prijeđi na drugoga (Bakića).
-
....
nikad nijedna tužba protiv odluka glavne skupštine niti kaznena prijava protiv direktora gubitaša.
klasična hrvatska priča.
.
Promašili ste balun!
Tko kaze da je gotovo?
Tko kaze da se krivi NB?
Tko je donedavno bio većinski vlasnik?
Tko je kontrolirao?
Kako je moguće da se godinama stvara gubitak a da nitko nije odgovarao za to?
Tko je postavljao uprave zadnjih 30 godina uključujući i ovu zadnju?
Kako je moguće da tvrtke iz IT sektora fobivaju poslove u metalurgiji i graditeljstvu?
...
Sve to nije tako davno bilo i nije zastarilo!
.
-
klasična hrvatska priča.
.
Promašili ste balun!
Tko kaze da je gotovo?
Tko kaze da se krivi NB?
Tko je donedavno bio većinski vlasnik?
Tko je kontrolirao?
Kako je moguće da se godinama stvara gubitak a da nitko nije odgovarao za to?
Tko je postavljao uprave zadnjih 30 godina uključujući i ovu zadnju?
Kako je moguće da tvrtke iz IT sektora fobivaju poslove u metalurgiji i graditeljstvu?
...
Sve to nije tako davno bilo i nije zastarilo!
.
e i?
većinski puca svima u glavu, a vi mu šutnjom i nečinjenjem držite ljestve.
samo kukate, a kad je bilo potrebno niste povukli potrebne poteze očekujući da to netko drugi učini umjesto vas.
i sad opet čekate nekog drugog da vas izvuče iz gliba.
ako ne znate koja su prava, ali i obveze dioničara, i rizici ulaganja u dionice, onda se radije nemojte time baviti.
-
Da, u pravu ste!
Ali ne u potpunosti.
Ali ako zavrtite malo nazad vidjeti će te ovdje tko je bio najglasniji i na odredjeni način predvidio ono što će se dogadjati. Nikada još nisam u zivotu šutio na nepravdu i nikada neću - ako se obraćate meni! To me je koštalo mnogo i mogao sam sigurno daleko bolje proći da sam ćutao i govorio „dobro je“ i imao smedji nos! Fuck, gadi mi se!
Crvenu knjizicu sam dva puta glatko odbio, u svdodzbi mi je upisano da sam završio omladinsku političku školu a da i ne znam šta je to, a kada sam pitao rečeno mi je da će mi to pomoći da upišem fax! Pitali su me tada da li imam nekoga, roditelje ili rodbinu jer nikada nitko nije nazvao ili došao da pita za mene ili da ...
Prvom prilikom sam zbrisao preko granice i završio fax na jeziku koji ranije u srednjoj nisam učio ... Bilo je to prije 40 godina, ...
Znam, nije ovo o meni ali ako me optuzujete onda Vas molim da znate da sam sve prošle godine bio daleko ali nisam ćutao. NB dobro zna što sam učinio za HR npr. 1993. a i što danas činim.
No, nije do njega, mene ili Vas nego do ovoga što svi već godinama znamo da nam se svima više gadi od ponavljanja, te stoga na ovakav način:
Citiram KVK:
Dozivio sam navedeno bezbroj puta boraveći 25 godina u nekoliko zemalja na dva kontinenta a pogotovo od kako sam se vratio u ove naše krajeve i to od Slovenije, HR, Bosne CG i Srbije.
..
Svakako će biti interesantno pratiti kako će ova priča završiti. Nadam se pozitivno, ali ne zbog šake kuna ili eura za mene nego zbog skoro 1000 obitelji, Broda i Slavonije.
Iduće godine slavimo prvih 100 godina i ujedno novi početak!
Dodjite, svi ste pozvani i to ne samo na Skupštinu!
Ako bude kišilo obujte čizme jer Brod je postao jedan od najprljavijih gradova Hrvatske zbog ovih gore!
(Prirez 12% do nedavno a od jučer 6% - Nadam se da će ukinuti komunanu naknadu i Komunalac d.o.o.)
.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k