+ Ernt +Ernt
+ Adpl
- Rivp
+ Ernt +Ernt
+ Adpl
- Rivp
Dokupila sam Opte.
Osim što sam greedy, vidim i nekakav maleni ascending triangle
Bogme i ja još malo dokupio.
- Rivp +Erntesla
+ TPNG po 40.00
- TPNG po 57.00
+VLEN vec dugo nisam dokupljivao
+TPNG all in
Who dares, wins !
Dokupila Optimu
Znam da sam već dosadna, al' jesam
Ja reko sam sebi ne diraj ništa dok se ne smiri situacija, ali svrbili me prsti pa meznuo danas Medike. Kad su prodavači već darežljivi, a sutra ću saznat koliko je to moje nestrpljenje bilo pametno.
+ernt
+opte
Gledajuci stanje previse sam u telekomima, ali valjda ce ljudi i dalje koristit mob i internet..
+ernt
+opte
Gledajuci stanje previse sam u telekomima, ali valjda ce ljudi i dalje koristit mob i internet..
Da bi dali odgovor na to pitanje treba znati da li ce ljudi imati novaca nakon ovoga svega.
+ernt
+opte
Da bi dali odgovor na to pitanje treba znati da li ce ljudi imati novaca nakon ovoga svega.
Najvjerojatnije nece imat istu kolicinu novaca, ali jos nikoga nisam upoznao da se odrekao mobitela ili interneta,
Ljudi ce htjet ostat u kontaktu , djeci internet treba dal za skolu ili igrice, tko ide na fakultet..
Sjecam se ovrha od prije par godina kad su ljudi bili duzni telekomima 10-15 tisuca kuna .
Pad ce najvjerojatnije imat, ali mislim da nece bit dramatican kao u nekim drugim bransama.
+++OPTE, a tko bi znao da će "brzočitaći" po bidu tako energično!
+ OPTE. Graf kaže pun pogodak, ajmo vidit👍👍👍
+OPTE samo bez žurbe
+OPTE, kažem bez žurbe, ne vrijedi, oće oni po 5,60 i gotovo
+OPTE, čudo jer jutros nisam na bidu bio dok je euforija bila!
+optika po 5.44 par tisuća komada na kraju dana , iako nisam pametan kud ploči ovaj brod, prodavač je nemilosrdan
+optika po 5.44 par tisuća komada na kraju dana , iako nisam pametan kud ploči ovaj brod, prodavač je nemilosrdan
Čemu srljanje kolega? Ne tako davno je bilo po 3.80 kn. A uvijek postoji ona povijest se ponavlja.
Danas zadnja cijena 5.18 kn.
Svi vole pisati +++
Evo danas nakon dugo, dugo vremena --INGR!