Ja uplatio za dvosmjerno brojilo HEP-u, vezano za sunčanu elektranu. Ne bi to ni pisao ovdje ali moram jer mi je jučer sjela dividenda od TSHC i iznos je u EURO isti koliko treba za brojilo uplatit. Ne znam jel to neki znak ili.
Što smo danas tržili
-
-
-
Proda 15 dionica i on vani a ja mislio on neki dioničar
Kolega ja danima prodajem...danas zadnjih 50-tak koji su mi ostali.
-
Proda 15 dionica i on vani a ja mislio on neki dioničar
nije u redu danima prodavati a samo danas objaviti, jer se ostale ulagače dovodi u zabludu te možebitnu napast da i oni tako prijavljuju svoje k/p
pa na što će nam sličiti tema, Što smo danas, jučer, prekjučer i tko zna kada kupili, a možda i prodali
-
nije u redu danima prodavati a samo danas objaviti, jer se ostale ulagače dovodi u zabludu te možebitnu napast da i oni tako prijavljuju svoje k/p
pa na što će nam sličiti tema, Što smo danas, jučer, prekjučer i tko zna kada kupili, a možda i prodali
Pa mislim da sam većinu prijavio k/p...uostalom nisam nigdje naveo da sam kupio 1000 dionica.
Evo sve što sam danas naveo k/p imam karta kanta, nekih cca 700 € realizirane dobiti danas.
-
Pa mislim da sam većinu prijavio k/p...uostalom nisam nigdje naveo da sam kupio 1000 dionica.
e to je greška,
evo ja proda malo -snba i da sam zna još bi po 7,10 da
-
Kolega Junius jeftino se prodaješ a i sam znaš da vrijedi duplo više i daće toliko bit sljedeće godine!
-
-IKBA (skratio malo), nemam namjeru izaći u potpunosti jer mislim kako mnogo više vrijedi ali treba nahraniti Tržište
-HPB u potpunosti. Nemam pojma zašto
+VLEN
*ATGR
-
nekaj se vrlo vrlo čudno događa na zse. masovno se prijavljuju prodaje bankarskih dionica, a upravo se od njih očekuje najveći prinos u slijedećem razdoblju.
valjda tak mora biti.
-
Mali rasprodaju a veliki se bogate!
-
+ SPAN, nadam se nižem dokupu😁
-
-
nekaj se vrlo vrlo čudno događa na zse. masovno se prijavljuju prodaje bankarskih dionica, a upravo se od njih očekuje najveći prinos u slijedećem razdoblju.
valjda tak mora biti.
Loše vijesti iz SAD-a stanjuju živce. Jel to s razlogom, vrijeme će pokazati.
Imam nešto HPB-a i zadnjih dana gledam što prodati, da bih ga dokupio. Graf mi kaže da smo na sigurnom putu za 155 eura i to vrlo skoro.
-
-LKPC (sitno)
+KTJV , jbg. zapeo sam. Sad treba kupovati i nadati se nastavku dobrog poslovanja
+ERNT poprilično, iako mislim da će nastaviti padati. Ali želim u TOP10 za koju god pa...
-
-LKPC (sitno)
+KTJV , jbg. zapeo sam. Sad treba kupovati i nadati se nastavku dobrog poslovanja
+ERNT poprilično, iako mislim da će nastaviti padati. Ali želim u TOP10 za koju god pa...
+ERNT. Nemojte o padanju ERNT. Ne ovaj put. Jučer nisam primjetio da mi je HPB na 128 €, a bilo je jasno da je cijena tek krenula rasti. Sada sa ERNT pokušavam popraviti koliko može.
-
Ingre, malo kupio.
-
+lrhc dok ne udjem u top 10
-
+GRNL po 7,10 €
+ARNT po 37 €
-
Ja sam se dvoumio izmedu KODT i KOEI i odlucio se za drugi ( mora da je neka bunika bila u pitanju 😁) tako da ja jos gledam bicikle i to ne elektricne 🙈
Ivana, molim te nemoj više prodavati KODT, skuvao sam ti pašta šutu
Ode moja metallic zagasito crvena boja za autić, a ako ovako nastaviš
morat ću se na kraju zadovoljiti sa običnim bijelim automobilom
Ivančice (Angelina) moja draga, postat ću bogat čovjek slušajući tebe i tvoje pisanje subotom, a inače čitam te negdje od 2007. godine, dakle već skoro 16 godina, naravno ako se radi o istoj Ivani, ali sve si mlađa i mlađa na slici, a tko zna možda i uživo ....a ovaj KODT i dalje raste li ga raste, pa već razmišljam o nekom početnom modelu više srednje klase...ovaj Jaguar kojeg imam već 3 godine mi je postao malo skup za održavanje, a vidim ima baš lijepih autića njemačko češke grupacije Das auto sa krovom ili bez njega, a rezervnih dijelova kol'ko 'oćeš . Ivančice, samo bih te molio da mi daš neki znak, srčeko ili lajk ako me čitaš, a znam da nekad baciš oko i ovdje
-
+ HPB po 131 € (eto me nazad, ne mogu ja bez HPB-a ) Iako mi nije jasno čemu ova nasilna prodaja.
-
Ivana, molim te nemoj više prodavati KODT, skuvao sam ti pašta šutu
Ode moja metallic zagasito crvena boja za autić, a ako ovako nastaviš
morat ću se na kraju zadovoljiti sa običnim bijelim automobilom
Ivančice (Angelina) moja draga, postat ću bogat čovjek slušajući tebe i tvoje pisanje subotom, a inače čitam te negdje od 2007. godine, dakle već skoro 16 godina, naravno ako se radi o istoj Ivani, ali sve si mlađa i mlađa na slici, a tko zna možda i uživo ....a ovaj KODT i dalje raste li ga raste, pa već razmišljam o nekom početnom modelu više srednje klase...ovaj Jaguar kojeg imam već 3 godine mi je postao malo skup za održavanje, a vidim ima baš lijepih autića njemačko češke grupacije Das auto sa krovom ili bez njega, a rezervnih dijelova kol'ko 'oćeš . Ivančice, samo bih te molio da mi daš neki znak, srčeko ili lajk ako me čitaš, a znam da nekad baciš oko i ovdje
Haha, mudar si Bade, možda te i uzme za prijatelja. Sretno!
-
Uletilo 50 kom spana, po 58,20
jučer nadokupio ulpl i to je to.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-