+atpl, i meni se nešto čudno događa, neću više pa makar davali još niže
Što smo danas tržili
-
-
-
pa kao što vidimo cape-ovi rokaju dole.. kao što već ptice na grani znaju.. i netko u tome vidi priliku za niži ulaz.. ko bu i kako uspio u tome staje za viditi..
-
pa kao što vidimo cape-ovi rokaju dole.. kao što već ptice na grani znaju.. i netko u tome vidi priliku za niži ulaz.. ko bu i kako uspio u tome staje za viditi..
a ja stalno mislim radi petka, pa rekoh promijeniti ću taktiku, a padaju jel, rokaju velite, možda u ponedjeljak okrene na buru, vidjeti ćemo
-
Prodao nešto sitno ADRS2 po 434kn, dokupio HPB po 815 kn
Opet i danas dokupija HPB po 800 i 790 kn...dosta je više biti strašljivac pa propuštat gotovo siguran rast. Ajmo HPB-ovci da vam čujemo tko je dokupija?!
-
Kad već pitaš, red je i odgovoriti - danas sam dugo razmišljao baš o dokupljivanju HPB-a, ali sam odustao. Udio mi je 25%, dosta je to.
Riješio sam se dijela TPNG, jer mi je stvarno dosadilo čekati da se tu nešto konkretnije dogodi. Već neko vrijeme razmišljam da pretumbam portfelj i to sam napravio danas. Malo prekasno, al dobro. Kupio sam PODR, SPAN i RIVP.
I imam još nešto keša, za igru.
-
Ja sam nešto HPB-a prodao na +830kn, jučer i danas sve vratio nazad sa prosjekom od mislim oko 803kn.Tako da mi je sada HPB oko 31% portfelja, kad prođe 850kn prodam opet jedan dio...
Da sam barem ovako kao na HPB radio i na TPNG-u cijelu prošli godinu, ali barem sam uspio bio prodati petinu TPNG kad je bio poletio u 8 mjesecu do 48kn..tu sam se riješio pola kupovina kupovanih na 45 i na više, mislim da sam bio utopi na nekih 47kn. Kasnije sam to vratio nazad na cca 42,50kn, te sam se nakupova još po 38 i 39kn,kad je bila TNPG zaronila u 11 ili 12mjesecu,više se ni ne sičam...ukratko sada mi je prosjek 41,83kn, i ako zaroni ispod 40kn, opet dokupim.
Prije par dana sam se zadnji momenat riješio pola JDRN, po 14 i 14,10kn(prosjek mi je 13,48kn), sada čekam da to vratim na niže. Također sam se jučer riješio dio ADRS2 po 434kn(prosjek mi je 414kn). Sa VLEN-om sam prezadovoljan prosjek mi je oko 8,60kn, znači tu sam u plusu od cca 30% od NG.
Još jedna po meni dobra kupnja mi je LPLH kojeg sam danima kupio pomalo po 127kn. Jedini zajeb mi je HTPK sa prosjekom od nekih 47,80kn, ali tu imam svega 300tinjak dionica,pa me nije briga neka stoji do lita, ako ga ne povuku prije sa burze hehe.
Kako bilo aktivno upravljanje porfeljom i barem jedno kvartalno preslagivanje portfelja je pod obavezno.
-
Ja sam nešto HPB-a prodao na +830kn, jučer i danas sve vratio nazad sa prosjekom od mislim oko 803kn.Tako da mi je sada HPB oko 31% portfelja, kad prođe 850kn prodam opet jedan dio...
Da sam barem ovako kao na HPB radio i na TPNG-u cijelu prošli godinu, ali barem sam uspio bio prodati petinu TPNG kad je bio poletio u 8 mjesecu do 48kn..tu sam se riješio pola kupovina kupovanih na 45 i na više, mislim da sam bio utopi na nekih 47kn. Kasnije sam to vratio nazad na cca 42,50kn, te sam se nakupova još po 38 i 39kn,kad je bila TNPG zaronila u 11 ili 12mjesecu,više se ni ne sičam...ukratko sada mi je prosjek 41,83kn, i ako zaroni ispod 40kn, opet dokupim.
Prije par dana sam se zadnji momenat riješio pola JDRN, po 14 i 14,10kn(prosjek mi je 13,48kn), sada čekam da to vratim na niže. Također sam se jučer riješio dio ADRS2 po 434kn(prosjek mi je 414kn). Sa VLEN-om sam prezadovoljan prosjek mi je oko 8,60kn, znači tu sam u plusu od cca 30% od NG.
Još jedna po meni dobra kupnja mi je LPLH kojeg sam danima kupio pomalo po 127kn. Jedini zajeb mi je HTPK sa prosjekom od nekih 47,80kn, ali tu imam svega 300tinjak dionica,pa me nije briga neka stoji do lita, ako ga ne povuku prije sa burze hehe.
