Iz puno mašte inverzni, složeni SHS 🙃
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
Odrađena je konsolidacija Crobexa na 2370 bodova i uskoro slijedi proboj rastućeg trokuta prema targetu od 2550 bodova. Bullish indikatori na pojedinim sastavnicama Crobexa sugeriraju na nastavak postojećeg rastućeg trenda. Brodari u sastavu Crobexa, koji su bili zapostavljeni veći dio ove godine bi mogli biti predvodnici novog rasta, pogotovo u slučaju za njih povoljnih okolnosti.
-
Reci ti meni kad će novi ATH pa da stavimo 2007. u ropotarnicu povijesti. Ne zanimaju me ovi sitniši od 2550.
-
Jedan, dva , tri.... veseli smo svi !
Pa vi meni recite kuda će ova raketa ?
Veliki volumeni nisu uspjeli spustiti cijenu.
Bulkowski ovo zove Flags high and tight, mada se ova jadna konsolidacija ni ne može nazvati flagom
I kaže- Ako se pitate da li može još gore, da to doznate morate probati
-
Jedino na CKML koristim linijski graf, jer mi svijeće rade prevelik šum.
Ljubičasta linija je povučena odavno, zbog prethodnog probija kanala. Naravno, povučena je paralelno s kanalom, ne bilo kako. Ovih dana je ta linija testirana i bit će jako zanimljivo vidjet hoće li bit probijena. Cijena bi trebala pod hitno ići samo u jednom smjeru - gore... i još gore. 🙂 Jer ljubičasta je opaka boja, cijeno bolje bježi od nje. 😂
-
Crobex je u petak završio iznad 2450 bodova, te je graf Crobexa i dalje u rastućem trokutu. Nakon konsolidacije slijedi nastavak rastućeg trenda po tehničkoj analizi do 2550 bodova, što je slijedeći target na grafu Crobexa. Ukoliko se ne desi neki izvanredni vanjski događaj Crobex bi ove godine mogao završiti na razinama koje nisu viđene 10 i više godina, a sve zahvaljujući strukturnoj inflaciji i trenutnom bull marketu.
-
Slažem se da smo u bullu.
Pokretač mu je inflacija i TINA
Al' ne vidim rastući trokut. Ne vidim ni trokut
Vidim flagpoles, i nešto nalik flagsima
Pa ćemo vjerojatno pravocrtno, pa dolje, pa gore
2500 traget.
Crobex, a morati će ga povući sastavnice.
Ogledalce , ogledalce moje, što li će najsnažnije povući.
Vjerojatno turisti, makar plesali su samo jedno ljeto
-
Nezahvalno je crtati index.
Za početak, nema volumena.
Potom ne odražava stvarno stanje. Kako bi Crobex izgledao da je HT povukao 80%, a sve ostale sastavnice pale 2-3% ?
Ali za biti fer, rast Crobexa od 10% može izgledati i kao pomak, i kao niz buhica, ovisi o prikazu
Vidi se nešto rastuće, samo je to na žalost rising wedge, a on je šmrcko bearish
Sve su to bezvezarije
What Is a Wedge and What Are Falling and Rising Wedge Patterns?A wedge occurs in trading technical analysis when trend lines drawn above and below a price series chart converge into an arrow shape.www.investopedia.com -
Ako dobro vidim na RIVP, divergencija?
-
Ne mogu odrediti target na Hpb
Pritisak na prodaji poremetio mi je dvokorak
Veliki crveni volumeni ne uspijevaju znatnije spustiti cijenu, to je bullish, al' ovi na prodaji imaju municije, čini se neizmjerno
U svakom slučaju, uptrend nije demantiran
-
-
Ne mogu odrediti target na Hpb
Pritisak na prodaji poremetio mi je dvokorak
Veliki crveni volumeni ne uspijevaju znatnije spustiti cijenu, to je bullish, al' ovi na prodaji imaju municije, čini se neizmjerno
U svakom slučaju, uptrend nije demantiran
Možda zato jer smo na targetu, pa ga ne vidiš dok stojiš na njemu?
p.s. zekam te malo...
-
Danas nas je netko disciplinirao, i vratio onu zalutalu svjećicu nazad, gdje joj je i mjesto
Pa bi se reklo da je jučerašnji dan bio iznimka, a danas nazad u pravilo
-
hpb bi čekao na 175, prva fibo potpora, da se rsi još oladi...
-
jel ovo divergencija na ARNT?
dotakli fibo 38,2%
RSI ulazi u preprodano, mogli bi vidjet odbijanac od cca 34-35
-
Onaj rising na crobexu je propao, kako je i bilo za očekivati, onako školski
I svejedno nas je uhvatio spuštenih gaća, nas obične smrtnike
Span je padao ko' mrtva mačka, ostaje za vidjeti hoće li biti skoka
U svojoj sam maloj glavi bila zamislila SHS, a ono Nijagara.
Sve skupa, pec do daljnjega
Ako je long, treba dati dovoljno dokaza da se neće spotaknuti opet
Ako je za trejd, treba čekati ulaz sa boljm safety net
Gledajući u retrovizor svi smo pametni
Nemam pojma kuda će.
-
RIVP
The bullish homing pigeon is a candlestick pattern where one large candle is followed by a smaller candle with a body located within the range of the larger candle's body. Both candles in the pattern must be black, or filled, indicating that the closing price was lower than the opening price.
This pattern may indicate that there is a weakening of the current downward trend, which increases the likelihood of an upward reversal.
Uz nedavnu RSI Divergenciju?
-
Ja ne vidim divergenciju na RIVP (ljubičasto)
Vidim možda neki trokutić u nastajanju sa žutom donjom crtom, od koje bi se mogli odbiti...
Ali zato na BTC vidim divergenciju, slabljenje i curenje iz kanala, đe će?
-
-
Na RIVP by the book?
- RSI Divergencija
- The bullish homing pigeon
- a danas, za sada Harami pattern
-
na ATPL vidljivo struganje po dnu u mizernom prometu, RSI divergencija vrišti (žuto), MACD u podrumu... menščini da bi mogla gore, barem neka korekcijica od 7-10%
Još da prdonje izjave (naprave) nešto o cerp udjelu, dokapu ili biznisu, bilo bi lijepo, a ne da bacaju banane svako par mjeseci i onda šutu ka p*zde ...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner