Malo RIVP cijena moze samo gore!
također još malo rivp
Malo RIVP cijena moze samo gore!
također još malo rivp
Jos malo RIVP!!!
Skratio IKBA, već godinama je imam. Odlična dionica i firma. Ali jbg, ipak skratio nešto.
+ARNT po 37,20 € (dokupljeno, malo kocke da će danas povećat dividendu)
-ktjv, razdužio malo ambalaže
Eto,
+KTJV... nisam stigao makniti nalog jer je brokeru crkla veza.
Umjesto da skratim ja nadodao. haha. Kakva burza, kakav dan, kakv 5G.
Volio bi znati kakve veze imaju nesposobni brokeri iz Zabe sa petom generacijom cega vec god, no mora da sam laik pa vise nista ne razumijem.
Puno hvala kolegi koji mi je prodao ikba.
Dokupila dakle ikba, pozicija long.
Upalo jos malo koei, ni sam ne znam sta ce mi
Dodao još malo JDOSa, da bude okruglo pred računanje dividende
Malo vlena upalo samo.
Eto,
pa zakaj ga niste maknuli sami? najte mi reči da telefonski zadajate naloge!!!???
sa brokerom/savjetnikom dva-tri puta godišnje popijem piće i malo porazgovaram. i to je to!
Eto,
pa zakaj ga niste maknuli sami? najte mi reči da telefonski zadajate naloge!!!???
sa brokerom/savjetnikom dva-tri puta godišnje popijem piće i malo porazgovaram. i to je to!
Danas su Zaba brokeri imali tehničke probleme , nisu bili povezani s burzom tako da si naloge mogao zadavati na traderu ali isti nisu dolazili do burze i nije bilo protrgovano, ali nažalost i obrnuto, otkazani nalozi su se protrgovali. I ja sam danas jednu dionicu u dvije transakcije poprilično preplatila jer otkazan naloga kod brokera nije bio povučen s trgovanja.
Izašao iz SPAN-R-A po 62€
Za nepuna 2 mjeseca 8700€ čistih novaca 🤑🤑🤑🤑
Danas su Zaba brokeri imali tehničke probleme , nisu bili povezani s burzom tako da si naloge mogao zadavati na traderu ali isti nisu dolazili do burze i nije bilo protrgovano, ali nažalost i obrnuto, otkazani nalozi su se protrgovali. I ja sam danas jednu dionicu u dvije transakcije poprilično preplatila jer otkazan naloga kod brokera nije bio povučen s trgovanja.
Jeli se u takvim slučajevima ne može nazvati brokera i tražiti poništenje transakcije?
Jeli se u takvim slučajevima ne može nazvati brokera i tražiti poništenje transakcije?
Mislim da ne. Ali vam broker u slučaju njegove tehničke "greške" neće naplatiti transakciju i dati će vam još jednu besplatno. Barem tako u mom slučaju. samo treba zvati i kmečati
+VLEN 333 kom (3,90)
-VLEN 333 kom (3,90)
Sve skupa minus od nekih 55kn.
Mislio sam da ce biti reakcija na izvjestaj, ako posto nisu objavili ne da mi se unutra čekati sa tom sicom do utorka.
Tak i tak sam tu propustio cijeli rast pa mi je više-manje svejedno.
-HEFA (580kom po 0,86) (kupljeno po 0,82)
Ni tu mi se ne da vise čekati.
Bar je neki plusic od 20-tak eura.
-
+SPAN po 55,2 €, dokupio. Ako je danas bilo dno za novi uzlet, biti će dobra kupnja. Ima još tko da prizna da je kupio (povoljno za danas, a valjda i za dalje) SPAN ili je to sramota jer po nekima će cijena padati.
Po 54 upalo
- HPB po 125 €(trećinu, 12 € po dionici dobiti,hvala Matku)
-HT po 25.50 €( minimalna dobit, glavno da nije minus)
+KTJV po 6 €( smanjio prosjek pa da izađem u plusu za koji dan)