Čini se da je u ovom članku ipak najbolje objašnjeno što je i kako u Đuri.
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
Neznam zašto toliki pesimizam kod pojedinih.Prodajte i riješite se briga ili je to da nagovorite one sa slabijim živcima da prodaju pa da vi dokupite.Đuro Đaković ide sigurno naprijed i vrijedit će mnogo više od 4-5kuna pogotovo ako uđu Slovenci.Strpljen spašen.
Nije mi jasno zašto dioničari sa 1000 i manje dionica prodaju svoje dionice tako jeftino.Imam osjećaj da namjerno to rade a time pogoduju valikima a nas male ukopavaju do dna.Neznam što imaju da izgube 2 ili 3tisuće kuna.Nedajte da se neko bogati na vama.
-
Stipo : na burzi ulaze svetko... ja kad sam kupio dionice HTa pocetkom 2017 - moje prve dionice kada dsam poceo raditi i IGH ( na preko 300 ) meni je tih inevstiranih cca 5000kn bilo mnogo... danas mi nije mnogo.
-
Dioničari ovdje nisu bitni. Niti njihovi interesi. Ovdje su bitni zaposleni i cijela jedna regija koja živi od Đure.
Ne bih se slozio!
Jučer smo vidjeli da se ipak ne moze samo tako otimati nečija imovina / udjeli! Ranije sam pisao o dijelovima Ustava RH koji to ne dozvoljava pa ne zelim ovdje ponavljati.
Budućnost Djuke je vezana uz isporuku Bredlija i novac koji je vezan uz tu isporuku. I o tome sam pisao ranije pa neću ponavljati. Prije nekoliko dana novi ministar obrane je potvrdio tu isporuku!
.
Update:
-
Update II
Preduvjet br.1 za ulaganje u Djuku koje je se trebalo dogoditi prije 12 godina:
-
a cerp i dalje prodaje
DDJH REPUBLIKA HRVATSKA -9,076 -0.09% 1,324,639 -
Vlada je pronašla tješenje za Uljanik, valjda će i ovdje pronaći neki broj iz povijesti koji bi mogli dodati i to su ta famozna rješenja, očekujem da se Rosanda kandidira za predsjednika Uprave
-
Jel zna netko zašto se DJURO odjednom tako istrpava?
-
Ima li ko kakvih informacija ima li ponuda za Đuru
-
Opet nam Djurica spasava burzu, bravo, bravo!!! Kad se krene u shoping nema barijera do cca +50%!
-
-
Đuro već nekoliko puta isplaćuje "dividendu" a ovaj posljednji obelisk na grafu će biti spomenik na coronu
-
prva kupnja 3,90 Druga jača tek dole na 3,40... 50 lipa niže. Skida se s aska. Luda burza. Mislim još ajde skupljati dole niže ali ulaziti iznad 4? Jedino ako netko ima kakav info..
-
nešto se sprema veliko.nebih se cudio sutra ,prekosutra necem velikom.
Big shit možda?
ne moze biti shit nikako. Vjerovatno ce doc ranije od nekoga ponuda jer ce ih bit vise zainteresiranih. Mozda vec sutra nesto osvane od brzih igrača. Mislim slovenci da ce imat najbrzi prst,ppd,pa tek onda debeljak.
-
prva kupnja 3,90 Druga jača tek dole na 3,40... 50 lipa niže. Skida se s aska. Luda burza. Mislim još ajde skupljati dole niže ali ulaziti iznad 4? Jedino ako netko ima kakav info..
Clanak iz 25.08.2020., neobvezujuce ponude za dokap se predaju do 15.9.
-
a oni i dalje prodaju
DDJH REPUBLIKA HRVATSKA -10,572 -0.10% 1,314,067 -
a oni i dalje prodaju
DDJH REPUBLIKA HRVATSKA -10,572 -0.10% 1,314,067 Pune svoju ekipu jeftino... Tom brzinom 'praznjenja' ce im trebati samo pola godine...
-
Ministar Horvat na čelu Upravnog vijeća CERP-a
https://www.seebiz.eu/trzista/horvat…a-cerp-a/240682
evo da malo obradujem moje Đuroljupce.
još samo fali analitičar Jan i vlakići mogu krenuti.
-
Ministar Horvat na čelu Upravnog vijeća CERP-a
https://www.seebiz.eu/trzista/horvat…a-cerp-a/240682
evo da malo obradujem moje Đuroljupce.
još samo fali analitičar Jan i vlakići mogu krenuti.
čekamo u ovome trenutku target bivšeg ministra gospodarstva i sadašnjeg ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvat,
ma kako je samo gospodarstvo uredio, uopće ne sumnjam u državnu imovinu da neće blistati, Bog ga blagoslovio zajedno s Josipom kraljicom našom Rimac
-
bome nije loše. https://zse.hr/userdocsimages…2O3bqp0jw==.pdf
127 000 000 kn
-
kod djure kao i kod uljanika se ne treba radovati novim poslovima posto vecinu rade s gubitkom
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun