Kod mene na poslu, donijeli virus oni koji su bili najglasniji, protiv ne cijepljenja, odnosno cijepljenji s dvije doze.
CORONA virus
-
-
-
Meni je ovo nevjerojatno.
U ovom trenutku na https://www.tportal.hr/ nema niti jedne vijesti na naslovnici oko jučerašnjeg prosvjeda u ZG.
Ovdje se spominje 10-20 tisuća ljudi.
[FOTO] Pogledajte kako je izgledao današnji prosvjed i tko se od poznatih lica našao na njemuIza 17 sati završio je veliki prosvjed protiv uvođenja covid potvrda koji je u Zagreb privukao između deset i dvadeset tisuća ljudi. Mnogi od njih zahtjevali…www.tportal.hrMalo usporedite popunjenost trga sa npr. dočekom Janice ili 101 prosvjedima i ondašnjim brojkama.
Ovo sam jedva pronašao (u browser history)
Prosvjednici napali RTL-ova novinara: 'Dobio sam lakat u rebra i dva šamara s leđa'; okružili i ekipu Nove TVNekoliko je prosvjednika napalo novinara RTL-a Gorana Latkovića koji se javljao uživowww.tportal.hrNe odobravam napad, ni pod koju cijenu, ali novinari bi se trebali zamisliti kud ih vodi provođenje propagande a ne objektivno izvještavanje.
Ako umre netko tko je cijepljen, u naslovu to naglašavaju a za ostale slučajeve samo spomenu covid.
-
Ne mogu editirat više. "Ako umre netko tko NIJE cijepljen, ..."
"Anyone who still thinks this is about health, you have no idea what you are endorsing."
Worldwide COVID Protests Some Turning Violent As Police Support Tyranny | Armstrong EconomicsSpread the lovemore In the Netherlands, COVID-19 cases have surged despite more than 70% of the country being fully vaccinated. Protest have turned violent in…www.armstrongeconomics.com -
Meni je ovo nevjerojatno.
U ovom trenutku na https://www.tportal.hr/ nema niti jedne vijesti na naslovnici oko jučerašnjeg prosvjeda u ZG.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-foto-20211120
Malo usporedite popunjenost trga sa npr. dočekom Janice ili 101 prosvjedima i ondašnjim brojkama.
Ovo sam jedva pronašao (u browser history)
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…jedali-20211120
Ne odobravam napad, ni pod koju cijenu, ali novinari bi se trebali zamisliti kud ih vodi provođenje propagande a ne objektivno izvještavanje.
Ako umre netko tko je cijepljen, u naslovu to naglašavaju a za ostale slučajeve samo spomenu covid.
Kad im Plenković drži litaniju onda šute i spuste glavu ko....
Pogotovo HRT podoban prije sposoban!
-
Hvala Bogu da je netko više došao pred taj HRT. Pogledajte te Dnevnike i način na koji voditelj sa visoka zapravo vrijeđaju necjepljene i zapravo svakoga mimo NJIHOVOG mainstreama. I vrjeđaju cjele skupove ljudi. Nebi nikada ušao u politiku da se bojim svog naroda nakon svojih odluka
PS. Imam informaciju da se godišnje u RH napravi oko 30 000 pobačaja. Znaima me koliko ljudi umre od corone na nivou godine ? Kako su ti ljudi važniji od tih malih ljudi koje je netko proglasio tamo nekim "plodom" makar je ustavni sud presudio drugačije?
-
novinari svakako imaju veliku odgovornost za svu ovu situaciju i ista je blagorečeno ne objektivnim i sezacionalističkim izvještavanjem u bitnome doprinjela podjelama i radikalizaciji kako društva tako i tako i malog dijela prosvjednika koji su na sebi svojstven agresivniji način iskazali svoje nezadovoljstvo aktualnim navijačkim i prilagođenim izvještavanjem.
