Ja kompletno vani, čekam armagedon. Ostala mi jedna Mdka, pa ako ima zainteresiranih možemo ko Neda Ukraden da se nađemo na pola puta😉
Niš, uđi u ATPL sljedece godine 😉, do tad cu ti ih cuvati
Ja kompletno vani, čekam armagedon. Ostala mi jedna Mdka, pa ako ima zainteresiranih možemo ko Neda Ukraden da se nađemo na pola puta😉
A Mediku mi ne bi pričuvao😉
Dobro, priznajem Atpl, Zabu i Podr ćete mi vjerojatno skuplje prodavat, zato sam ih i sam posljednje prodao. Najviše me brine neizvjesnost, rast kamata i jačanje dolara. Nasdaq je počeo kliziti, iduće su kripto, pa dionice dolaze na red. Dok je tako čekat ću radije u kešu
Vani ce se desiti neminovno, eksplodirat ce ridikulozno napuhani tehnoloski balon, a to ce biti dobro za recimo brodare. Raja ce shvatiti da Tesla ne vrijedi vise od 20-30 usd, a da se Navios trzi na P/E oko 1.
Jedan investitor koji je pogodio sve te tech uspone i padove je rekao da tech majors moraju dolje u prosjeku 80%, citav market 20-25%, a neke dionice ce rasti, one koje dobro plivaju u koroni i zaradjuju.
Money talks and bullshit walks.
Uglavnom, van i techa. To je the name of the game.
Vani ce se desiti neminovno, eksplodirat ce ridikulozno napuhani tehnoloski balon, a to ce biti dobro za recimo brodare. Raja ce shvatiti da Tesla ne vrijedi vise od 20-30 usd, a da se Navios trzi na P/E oko 1.
Jedan investitor koji je pogodio sve te tech uspone i padove je rekao da tech majors moraju dolje u prosjeku 80%, citav market 20-25%, a neke dionice ce rasti, one koje dobro plivaju u koroni i zaradjuju.
Money talks and bullshit walks.
Uglavnom, van i techa. To je the name of the game.
Da, sa tim da inflacija i rast dolara utjece pozitivno na dry bulk
Gosp. Moller petak je, jesam li od Vas kupio na otvaranju atpl po 510, i naravno za sada poginuo.
Gosp. Moller petak je, jesam li od Vas kupio na otvaranju atpl po 510, i naravno za sada poginuo.
ma jok, cijelo jutro lovim pijetla, jučer mi pobjegao mojom krivnjom
Podravka danas uzela svu pažnju. Čestitke onima koji su je kupili prije koju godinu i koji su dočekali fini prinos. Može to i do 800 kn po svemu sudeći...
Kapija je bila širom otvorena ili je skočio preko plota?
Vrijeme je za Đoleta i "imo sam strašnog petla"..... pa da si malo popevamo.......
Dok su sve oči uprte u kokošinjac, kupila sam Atlantsku
Joooooj, kako je mene lako nagovoriti
zločkica ak nije tajna zakaj si kupila AP a ne jadoplov koji kupuje gosp. Mittko
i zamolil sam za novu TA jadroplova
AP je u crobexu pa nije valjda samo to razlog.
kiko vidimo crobi se ozbiljnjo naljutio i ide raketa
🔝🔝🔝😁
Kupio podr, po velikoj cijeni.
- OPTE sa 7% minusa - ne da mi se više čekati
+ ATPL - prosjek bio 205 kn, ali nisam odolio i morao sam još povećati
++ SPAN (202)
ma ne smeta kolega, sada samo trebate čekati
ma ne smeta kolega, sada samo trebate čekati
možda već u ponedjeljak... onaj je kupio po dogovoru na 720... al ajde budi pametan. Ja sam ipak pokratio malo kako je rasla... ostalo držim za daljni razvoj situacije. Sjetimo se na Krašu je bilo slično... napucavanje pa propad i onda samo gore. E sad da li je to i ovdje ne zna se još.
Super, sad želiš da to malo poguramo...
Pričekaj ovaj put bar do 600 prije prodaje
Ma hoće...kolegica je već obukla prsluk za spašavanje, neka samo nešto šušne, ta odmah skače u more...
Ma hoće...kolegica je već obukla prsluk za spašavanje, neka samo nešto šušne, ta odmah skače u more...
Ovo mi sliči na vožnju u pasari, svi se nagnu na jednu stranu, pa svi na drugu, a kaić pleše s atlanske na podravku i nazad.
pa ni to kruzer, da uzme kabinu za spavanje