+IKBA po 366
Nisam odolio 😊
+IKBA po 366
Nisam odolio 😊
+SPAN
Ovakve se prilike ne propuštaju.
+plag, nakon dužeg čekanja stiglo i to vrijeme
+SPAN 43,00 €. Ako ovo ode niže neće puno, a može se dokupiti.
+ Span, uskoro očekujem porast cijene
+SPAN 43,00 €. Ako ovo ode niže neće puno, a može se dokupiti.
Ne bude sigurno puno niže ja to odaavno govorim.
A da dođe do cijene koja je na IPO bila ima još vremena!
-PDBA (100kom kupljeno preskupo po 29,20, ali srecom - riješeno po 30,80)
-ARNT po 29,80 €( gubitak mislim -2%)
i sa tim kupio:
+ERNT po 201 € ( puno bolja prilika za parkirati keš)
-ARNT po 29,80(i manje nakon provizije..skupe su te provizije, ali radim plemenitu stvar jer hranim čitave obitelji brokera po pola godine i duže)
U travnju i svibnju sam dosta toga kupovao po 37, 36 i 35. Minus mislim da mi je nekih +45%.
Imam još nekih 1.250 komada i to kiselim za zimnicu, a prodat ću to na proljeće po 22, uz minus nekih +62%.
-ARNT po 29,80(i manje nakon provizije..skupe su te provizije, ali radim plemenitu stvar jer hranim čitave obitelji brokera po pola godine i duže)
U travnju i svibnju sam dosta toga kupovao po 37, 36 i 35. Minus mislim da mi je nekih +45%.
Imam još nekih 1.250 komada i to kiselim za zimnicu, a prodat ću to na proljeće po 22, uz minus nekih +62%.
Evo sve moje prodaje ARNT u 2023, nema ni jedne dionice prodane sa minusom, a prodano 2095 dionica. ovde ću odgovoriti, jer je ovo tema za kupnje/prodaje i čisto da me se prestane neosnovano blatiti.
Display More-ARNT po 29,80(i manje nakon provizije..skupe su te provizije, ali radim plemenitu stvar jer hranim čitave obitelji brokera po pola godine i duže)
Evo sve moje prodaje ARNT u 2023, nema ni jedne dionice prodane sa minusom, a prodano 2095 dionica. ovde ću odgovoriti, jer je ovo tema za kupnje/prodaje i čisto da me se prestane neosnovano blatiti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Daj objavi i svoje kupnje kad smo skupa kupovali ove godine. Ono u proljeće.
Prema ovim kupnjama mi nije jasno koliki tinje prosjek? Moj je 11 eura.
+ARNT po 37,20 € (dokupljeno, malo kocke da će danas povećat dividendu)
"Ovde" sam i ja kupio poveden tvojim primjerom. I nastavio dalje tih svibanjskih i lipanjskih tjedana. Mislio sam da će na 50. Nije moja krivnja što nije moglo žito iz Slavonije u Istru...
Jučer i danas + SPAN
Spuštam prosijek☺️
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Ne razlikujem kodt2 i kotr2, pa kako si već budan?
Ne razlikujem kodt2 i kotr2, pa kako si već budan?
Pitaj moju ženu, 😅
Ma, mislio sam za dionice.
Dugoročna prognoza je jačanje anticiklone, porast temperature, toplinski valovi, samo sunce, kaže Vakula….sto je i očekivano jer tek je počelo proljeće…. načekat ćete se kolega tento tih vaših oblaka, nema ih na vidiku.😁
Dugoročna prognoza je jačanje anticiklone, porast temperature, toplinski valovi, samo sunce, kaže Vakula….sto je i očekivano jer tek je počelo proljeće…. načekat ćete se kolega tento tih vaših oblaka, nema ih na vidiku.😁
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Ajde onda, kišobran u ruke, pogled u nebo.😁