1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

CORONA virus

• buMBum
  • February 15, 2020 at 11:37 AM
  • emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 23, 2020 at 4:41 PM
    • #1,181

kupoprodajnik

Pa onda okrenes malo pricu i uzmes da covid uzima samo mlade zivote. onda dal bi tebe i tvoje vrsnjake trebalo zrtvovat jer eto treba potrosit 50mlrd kuna da bi vi prezivjeli a eto moze podic penzije svima ostalima?? hmmm. pa odes malo dalje- dal treba ljecit ovisnike (koji su se sami doveli do toga da su ovisnici) kad eto mozemo za te novce skolovat i lijecit neke druge... ili sto da lijecimo debele kad su se sami doveli do toga pa sad imaju dijabetes ili bla bal bla. ktome debeli i drogerasi su se sami doveli u tu situaciju a covid bolesnik nije pa samim time sve debele treba ostavit da umru od necega jer eto su debeli pa sto da trosimo neku lovu na njih pa nemamo da bi lijecili mlade i skolovali mlade???

Vidi se da cijenis zivot ---(svoj) ... bilo je takvih tamo daleke 1940 koji su zastupali slicna misljenja...

Sutra kad iz nekog razloga dodjes u bolnicu razmisli dal si vrijedan da te se lijeci kad eto ima netko mladji od tebe...

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • November 23, 2020 at 6:21 PM
    • #1,182

Emil

Tvrditi da netko na samrti vrijedi kao covjek u produktivnoj dobi, ili kao dijete koje tek treba poceti zivjeti, je matematicki netocno. Drustvo koje ce se rukovoditi takvom racunicom ce propasti, sto se upravo i dogadja. Ulazemo u proslost umjesto u buducnost.

Da, ne bih imao nista protiv da se umjesto mene spasava moje dijete, ili necije dijete. A pogotovo ne bih imao nista protiv da to bude za 30 godina kad vec budem gecrk.

I to je humano, to je ispravno. A traziti od mladih da na sebe i drustvo preuzimaju desetke milijardi dugova, zabranjivati im zivot i zabavu, optuzivati ih za sebicnost, e to je upravo najodvratnija sebicnost koju mogu zamisliti.

• Sokolic
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    513
    • November 23, 2020 at 6:39 PM
    • #1,183

Hebala vas zabava mladih kao nešto bitnije od života starih. Ne bira se izmedju života mladih i starih, već zabave mladih i života starih. Radi noćnih klubova ovo ljeto smo ostali bez misec ipo sezone i milijardi.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • November 23, 2020 at 6:57 PM
    • #1,184
    Quote from kupoprodajnik

Emil

Tvrditi da netko na samrti vrijedi kao covjek u produktivnoj dobi, ili kao dijete koje tek treba poceti zivjeti, je matematicki netocno. Drustvo koje ce se rukovoditi takvom racunicom ce propasti, sto se upravo i dogadja. Ulazemo u proslost umjesto u buducnost.

Da, ne bih imao nista protiv da se umjesto mene spasava moje dijete, ili necije dijete. A pogotovo ne bih imao nista protiv da to bude za 30 godina kad vec budem gecrk.

I to je humano, to je ispravno. A traziti od mladih da na sebe i drustvo preuzimaju desetke milijardi dugova, zabranjivati im zivot i zabavu, optuzivati ih za sebicnost, e to je upravo najodvratnija sebicnost koju mogu zamisliti.

Svaki život je vrijedan i moramo ga štititi i ne dovoditi se u situaciju da moramo birati tko će preživjeti , a koga ćemo žrtvovati i pustiti da umre jer diskriminacija po dobi je zločin.

Zar već nije dovoljno teška situacija kad bolnice ne primaju korisnike domova za starije i nemoćne oboljele od korone , osim ako su u vrlo teškom stanju pa praktički dolaze tamo umrijeti .

I shvati već jednom da si i ti za jednog trinaestogodišnjeg tinejdžera starac koji se već podosta naživio bez obzira koliko godina imaš , a kako aktivno sudjeluješ na ovom forumu , balavac sigurno nisi .

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • November 23, 2020 at 7:20 PM
    • #1,185

Ministar kaze da zdravstveni sustav nije niti blizu tocke pucanja. I to je tocno. 2000 hospitaliziranih naspram 16000 kreveta i nije mnogo. S tim da i najveci dio tih hospitaliziranih bi po nekadasnjim standardima rekao da odu doma i piju kamilicu. To znam jer su mi obadvoje roditelja medicinari. Temperatura ispod 41 i tesko disanje nisu indikacija za bolnicu. To je new age bullshit. Ako nisi za aparate i pri svijesti si, nisi u pripremi za operaciju ili na postoperativnom oporavku nemas sta raditi u bolnici.

• barbosa
    Guest
    • November 23, 2020 at 7:34 PM
    • #1,186

TEŠKO STANJE U BEOGRADSKOJ ARENI: ‘Liječe se cijele obitelji s obostranim upalama pluća, mnogima se pogorša u samo sat vremena’

U proteklih 29 dana kroz beogradsku Arenu, gdje se nalazi privremena covid-bolnica, prošla su čak 1023 pacijenta, a trenutno je ondje 485 pacijenata. Medicinski koordinator privremene bolnice kaže da su ondje i čitave obitelji s obostranim upalama pluća te da nitko nije očekivao tako ozbiljnu epidemiološku situaciju

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 23, 2020 at 7:34 PM
    • #1,187
    Quote from kupoprodajnik

Ministar kaze da zdravstveni sustav nije niti blizu tocke pucanja. I to je tocno. 2000 hospitaliziranih naspram 16000 kreveta i nije mnogo. S tim da i najveci dio tih hospitaliziranih bi po nekadasnjim standardima rekao da odu doma i piju kamilicu. To znam jer su mi obadvoje roditelja medicinari. Temperatura ispod 41 i tesko disanje nisu indikacija za bolnicu. To je new age bullshit. Ako nisi za aparate i pri svijesti si, nisi u pripremi za operaciju ili na postoperativnom oporavku nemas sta raditi u bolnici.

A gle mozes ti imat svoje misljenje o svemu al to ne znaci da si ti u pravu. A da nisi pokazuje lock po cijelom svijetu. Jedino su antivakseri i ti u pravu al u vasem imaginarnom svijetu. I sva sreca da nam ti ne krojis zakone .To si nedavno citao Mein Kampf pa inspiracije vuces iz nje?? Bio je tu prije koji tjedan jedan slicnih razmisljanja kao i ti i samo je mislio na svoj madez i kak on jadan nije mogo operirat to jer mu je neki starac s koronom zauzeo mjesto a bas mu je bio ruzan madez(al samo naoko)

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • November 23, 2020 at 7:36 PM
    • #1,188
    Quote from kupoprodajnik

Emil

Uvodno, samo da se ogradim, ne slažem se sa svim odlukama stožera, našeg, niti sa svim odlukama svjetskih elita koje imaju za cilj suzbijanje ove pandemije.

No, Vi bi kolega trebali pročitati nekoliko knjiga na temu osobnih sloboda, sloboda drugih, pravu na život. Tek bi tada, možda, ali samo možda, mogli ulaziti u raspravu o životu. I vrijednosti pojedinca na ovome svijetu, i čovječanstva u cjelini.

Čitam Vaše upise već jako dugo. Svaki upis je degutantniji od prethodnog.

Vrijednost ljudskog života je nemjerljiva, bilo čijeg, jer život je jedino što stvarno imamo. To je prva sloboda koju dobivamo, i ne čini loše niti jednom pojedincu u našoj okolini. Sve slobode poslije slobode rođenja podložne su restrikciji, ukoliko štete okolini. Nadam se da razumijete ovu paradigmu. Moja sloboda je samo moja dok ne dira u slobodu osobe poput mene. Vi to suštinski ne razumijete.

Znam da ste jako frustrirani padom BDI-a, blokadom računa ATPL, prodajom velikih količina dionica kolovođe u toj kompaniji prije svih ostalih, no za to Vam nije kriva pandemija, krivi ste sami što, osim što ne razumijete ljudski život, i pravo na ljudski život, i cijelu problematiku oko života, ne razumijete da jedna gosparska kompanija ATPL jedri polako ali sigurno prema sutonu. To Vam je i kolega Alias nekoliko puta napisao.

Za kraj, jedan citat iz jednog rada kojeg nikada niste pročitali, niti nećete.

Friedrich Nietzcshe u Volji za moć kaže:

"Bivanje je jednakovrijedno u svakom trenutku, zbroj njegove vrijednosti ostaje jednak: izraženo, drugačije: ono uopće nema vrijednosti, jer ne nedostaje nešto prema čemu bi se mjerilo i u odnosu, na što bi ‘vrijednost’ imala smisla."

Admin, može i ban.

Hvala.

Ima'l kaj za short danas?

:evil:

• Sokolic
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    513
    • November 23, 2020 at 7:36 PM
    • #1,189

U većini bolnica primaju samo one koji ne mogu disati trenutno, tako da to nema veze s početkom kad su sve zarazene trpali u bolnicu.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • November 25, 2020 at 7:41 PM
    • #1,190

Ajmo malo razmišljati, ovo nije crno-bijela situacija, ništa nije. Ovdje imamo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir, jedan je COVID i njegove posljedice na zdravlje dijela populacije, a druga je cijena koju smo kao društvo spremni platiti da ga suzbijemo. Morate u svakom trenutku imati u glavi da javna medicina NIJE BESPLATNA, financira se iz poreza koje plaćaju zaposleni u PRIVATNOM SEKTORU, koji su jedini koji stvaraju dodanu vrijednost od koje svi vi ostali živite, školujete se i liječite se. Ako ubijete taj privatni sektor lockdownom, ostat ćete bez SVEGA. Penzija, škola, bolnica, cesta, vojske i policije. Vratit ćemo se u kameno doba, a tada se živjelo do 30-40 godina i to jako teško. Ne pretjerujem. Malo uključite mozak i shvatite s čim se ovdje igrate. Lijek ne smije biti veći otrov od bolesti.

PS: ti emil mi ne odgovaraj jer nemam namjeru polemizirati s ograničenim ljudima. Ostali slobodno.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • November 25, 2020 at 8:02 PM
    • #1,191
    Quote from rambo_5

Ajmo malo razmišljati, ovo nije crno-bijela situacija, ništa nije. Ovdje imamo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir, jedan je COVID i njegove posljedice na zdravlje dijela populacije, a druga je cijena koju smo kao društvo spremni platiti da ga suzbijemo. Morate u svakom trenutku imati u glavi da javna medicina NIJE BESPLATNA, financira se iz poreza koje plaćaju zaposleni u PRIVATNOM SEKTORU, koji su jedini koji stvaraju dodanu vrijednost od koje svi vi ostali živite, školujete se i liječite se. Ako ubijete taj privatni sektor lockdownom, ostat ćete bez SVEGA. Penzija, škola, bolnica, cesta, vojske i policije. Vratit ćemo se u kameno doba, a tada se živjelo do 30-40 godina i to jako teško. Ne pretjerujem. Malo uključite mozak i shvatite s čim se ovdje igrate. Lijek ne smije biti veći otrov od bolesti.

PS: ti emil mi ne odgovaraj jer nemam namjeru polemizirati s ograničenim ljudima. Ostali slobodno.

Perfektno si ovo sročio, slažem se 100%.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 25, 2020 at 8:11 PM
    • #1,192
    Quote from rambo_5

moj stav je da je od početka pandemije trebalo uvesti dobrovoljni lockdown (tko želi da ostane kući) i da mu to bude plaćeno/nakodnađeno, ako ne može raditi od kuće.

činjenica je da mlade i stare ne možete disciplinirati.

mlade zato šta su buntovni, a stare zato šta baš u vrijeme najveće gužve "moraju" ići na pregled kod doktora ili u bolnicu (iako im najčešće nije ništa ozbiljno), pazar, i slično.

naravno, od početka pandemije je trebalo uvesti i obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorima i strogo provoditi distancijske mjere (koje opet mladi i stari najviše krše), te na ulazu u zatvoreni prostor i javni prijevoz imati jednu osobu zaduženu za prskanje ruku dezinficijnsom (ova priča sa "samoposluživanjem" kako je sada koncipirana je isto kao i da je nema).

i tako priču gurati dok god se bolnice ne pretrpaju.

pa tko misli da je ovaj virus karijes, neka slobodno ševelja okolo, ali onda ne može cijelo društvo kriviti, jer je možda obolio baš od onog oblika koji mu je ostavio neke fatalne posljedice ili ne daj Bože, smrt.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • November 25, 2020 at 8:13 PM
    • #1,193
    Quote from Paulie
    Quote from rambo_5

Perfektno si ovo sročio, slažem se 100%.

