+IKBA po 366
Nisam odolio 😊
+IKBA po 366
Nisam odolio 😊
+SPAN
Ovakve se prilike ne propuštaju.
+plag, nakon dužeg čekanja stiglo i to vrijeme
+SPAN 43,00 €. Ako ovo ode niže neće puno, a može se dokupiti.
+ Span, uskoro očekujem porast cijene
+SPAN 43,00 €. Ako ovo ode niže neće puno, a može se dokupiti.
Ne bude sigurno puno niže ja to odaavno govorim.
A da dođe do cijene koja je na IPO bila ima još vremena!
-PDBA (100kom kupljeno preskupo po 29,20, ali srecom - riješeno po 30,80)
-ARNT po 29,80 €( gubitak mislim -2%)
i sa tim kupio:
+ERNT po 201 € ( puno bolja prilika za parkirati keš)
-ARNT po 29,80(i manje nakon provizije..skupe su te provizije, ali radim plemenitu stvar jer hranim čitave obitelji brokera po pola godine i duže)
U travnju i svibnju sam dosta toga kupovao po 37, 36 i 35. Minus mislim da mi je nekih +45%.
Imam još nekih 1.250 komada i to kiselim za zimnicu, a prodat ću to na proljeće po 22, uz minus nekih +62%.
-ARNT po 29,80(i manje nakon provizije..skupe su te provizije, ali radim plemenitu stvar jer hranim čitave obitelji brokera po pola godine i duže)
U travnju i svibnju sam dosta toga kupovao po 37, 36 i 35. Minus mislim da mi je nekih +45%.
Imam još nekih 1.250 komada i to kiselim za zimnicu, a prodat ću to na proljeće po 22, uz minus nekih +62%.
Evo sve moje prodaje ARNT u 2023, nema ni jedne dionice prodane sa minusom, a prodano 2095 dionica. ovde ću odgovoriti, jer je ovo tema za kupnje/prodaje i čisto da me se prestane neosnovano blatiti.
Display More-ARNT po 29,80(i manje nakon provizije..skupe su te provizije, ali radim plemenitu stvar jer hranim čitave obitelji brokera po pola godine i duže)
Evo sve moje prodaje ARNT u 2023, nema ni jedne dionice prodane sa minusom, a prodano 2095 dionica. ovde ću odgovoriti, jer je ovo tema za kupnje/prodaje i čisto da me se prestane neosnovano blatiti.
Daj objavi i svoje kupnje kad smo skupa kupovali ove godine. Ono u proljeće.
Prema ovim kupnjama mi nije jasno koliki tinje prosjek? Moj je 11 eura.
+ARNT po 37,20 € (dokupljeno, malo kocke da će danas povećat dividendu)
"Ovde" sam i ja kupio poveden tvojim primjerom. I nastavio dalje tih svibanjskih i lipanjskih tjedana. Mislio sam da će na 50. Nije moja krivnja što nije moglo žito iz Slavonije u Istru...
Jučer i danas + SPAN
Spuštam prosijek☺️
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Ne razlikujem kodt2 i kotr2, pa kako si već budan?
Ne razlikujem kodt2 i kotr2, pa kako si već budan?
Pitaj moju ženu, 😅
Ma, mislio sam za dionice.
Dugoročna prognoza je jačanje anticiklone, porast temperature, toplinski valovi, samo sunce, kaže Vakula….sto je i očekivano jer tek je počelo proljeće…. načekat ćete se kolega tento tih vaših oblaka, nema ih na vidiku.😁
Dugoročna prognoza je jačanje anticiklone, porast temperature, toplinski valovi, samo sunce, kaže Vakula….sto je i očekivano jer tek je počelo proljeće…. načekat ćete se kolega tento tih vaših oblaka, nema ih na vidiku.😁
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Ajde onda, kišobran u ruke, pogled u nebo.😁