u prilog ovome što pišem, listajući portale i novine, nigdje nećete pročitati da je prosvjed iniciran nezakonitim i protuustavnim odlukama umanjenja ljudskih prava i nekogtamo stožera koji zanemarujući znanstvene dokaze nastupa politički i zastupa samo jednu opciju epidemioloških mjera donoseći odluke koje nužno nisu najprimjerenije epidemiološkoj situaciji u kojoj se nalazimo i za neuspjeh tih loših odluka traže krivca u dijelu populacije koja svakako to nije i time rade podjele u društvu ne bi li tako prikrili svoju neučinkovitost i to uz svekoliku pomoć mainstream medija i portala na kojima nigdje nećete pročitati ili ćuti da je aktualan prosvijed prosvijed protiv administrativnih mjera (covid potvrda) koje rade razliku u ljudskim pravima a nikako protiv zdravstvenih mjera odnosno cjepljenja, maski, i dr.
dakle, vi novinari i portali a pogotovo index koji se voli predstavljati kao alternativni portal, za razliku od hrt, ili rtl i dr. koji su deklarirano mediji glavne struje, zašto opstruirate sve dobre poruke sa aktualnog prosvijeda, zašto ne pišete o tome da je ovo prosvjed zbog covid potvrda i nejednakosti i podjela koje iste rade ovome društvu umjesto da agresivno zastupate samo poluistine i konstrukcije izvlačeći nešto iz kontexta, zašto širite samo fake news, zašto i dalje navlaćite ljude na neke vaksere i anti vaksere, koliko takvih ima, 15,115,... i zašto im dajete prostor, zašto je bitno što je neki tamo novinar prikazao da je imao neugodno iskustvo sa nekim tamo marginalcima, i sada je to glavna tema a sve ostalo je nebitno...zašto jednostavno ne evoluirate u "novinare" i izvještavate objektivno
-
-
Brisati, molim lijepo.
istina boli. al hebiga istina je. i zabiljezena kamerom pa cemu brisat istinu? zato sto te istina boli?
Da je bilo kontra zaljepio bi je ti sa gustom ovdje i onda nebi trazio brisanje.
ktome istinu je nemoguce sakriti pa je zato vec imamo na svim portalima:
https://www.index.hr/magazin/clanak…ik/2319920.aspx
i popraceni su prigodnim komentarima:
"Sada je jasno zašto su vikali Ivermektin", "To su te neinvazivne metode testiranja", "Ovo je najbolji video s prosvjeda", samo su neki od komenatara na Twitteru.
Stavio sam brisati moj post jer mi se nije dalo polemizirat.
Iz ovog iznad zaključujem da misliš da se odnosilo na tvoj post. Ni u ludilu.
Sad kad si potegao, evo ti originalni subject.
Imaš odlično oko za "bitne" detalje.
Ranije si dislike-ao moj post RE: CORONA virus .
Možeš li objasniti zašto?
Evo jedan objektivan članak istog medija gdje su "ravnopravno" prikazana oba stanovišta.
Glavna sestra Vinogradske bolnice o prosvjedu: Zgrožena sam, ovo nema smisla'Zgrožena sam jer je ova država stvorena na temeljima naše slobode koja je teško plaćena i pravo demokracije je olako shvaćeno', komentirala je jučerašnji…www.tportal.hrKoji problem imaš sa objektivnim novinarstvom?
-
istina boli. al hebiga istina je. i zabiljezena kamerom pa cemu brisat istinu? zato sto te istina boli?
Da je bilo kontra zaljepio bi je ti sa gustom ovdje i onda nebi trazio brisanje.
ktome istinu je nemoguce sakriti pa je zato vec imamo na svim portalima:
https://www.index.hr/magazin/clanak…ik/2319920.aspx
i popraceni su prigodnim komentarima:
"Sada je jasno zašto su vikali Ivermektin", "To su te neinvazivne metode testiranja", "Ovo je najbolji video s prosvjeda", samo su neki od komenatara na Twitteru.
radi ovog:
Ne odobravam napad, ni pod koju cijenu, ali novinari bi se trebali zamisliti kud ih vodi provođenje propagande a ne objektivno izvještavanje.
sto tebi nije objektivno u tome da su izvjestili da ih je netko napao?