Protiv sam lockdowna, ali o kojem Vi privatom sektoru kolega pričate? Privatni sektor u ovoj državi ne postoji, postoje samo crony kapitalisti, kumovi i braća iz masonskih loža. Imate tu na burzi 20 dionica s kojima se trguje svaki dan. Koliko je meni poznato, tržište kapitala je slika i prilika države i gospodarstva te države.

Bez čega ćemo mi to ostati?

Bez loših škola i još lošijih fakulteta?

Loše vođenih bolnica?

Loših cesta? Tunela, na kojima je bojanje plaćeno dotičnoj braći 50x?

Vojske? Koje vojske?

Rezon je u banani.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • November 25, 2020 at 8:29 PM
    • #1,194

Mislite da ne može gore od Hrvatske? Pogledajte Afganistan ili Somaliju, ili samu Hrvatsku prije 50-ak godina. Uvijek može gore. A kad pričamo o privatnom sektoru, zaboravljate sve one vlasnike dućana, ugostitelje, obrnike, prijevoznike, poljoprivrednike, male i srednje poduzetnike i njihovih 600-700.000 radnika koji će najviše nastradati od ovoga, a od čijih poreza svi vi živite? Na neki mračni način bi i volio da se cijeli truli sistem uruši što vi svi indirektno prizivate pa da svi koji žive na račun privatnog sektora odjednom ostanu bez penzija / plaćica / plavih kuverti, na koje su navikli do te mjere da to smatraju svojim svetim pravom. Mi koji krvavo zarađujemo svoj kruh u privatnom sektoru ćemo se snaći, tražena smo roba diljem Europe bez brige, a što ćete vi? Živjeti od rente? Uvesti migrante koje ćete onda guliti kao nas sad? Ajd sretno s tim...

COVID će proći, bilo sam od sebe, bilo uz pomoć cjepiva, ali neće sam od sebe ostaviti pustoš. Pustoš će nastati zbog neodgovornih i iracionalnih tuduma koji ne razmišljaju dalje od svog nosa i sljedeće plaće / penzije. Darwin će se na kraju pobrinuti za takve, bez brige...

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 25, 2020 at 8:36 PM
    • #1,195
    Quote from rambo_5

a da mi nebi ti govorio na sto cu ja reagirat. pa sto si odgovarao na moj post ako ne mislis polemizirat? mogao si sutit i bit sretan u svojem imaginarnom svemiru.

Kao prvo prestani pisat kao di ti placas ikome ista. Ne placas ti meni nista. Pojma nemas tko sam i sto radim pa prestani sa svojim priglupim zakljucima tipa : Mi stvaramo da bi VI ostali zivjeli i ostale zbrdasamsiso fore... takve fore mi u hvratskoj dovoljno plasira ZNA SE pa ne moram jos i tebe slusat i neodgovarat na to...

A sad slobodno i dalje drzi mozak iskljucen i ne polemiziraj kao sto nisi ni do sada...

Quote from rambo_5

Mislite da ne može gore od Hrvatske? Pogledajte Afganistan ili Somaliju, ili samu Hrvatsku prije 50-ak godina. Uvijek može gore. A kad pričamo o privatnom sektoru, zaboravljate sve one vlasnike dućana, ugostitelje, obrnike, prijevoznike, poljoprivrednike, male i srednje poduzetnike i njihovih 600-700.000 radnika koji će najviše nastradati od ovoga, a od čijih poreza svi vi živite? Na neki mračni način bi i volio da se cijeli truli sistem uruši što vi svi indirektno prizivate pa da svi koji žive na račun privatnog sektora odjednom ostanu bez penzija / plaćica / plavih kuverti, na koje su navikli do te mjere da to smatraju svojim svetim pravom. Mi koji krvavo zarađujemo svoj kruh u privatnom sektoru ćemo se snaći, tražena smo roba diljem Europe bez brige, a što ćete vi? Živjeti od rente? Uvesti migrante koje ćete onda guliti kao nas sad? Ajd sretno s tim...

COVID će proći, bilo sam od sebe, bilo uz pomoć cjepiva, ali neće sam od sebe ostaviti pustoš. Pustoš će nastati zbog neodgovornih i iracionalnih tuduma koji ne razmišljaju dalje od svog nosa i sljedeće plaće / penzije. Darwin će se na kraju pobrinuti za takve, bez brige...

Jedini tudum kolko vidimo si ovdje ti sa svojim KREPAJTE svi forama...i opet ti JA JA JA . daj se vise ugasi i ti i tvoj privatni sektor. Napisi ko si i gdje radis i koje si to birtije vlasnik pa da te pocenemo cijenit na osnovu tvog "privatnog sektora" koji eto sve nas hrani...

