-RIVP cca. 60% (slaba dividenda)
+ZABA (za iste novce dosta vec dividenda)
Obje dividende se isplacuju u 5. mjesecu pa reko - idem pokupit...
-RIVP cca. 60% (slaba dividenda)
+ZABA (za iste novce dosta vec dividenda)
Obje dividende se isplacuju u 5. mjesecu pa reko - idem pokupit...
+OPTE , danas sve jeftino izgleda
Nekako mi se cini da je lijek blizu.
+HT
+Sapn
+rivp 21,00
-rivp 21,70
Vjerujem da sutra ide još dolje, da se razumijemo imam nešto od prije o stoji.
Danas je na 21,50 na kraju stavljen nalog 50.000 kom
+ LUEL po 3,66
+jnaf, nadajući se dividendi, jer u skorašnji rast cijene još ne vjerujem
+ opte
da spremno dočekamo ponude
Pretvorio atpl u opte. U narednim danima ću saznati koliko je to bilo ludo.
Like za priznanje . Svijet pripada odvažnima.
Adpl, a mislio da nema šanse
hranim ja tako svinje i ne diram ništa,,, ali vidim danas opet mnogi bacaju bisere pred njih, dođe mi da ih krenem sakupljati, ali petak je blizu, a kod nas vikendi trajuuuuuuu li trajuuuuuu
Danas me pogodio ADPL na 113. Postavio nalog kad je palo 10 %. Ne znam da li da sam zadovoljan ili ne. Kako stvari stoje mislim da moze jos dole, ali mozda i nije tako lose.
Danas me pogodio ADPL na 113. Postavio nalog kad je palo 10 %. Ne znam da li da sam zadovoljan ili ne. Kako stvari stoje mislim da moze jos dole, ali mozda i nije tako lose.
Neznam, ja sam jućer pokušao uspješno trejdat ali sam izašo tak brzo ko što sam i ušao.....1000 kn pušing i več sam tad bio sretan, a danas sam još sretniji što sam bar jednom na vrijeme izašao......da sam tak pametan bio i sve rasprodao još nedavno dok sam bio u debelim dvoznamenkastim plusevima danas više burzu ne bi ni gledao dok se ovo ne raščisti......budući da nisam bio pametan sad kombiniram sa dionicama i kešom da se izvadim što prije.....samo da ne bude po onoj: nije majka Muju klela zato što se kockao, nego zato što se vadio.....ali u svakom slučaju, svaki novi dan smo sve bliže novim vrhovima, kad god oni bili....
Neznam, ja sam jućer pokušao uspješno trejdat ali sam izašo tak brzo ko što sam i ušao.....1000 kn pušing i več sam tad bio sretan, a danas sam još sretniji što sam bar jednom na vrijeme izašao......da sam tak pametan bio i sve rasprodao još nedavno dok sam bio u debelim dvoznamenkastim plusevima danas više burzu ne bi ni gledao dok se ovo ne raščisti......budući da nisam bio pametan sad kombiniram sa dionicama i kešom da se izvadim što prije.....samo da ne bude po onoj: nije majka Muju klela zato što se kockao, nego zato što se vadio.....ali u svakom slučaju, svaki novi dan smo sve bliže novim vrhovima, kad god oni bili....
Slazem se nema ovdje puno pameti. Mozemo pretpostavljati razne scenarije. Na kraju obzirom na sve fudamente i procjene kretanja, u dionice ipak ulazimo psiholoski jer kad bi tocno znali gdje je dno, agdje vrh svi bi zaradivali. Mozda je budem isto tako bjezao sutra odavde :). Svi hocemo sto povoljnije kupiti jer jedino onda smisla ima bilo kakva korist od dionica. Mislim da nije tako losa kupnja na ovoj razini, iako realno moze biti jos20-30% jeftinije. 2008 se kupovala i po60-tak kuna koliko se sjecam. I tada sam je imao ali sam izlazio sa mnimalnim zaradama. Da sam onda rekao sebi dobra kupovina do prije mjesec dana bi mi se smijao brk. Ali ko zna bi li je onda bio prodao na 200 kuna :))
Pretvorio atpl u opte. U narednim danima ću saznati koliko je to bilo ludo.
Po meni to ti je jedina šansa da se iskoprcas, u atpl samo je 0 granica, a u optici može i up a može i dole ovisno o fortuni i kuvertama.
AD Plastik +++
AD Plastik +++
Nije te strah propasti firme? Mene prpa...
- opte 4,64 ( zaboravio prodajni nalog od jucer)
vratio se unutra na prosjek 4,03
Prodao obiteljsko srebro
- JNAF
Zaokruzio Opte na 4,06 - Jos uvijek pozitivac u ovoj situaciji