-
Prema Izraelskoj statistici u 2021. godini ima 500% vise slučajeva infarkta/iznenadne smrti među FIFA sportašima nego prošle godine. https://www.sott.net/article/461011…PjdUpp2E-0oOZi0
Da,samo koji je to broj,možda nekih desetak godišnje.
Aaaaa samo desetak uzaludnih smrti. Onda okidokić.
-
-
radi ovog:
Poštovani kolega možda bi trebali konzultirati struku tipa sociologe ili psihologe da Vam odgovore na Vaše pitanje da odgovor do detalja razumijete. Ako Vam netko opali šamar puno puta ili ako Vas netko uvrijedi puno puta ili omalovaži puno puta samo zato jer ste izrazili svoj stav a koj je na ZDRAVIM temeljima promišljanja a ne nešto je neki big brother ili veliki vođa izrekao nekim poludekretom onda nakon nekog vremena možete očekivati odgovor. Ovo je najmanje što se moglo poduzeti protiv ovakvog načina ponašanja. Ovo Vam je preslika socijologije u osnovnoj školi ,tko nije za odmah napad na njega...još moraju malo porasti
-
Je, objektivno je.
Ima puno drugih primjera (neke sam naveo) gdje izvještavanje nije nimalo objektivno. Iznimno rijetko se vidi stav jedne i (nagašavam "i") druge strane. U većini članaka novinari su vrlo jednostrani. Po mojem mišljenju, novinari ne bi trebali biti opredijeljeni.
-
Sanja Barić u Nu2: Ne možete reći "meni se propis ne sviđa, neću ga primjenjivati"TEMA današnje emisije Nedjeljom u 2 bio je pravni aspekt uvođenja covid-potvrda.www.index.hr
Aktualne teme, zanimljiva gošća u NU2.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2319973.aspx
Pogotovo smo svi zajedno u ovome sa sisačima proračuna.
-
mene sve više ova polarizacija na zagovornike i protivnike asocira na neku smišljenu politiku zavadi pa vladaj. samo je problem u tome što su svi djelomično u pravu! i cijepljeni i necijepljeni i prosvjednici i protivnici.
a što me najviše iznenadilo... hladni nizozemci poludjeli u roterdamu!!! ako se zapale francuzi ili talijani....
-
radi ovog:
Poštovani kolega možda bi trebali konzultirati struku tipa sociologe ili psihologe da Vam odgovore na Vaše pitanje da odgovor do detalja razumijete. Ako Vam netko opali šamar puno puta ili ako Vas netko uvrijedi puno puta ili omalovaži puno puta samo zato jer ste izrazili svoj stav a koj je na ZDRAVIM temeljima promišljanja a ne nešto je neki big brother ili veliki vođa izrekao nekim poludekretom onda nakon nekog vremena možete očekivati odgovor. Ovo je najmanje što se moglo poduzeti protiv ovakvog načina ponašanja. Ovo Vam je preslika socijologije u osnovnoj školi ,tko nije za odmah napad na njega...još moraju malo porasti
Psihologija u osnovnoj školi je sljedeća: "Svi ćete dobiti jedinicu i bit ćete kažnjeni radi ovoga ovdje" i onda djeca toga tamo pretuku jer je "kriv" što su dobili jedinice.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2319973.aspx
Tak sam znatiželjna, kolege discover i ZoD ,lupa se palac dolje meni koja sam stavila link ili gospođi Barić ?
-
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-foto-20211120
Malo usporedite popunjenost trga sa npr. dočekom Janice ili 101 prosvjedima i ondašnjim brojkama.
10-20 tisuća?!?!?!
-
..... ...... ........ .....
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…ratora-15122871
Prosvjednike to ne zanima,oni su u nekom svom svijetu,došli su na taj prosvjed a njih 99,9% pojima nema zašto.
uključi mozak, koliko je ljudi dobilo otkaz ili su uzeli bolovanje zbog ovih kovid potvrda, ako je tako kritična situacija u bolnicama onda nek vrate neke ljude na posao. ali ne... prodaju ti maglu. U subotu je bilo divno a mediji dno dna, nemam riječi.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun