No shit još malo pa će mediji konačno reći car je gol. Glavno da je teror trajao godinu i pol dana... prvo poluvrijeme se bliži kraju... 'mjere' koje ničemu ne služe polako posustaju, presvlače se kaputi i mijenjaju ploče. Žalosno. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…asnost-15156336
moram priznati da ipak ne bih volio da sam obolio u prvom ili drugom valu, ipak ima nešto neobično u tome virusu, možda zbog tolikog psihološkog pritiska kroz duži vremenski period, ali ipak je nešto drugačije u njemu nego kod normalnih gripa,
mene su prva dva dana boljele noge, kao da sam trčao maraton, onda tri, četiri dana ništa pa onda peti, šesti opet on navalio, a ja kupuj atpl, kupuj atpl, i odmah mi je bilo lakše, dobro je prošlo
kolega
daj molim te odmah pozovi nekog poznatog novinara, te mu objasni novi način liječenja corone! ali najprije obavezno patentiraj svoj recept autorskim pravima da ti ga netko ne ukrade! vidiš u kakvim prevrtljivim vremenima živimo! i dalje ćeš lijepo i lagodno živjeti od tantijema umjesto da crnčiš na burzi.