Ma joj daj mittkon ne filozofiraj. Ljudi ne znaju i sugestivno doživljavaju tvoje grafove. Sto ja ne znam ili znam je potpuno nebitno, al ja tako ne bih tebe podcjenjivao. Meni vise njihovo ponašanje govori o njihovim nedostacima, nego o prediktivnost tvojih crtkarija.
Ti si oportunist. To sam shvatio kad si napisao da rudaris Bitcoin. To je daleko od investiranja, sto ne znaci da se na tome ne da zaraditi novac.
Ti podcjenjujes kada to konstantno nazivas "crtkarijama", a najzanimljivije je da onda kasnije kazes da i ti radis TA?!? Vjerojatno nisi u tome jos dovoljno uspjesan pa zato u to ne vjerujes. I onda ovaj moj komentar zoves filozofiranjem. Tvoji takvi komentari zapravo ukazuju na potpuno nepoznavanje TA materije. Taj komentar tog trejdera je upravo sustina TA.
Ja tebe ne poznajem, ti mene ne poznajes i neka ostane tako. Svasta sam radio i radim u zivotu, pa i rudarim, i to mi se do sada visestruko isplatilo. Ti ne moras, i to je ok. Ti to zoves oportunizmom, meni ne smeta, ja to zovem pravovremeno prepoznavanje ogromnog potencijala. Ja se dam kladiti da ces i ti jednog dana kupovati ili koristiti Bitcoin, samo ce mu tada biti puno, puno veca cijena. Bitcoin je prica za sebe, ja tu vidim veliki potencijal, ti ne vidis, i dobro. Za tebe su to tulipani.