Kako bilo aktivno upravljanje porfeljom i barem jedno kvartalno preslagivanje portfelja je pod obavezno.
Kolega Marin, čitajući ovaj vaš post nekako sam stekao dojam da ste trenutno dezorjentirani u upravljanju svojim portfeljem. Investiranje doživljavate kao izvor doze adrenalina koji Vam je potreban, a to vodi samo jednome.......gubitku i samo gubitku u konačnici.
Nemojte zamjeriti, ali samo primjećujem.
lp
-
Pa nema u tome ništa loše, profit manje-više, bitna je zabava i uzbuđenje. 😁
Malo se zezam....
A malo za ozbiljno... probao sam ja i tu strategiju, biti super cool, bez uzbuđenja, samo hold i na +100%... ide to još gore.... cool sam i dalje... ... na kraju sam prodavao u minusu.... I slične varijante.
Što hoću reći? Teško je na našoj burzi imati neku strategiju. Treba pratit situaciju, bit u tijeku, i možda ispadne kakav plusić na kraju godine.
Evo recimo upravo sada, ne treba neka velika pamet, sve raste. A sad, dokle će, tko to zna.
-
Kolega Marin, čitajući ovaj vaš post nekako sam stekao dojam da ste trenutno dezorjentirani u upravljanju svojim portfeljem. Investiranje doživljavate kao izvor doze adrenalina koji Vam je potreban, a to vodi samo jednome.......gubitku i samo gubitku u konačnici.
Nemojte zamjeriti, ali samo primjećujem.
lp
Bold ste kolega u pravu...prošlu godinu sam izabarao 6 dionica, holdao sam ih cijelu godinu, nije baš dobra strategija, osim ako ne ubodete onu jednu dionica koja odradi bogovski rast. I naravno da sam portfelj nakon godinu dana malo protresao, nisam nijednu od tih 6 dionica likvidrao, sve su i dalje tu, samo sam malo omjere promjenija.
Recimo prodao sam bio pred kraj prošle godine 1/3 Adrisa, te sa kupio sa njim uglavnom VLEN, također sam pred kraj godine prodao nešto sitno JDRN i kupio LPLH je sam smatrao da je prilika pri toj cijeni...
Ove sam godine prodao pola JDRN i šestinu ADRS2 i čekam ih obe na niže...
Definitivno se treba prilagodavat trendovima, FI-a, a sitaucija se promjeni iz temelja u mjesec dana, a komoli u godini dana.
-
Što hoću reći? Teško je na našoj burzi imati neku strategiju. Treba pratit situaciju, bit u tijeku, i možda ispadne kakav plusić na kraju godine.
I zabavno je kad se nešto događa, makar na tjednoj bazi...uostalo nije ovo burza u kojoj možeš uložiš, čekat par godina i znati da ćeš lipo zaraditi, ovde ako na vrime ne reagiraš heba si žutoga.
-
-
Kolega Sonda primjer nesretne PTKM sa početka godine, da nisam radio korekcije u portfelju, nego holdao bio bi sagorija tu...prvi put sam dio prodao na 60 kn, drugi dio na 57kn, treći dio na 50,50kn, te zadnja prodaja je bila na 47,5kn.. I na toj zadnjoj prodaji mi je kolega Moller vikao da šta sam prodavao, da će to još ići gore, Turci, ovo ,ono...
Evo oni koji su holdali i čekali Godota, sada prodaju po 32kn.
-
Dokupio malo HPB-a po 800 kn...
-
Dokupio VLEN po 10,60 kn....prodao malo HTPK po 48,80kn, te ga čekam na niže...i to je to od mene danas.
-
Danas sitno +OPTE!
-
I zabavno je kad se nešto događa, makar na tjednoj bazi...uostalo nije ovo burza u kojoj možeš uložiš, čekat par godina i znati da ćeš lipo zaraditi, ovde ako na vrime ne reagiraš heba si žutoga.
Nazalost, dovoljno dugo cekaj i stecaj, delist ili neko takvo sr.nje je zagarantirano.
-
Dokupio VLEN po 10,60 kn....prodao malo HTPK po 48,80kn, te ga čekam na niže...i to je to od mene danas.
Ja nisam uspio Vlen danas dokupiti. ☹️
-
Ja nisam uspio Vlen danas dokupiti. ☹️
Mišljenja sam da je ovo još dobra(sigurna) razina za dokup.
-
+PODR
+atpl, sramežljivo zagrijavanje pred kraj utakmice
-
+Podravka pa šta bude
-
Decki po tehnickoj smo dobrano prekupljeni...a mozda Pivci imaju asa u rukavu..🤔 Ja svojih 150kom prodao danas i mozda ste kupili od mene🙃
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner