Display MoreDisplay MorePročitao ja post i mislim si pa kakve veze ima rast BTC-a (Bitcoin) sa TPNG, a BTC još i pada u zadnje vrijeme .
Znam da ste mislim na BCTI, ali ste zamijenili slova . Onda sam skužio da je i TPNG-u pala cijena u petak,
kao i većini drugih dionica na zse (jer dolazi omikron varijanta Korone, mislim da ne idu po redu u grčkom alfabetu),
a cijele ove godine je u rangu od cca 39 - 44kn, uz uglavnom mali promet i uz par povremenih bljeskova prometa tj.
wash tradinga, za one koje žele znati više radi se o pretakanju dionica između više povezanih skrbničkih računa...
mislim da je problem što sam već predugo na ovoj maloj barici zse i što sam previše novca ostavio u skdd-u prateći
knjige dioničara... trebaju doći neki novi klinci od kojih će se dalje izvlačiti lova...a nikako da dođu..
Omikron je 15. slovo grčkog alfabeta.
Mislim da bi mnogo više postigli ulažući da radite pravovremene i ispravne pretpostavke. I da svakako provjerite tvrdnje koje javno iznosite. Ne košta ništa, a daje na vjerodostojnosti.
Nije tema, al niti ovo što vi pišete nema veze sa temom. Vi sigurno niste ogledni primjer uspješnog ulaganja na lokalnoj burzi kako sami priznajete, no to ne znači da pojedinci “koji dolaze” ili su već prisutni neće biti uspješniji od vas.
Ja tebi ne dociram, jer bih dobio ban od moderatora, a vidim da ostali mogu druge poklapati.
Neka perpetutum mobile i dalje traje, balončić je sve tanji, pa se ne može više ni ispuhati kako
treba..a kamoli napuhati...
..bolje bi bilo da ljudi ne zabadaju nos u tuđe novčanike, jer nije pristojno...meni bi bilo drago
da svi budu uspješni kao Warren Buffet, jer bi cijelo društvo tada išlo naprijed, ali to nažalost
nije slučaj..