Zaradili smo, al' moglo se i više
I Rumunji su bolje, a Ameri su i nakon pada tu negdje
Pa odoh ja u Njemačku :).
Dobro, ne baš u Njemačku, al' negdje gdje je zelenije
Kilavo je sve to, mili moji kamaradi
Zaradili smo, al' moglo se i više
I Rumunji su bolje, a Ameri su i nakon pada tu negdje
Pa odoh ja u Njemačku :).
Dobro, ne baš u Njemačku, al' negdje gdje je zelenije
Kilavo je sve to, mili moji kamaradi
Bok, jel itko gleda span i kodt/kodt2. Nedavno su dotakli ath i čini se da ide hlađenje. Jel radio itko ikakve analize?
Na Crobexu imamo breakout iznad 2270 bodova i uskoro slijedi proboj prema gore, te po grafu Crobexa prvi target je 2350, a slijedeći 2500 - 2600 bodova.
Bok, jel itko gleda span i kodt/kodt2. Nedavno su dotakli ath i čini se da ide hlađenje. Jel radio itko ikakve analize?
njah, ne bi dao tri centa za ovu "analizu", al trebalo bi se odbiti ili od jedne od linija fibonačija ili kanala, daklem cca 447, pesimističnije gledano - cca 400-420
Danas imamo lijepi rast Crobexa iznad 2300 bodova, rastući trokut na Crobex grafu ima trenutno proboj prema gore.
mogli bi i neki zombie - purani poletit, nakon trostrukog gnječenja u 10 godina
IGH triple bottom
njah, ne bi dao tri centa za ovu "analizu", al trebalo bi se odbiti ili od jedne od linija fibonačija ili kanala, daklem cca 447, pesimističnije gledano - cca 400-420
kao što rekoh, super mi je analiza
kao što rekoh, super mi je analiza
Haha, ja sam pomno pratio šta će se desit i uspio sam dokupit 10 komada na 470. Mogo sam i više ali sam bio oprezan, i eto vraga, odjednom skoči na preko 500. A što je najjače i dalje je jeftin!
Ovo je pak Buy !
Graf od Adpl i dalje u rastućem trendu, a nakon konsolidacije koja traje već neko vrijeme, uskoro
slijedi porast cijene uz slijedeći target na 17,5€
Na Crobexu imamo breakout iznad 2270 bodova i uskoro slijedi proboj prema gore, te po grafu Crobexa prvi target je 2350, a slijedeći 2500 - 2600 bodova.
je li to to
Što jednostavnija crtkarija, to bolje
Ovdje sam zaradila , manje zbog vizije, a više zbog mašte
Za one koji su kupili 7 BET
Imaju i nuklearku u sastavu
Ovo razmišljam bih li kupila, uvijek isto..... danas ću, sutra ću
Kupiti po 9.70 i sa najnizom mogucom provizijom ti je prosjek onda 9.73.
Znaci, za ikakvu zaradu u slučaju odbijanca moras cekati bar 9.86 na bidu da bi uzeo bar pisljivih 0.10 Eura po komadu.
I to onda treba imati popriličan broj komada da bi bilo isplativo.
Ta racunica mi nije dovoljno atraktivna, a ne pada mi na pamet to čudo drzati preko vikenda.
Prije.....dok je spread bilo u kunama na nekim od onih certifikata......e, tamo se moglo okrenuti dobre novce u istom danu
tko se htio kladiti u bilo kojem smjeru.
Čak i onda kad se uzelo prije odluke FEDa pa čekati preko noci hoce li potegnuti 10-20% gore ili dole -
to je bila oklada vrijedna rizika.
Moram priznati, nije mi palo na pamet trgovanje u rasponu 3%.
Više sam gledala povoljnu točku ulaza, za long . Za investiranje
Ono tipa- hold and hope
Žao mi gledati kako se ovo muči, ono školski.......... i kako bacate papire jer mislite da je drugdje trava zelenija
W w wwwwwwwwwwww
W w wwwwwwwwwwww
A jesi lopina
Tko rano rani, sam u nju pada
Ako ovako bude počupati ću kosicu sa glave
I isprazniti čarapicu
Otišlo je maloprije ogromno papira u jednoj transakciji, ...........e sad, tko će li ga znati koliko još imaju papira i idu posve Out
Ako me pitate zašto sam kupila Dlkv..... zato što sam mogla
Za novac koji će mi trebati Nikada
Papir se akumulirao godinu dana
Vjerujem da ga i vlasnik, ne ulazeći u način stjecanja, ima jer kani zaraditi, a ne izgubiti.........
Nije nagovor na kupnju.
ima li ovaj uzorak na grafu GOOGL neki naziv/ime u TA?