-INGR mislim da sam na vrijeme uspio, očekivanja su mi bila velika!
Što smo danas tržili
-
-
-
MickeyM : kaj ste izletjeli da uletite u OPTE?
-
MickeyM : kaj ste izletjeli da uletite u OPTE?
Nikada ne sa cijelom pozicijom, samo sam pokratio! A OPTE imam za svoje prilike dosta!
-
Danas raznoliko......i plusevi i minusi.....
+INGR (7,40) (3000kom)
-INGRA (7,45 - 1000kom; 7,25 - 2000kom) (nepotreban minus)
+OPTE (5,50 - 1000KOM)
-OPTE (5,66 - 1000KOM)
+OPTE (6,04 - 3000KOM)
-OPTE (6,16 - 3000KOM - hvala Bogu na dobrom timingu).
-KOKA (1kom - 180kn; 28kom - 197kn) (od prije - kupljena po 160kn)
.....sve u svemu, nije lose.......vise pluseva nego minusa,....
-
najsretniji od svih vjerovatno tvoj broker.
-
a jesi ga nadrobio moj kvart, prošle godine tako ja na 4 milje prometa brokeru platio 16k kuna, skoro koliko sam i sam zaradio cijelu godinu. .. sjede su mi išle gratis, a njemu sigurnih 16k ... rekao sam nikad vise
-
Ja vas ne kuzim u čemu je problem.
Ja uvijek vrlo rado napravim veliki promet, čak i ako mi je tu zarada mizerna, a meni danasnjih cca 1000+kuna od jutra za sav trud uopce nije mizeran iznos.
Kad bi bar svaki dan bio takav......Osim toga, ne znam o kojim iznosima za brokersku proviziju vi kalkulirate.
Ja imam 0,3% kod Agrama (bez minimalne) i mislim da tesko mogu dobiti bolje.
A kad smo kod veliki prometa, nekad sam sam (u vrijeme prethodne krize) dnevno bez problema znao raditi promet od par stotina tisuća kuna......a vjerujem da je bilo itekako jos takvih malih ulagača poput mene.......danas je to (sa dobrim rezultatima) u velikoj većini slučajeva nemoguca misija
-
Ja uvijek vrlo rado napravim veliki promet, čak i ako mi je tu zarada mizerna, a meni danasnjih cca 1000+kuna od jutra za sav trud uopce nije mizeran iznos.
Kad bi bar svaki dan bio takav......Osim toga, ne znam o kojim iznosima za brokersku proviziju vi kalkulirate.
A kad smo kod veliki prometa, nekad sam sam (u vrijeme prethodne krize) dnevno bez problema znao raditi promet od par stotina tisuća kuna......a vjerujem da je bilo itekako jos takvih malih ulagača poput mene.......danas je to (sa dobrim rezultatima) u velikoj većini slučajeva nemoguca misija
kak ti to računaš? ako si koku imao od prije, to nije današnji trejd. točnije, još si u minusu! a veliš kad bi bar svaki dan bio takav!!??
-
Dosta trejdam pa placam i veliku proviziju i nemam s tim problema...ja radim svoj posao, broker svoj...jos ako zaradjujem svi zadovoljni...
-
kak ti to računaš? ako si koku imao od prije, to nije današnji trejd. točnije, još si u minusu! a veliš kad bi bar svaki dan bio takav!!??
......a stvarno.....pa zar sve moram crtati ?
INGRA - cca 320kn
OPTE + cca 440kn
KOKA + cca 1000KN
....ja stvarno ne znam gdje vi vidite minuse.....ja sam u odnosu na jučerasnje stanje na kraju dana u plusu cca 1000kn.....
......mislis, to što sam KOKU kupio prije x tjedana i prodao danas ne mogu racunati kao danasnji trejd ? A kako onda drugačije ?
-
-
HMST kupio 21.11.2019. - 130kom po 250kn / 13.07.2020 - 27kom po 274 i prodati cu u squeez outu uskoro po cca 431kn......kada da racunam da je taj trade zavrsen ?
-
HMST kupio 21.11.2019. - 130kom po 250kn / 13.07.2020 - 27kom po 274 i prodati cu u squeez outu uskoro po cca 431kn......kada da racunam da je taj trade zavrsen ?
kolega, slobodno Vi pišite.
samo izostavite ono: hvala kupcima na kraju
-
i onda budeš nekog datuma napisao da si taj dan zaradio 25 ili 30 kila kuna?
-
danasnji trade je meni kupio danas prodao danas,
i onda budeš nekog datuma napisao da si taj dan zaradio 25 ili 30 kila kuna?
pa i je... dok ne prodas nisi zaradio ili izgubio
samo sto to nije kako kolega kaze dnevni trade, nego obicno ulaganje
-
Pa na ZSE nema likvidnosti da se moze day trejdati...ponekad da, ali u pravilu je to tjedni trejd...
-
- ATGR (ostatak)
- HPB (ostatak)
- ZABA (ostatak)
- IGH (malo)
- KRAS
++ ATPL
+ ADPL
+ HT
Koja katastrofa sa ADPL, sve kupljeno po 130 prodao po 129 i 129,5 nakon obavijesti da je g. Dosen prodavao na 130kn (a ja kupovao od njega)...
HT isto uzas, tone ko kamen, a ja samo kupujem...nije mi to fora...kako god, totalno krive obje odluke...
-
+ dokupio Igh.....onako, nek se nađe......
-
- ATGR (ostatak)
- HPB (ostatak)
- ZABA (ostatak)
- IGH (malo)
- KRAS
++ ATPL
+ ADPL
+ HT
Koja katastrofa sa ADPL, sve kupljeno po 130 prodao po 129 i 129,5 nakon obavijesti da je g. Dosen prodavao na 130kn (a ja kupovao od njega)...
HT isto uzas, tone ko kamen, a ja samo kupujem...nije mi to fora...kako god, totalno krive obje odluke...
To nije dobar znak da Uprava ADPL sada prodaje dionice....
-
To nije dobar znak da Uprava ADPL sada prodaje dionice....
Bilo bi dobro da je samo to...
Prvo ona transakcija po 115kn, pa onda izvjesce koje je valjda samo meni odlicno (obzirom na okolnosti), pa danas prodaja PU i dolazak novih tisucica na prodaji po 130kn (sto mislim da su ponovno od Uprave)...i uz sve to osobno ocekujem korekciju trzista u 8.mjesecu...
Reži i bježi...ali vratit cu se prije izvjestaja za q3!!!
-
+igh +kaba +dlkv
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-