Za neke se na kraju pobrine Darwin a za neke psihijatri...

Edited once, last by emil: Merged a post created by emil into this post. (November 25, 2020 at 8:41 PM).

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • November 25, 2020 at 9:42 PM
    • #1,196

"Rat" u HrVaTa I.covidski 2020.😂😂😂

• Kayser Sose
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    342
    • November 25, 2020 at 9:51 PM
    • #1,197
    Quote from nemo

"Rat" u HrVaTa I.covidski 2020.😂😂😂

Polemiziranje...pa dobro, ipak smo u demokraciji...svatko nek iznese svoje mišljenje, ali bez nepotrebnih grubosti...:saint:

pecunia non olet

renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • November 25, 2020 at 10:01 PM
    • #1,198

strucne rasprave na financijskom forumu, a ono covid 19 ;(

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • November 26, 2020 at 9:30 AM
    • #1,199
    Quote from rambo_5

Kolega, tko živi od poreza? Koji su to "vi"?

Postavili ste se kao da Vi i još trojica u ovoj državi krvavo zarađuju svoj kruh u privatnom sektoru, nakon toga plaćate poreze, a "mi" svi to "cicamo".

Gluposti.

Ako ste tražena roba diljem EU, što tu onda radite? Postoje države u kojima su sposobni poduzetnici poput Vas puno bolje plaćeni, odnosno zarade su puno bolje.

Ja od rente koju primam ne mogu održavati svoj lifestyle, no sva sreća pa radim još dva posla, pa ide to nekako...sa lockdownom ili ne.

Moji prijatelji poljoprivrednici, imam ih dosta, jako dobro žive, jednako kao i vrijedna cura koja ima dućan pa mi plaća rentu uredno svaki mjesec.

Sva sreća, ugostitelj nisam.

Protiv lockdowna sam, to sam u prethodnom postu i napisao. Ali ne ove floskule ugostitelja i tzv. "poduzetnika" te promašena dociranja ex cathedra sam izrazito alergičan.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • November 26, 2020 at 9:59 AM
    • #1,200

Kako tko živi od poreza?!

Ajmo redom: umirovljenici (da, mirovinski sustav je odavno bankrotiran, puni se iz poreza), zaposleni u javnom sektoru (vojska, policija, zdravstvo, obrazovanje, javne službe, jedinice lokalne samouprave, javna poduzeća, ministarstva, agencije...), i socijala. Ima ih oko 2 milijuna, na 600-700 tisuća zaposlenih u privatnom sektoru koji sve to hrane iz svojih poreza i doprinosa. Nenormalno i neizdržljivo. A sad još i ovaj lockdown. Jel on pogađa umirovljenike? Ne. Policiju? Ne. Vojsku? Ne. Javna poduzeća? Ne. Donekle zdravstvo, ali samo donekle. Btw, ako se želi pomoći zdravstvu da prebrodi ovo, nek se ljudima povećaju plaće. Ali neće, jer nema dovoljno za sve. Pa eto. Cijeli teret je na privatnom sektoru koji sve ovo plaća i kojemu se neda da radi i živi te doktorima i med. sestrama koji podmeću leđa iako su potplaćeni i previše rade. Šta je sa ostalima? Kakav oni teret nose? Ma mrš...

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. All

May 22, 2025 at 2:13 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 2:10 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      834k
      1.9k
    3. All

May 22, 2025 at 2:10 PM
    1. ZABA (Zagrebačka banka d.d.) 1.9k

• Like 1
      • Admin
      • February 12, 2020 at 2:01 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 22, 2025 at 11:57 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      888k
      1.9k
    3. All

May 22, 2025 at 11:57 AM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 11:55 AM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 22, 2025 at 11:55 AM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 22, 2025 at 11:51 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      482k
      1.2k
    3. Sheki

May 22, 2025 at 11:51 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 22, 2025 at 2:13 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 22, 2025 at 2:10 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 22, 2025 at 11:55 AM
  • PODR (Podravka d.d.)

Sheki May 22, 2025 at 11:51 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 22, 2025 at 10:39 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

16 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Slične teme

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
    • February 12, 2020 at 2:32 PM
    • Dionice
  • Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• maratonac
    • February 13, 2020 at 8:11 PM
    • Kavana

Tags

• Corona