niti sam stručnjak, niti baš sve napise i članke uzimam zdravo za gotovo, jer čak i da da,previše je svega nabacanoga u kratkom vremenu oko virusa,
ali gledajući onako laički iskustveno, još ovakvog pobola i pomora nije bilo u novijoj povijesti, predviđalo se malo više od par tisuća umrlih, a danas ih izgleda već ima preko 20000 u svijetu, te ne vjerujem da je toliko precizno isprogramiran da traži samo staije bolesnike i po mogućnosti korisnike mirovine, prijetnja je izgleda svima, poglavito jer se ne zna i pitanje je kada će i da li će, kakve posljedice ostavlja nakon što se preboli, to još nitko ne može ništa tvrditi na osnovu dosadašnjih spoznaja, nekada ta oštećenja mogu biti u obliku sklerovapnenih oštećenja pluća i potencijalno žarište neke nove upale ili još gore bolesti, možda i potpuno jednake ali nove upale pluća,
vidio sam neke snimke pluća preminulih objaveljne negdje na portalu, ne znam zašto bi to netko prikazivao, pogotovo da su lažna, ali to je stvarno loše, kako to uništi sve, kao da si zapalio benzinom,
stoga mislim da je dosta važno ovo što prije zaustaviti, jer je velika prijetnja dobrom dijelu čovječanstva, a to što statistički izgleda vrlo malo u odnosu na svjetsku populaciju, dobro ilustrira onaj srpski doktor, za onoga tko umre smrtnost je 100%