Eto, uzeo nešto sitno ADPL ipak.
Mislim da je gov*o ali Rusija gotovo u potpunosti izašla iz poslovanja, poslovanje se stabiliziralo iako nema dobiti.
Teško da može lošije
Eto, uzeo nešto sitno ADPL ipak.
Mislim da je gov*o ali Rusija gotovo u potpunosti izašla iz poslovanja, poslovanje se stabiliziralo iako nema dobiti.
Teško da može lošije
Ma u ADPL se sjedi i čeka kraj rata u Ukrajini...
Kolega Junius, čekam objavu o prodaji ranije kupljenog HPB-a , taj trade ste sigurno odradili...
-HPB (samo 1/3 HPB-a prodano, realizirano i nerealizirano, jedna lijepa RH plaća, zarađena dok sam spavao)
Plus ulpl, nisam odolio.
I ja, i ja...
Kupila sam si Uljanik plovidbu, ako zbog ničeg drugog onda zbog testiranja grafa
Target vidim, al' vam neću reći.
izvol'te naučiti crtati
I ja, i ja...
Kupila sam si Uljanik plovidbu, ako zbog ničeg drugog onda zbog testiranja grafa
izvol'te naučiti crtati
učim ja crtati
al' to što nacrtam se često ne odigra tako
dragi Lastane, jel problem u meni?
TA je dobra kad gledaš u retrovizor... a ovo unaprijed ispadne šbb-kbb
učim ja crtati
al' to što nacrtam se često ne odigra tako
dragi Lastane, jel problem u meni?
Ma to ti je jerbo nisi jos naucio dovoljno dobro crtati. Mene recimo ovaj grah jos do sada nikada nije iznevjerio.
+ADRS po 63,50 € ( pobjegao mi u cijeni ADRS2 pa uzeo redovnu)
I ja, i ja...
izvol'te naučiti crtati
Da baš. to crtanje je naučeno na Akademiji, a šta da radimo mi iz Hlebina?
Da baš. to crtanje je naučeno na Akademiji, a šta da radimo mi iz Hlebina?
Za Vas Hlebince ove godine organiziramo malu skolu osnova grafce na tafce. Evo prilazem pojednostavljenu sliku tehnicke analize iz materijala za prvi semestar. Nadam se da cemo Vas ovime potaknuti na daljnje ucenje.
++ ULPL - ako ostanu ovakve vozarine, na izvjescu za Q2 smo na 35 e, zivi bili..
- - ATPL, privremeno prodao.
++ ULPL - ako ostanu ovakve vozarine, na izvjescu za Q2 smo na 35 e, zivi bili..
Ja sam to napravila prije dva mjeseca
Potez za notez
Ma dobro, i ja dokupljujem ulpl vec godinu dana, ulazim i izlazim iz atpl. Vec se lipi profit skupia pa nek tako nastavi.
Kupila sam ja početkom godine i Atpl i Ulpl. Onako, jer počinje sezona brodarima. Atpl je brzo otišla na 60 eura. Najbolja dionica na burzi pa sam izašla. Čak je i prešla moj Target s početka godine. ULPL sam još nadokupljivala do Uskrsa pomalo zbog analiza tankerskog sektora. ULPL je nelikvidna dionica, ali i Tpng je bila.
Evo kolega koda gledam sebe, sve isto😀.
Samo sam malo prije Vas prodao atpl, naravno s plusom dobrim.
Ps. evo kao što sam i rekao danas se riješio spana, ostala mi samo ulpl.
Evo kolega koda gledam sebe, sve isto😀.
Samo sam malo prije Vas prodao atpl, naravno s plusom dobrim.
Ps. evo kao što sam i rekao danas se riješio spana, ostala mi samo ulpl.
Uz kad smo izasli, vazno je i kad smo ušli. Neki ce se navlaziti na ove rici na pomisao o profitu, naravno.
Danas sam, kao što Zloćka veli, odlučio testirati graf - prodao sam KODT-P.
Dugo mi je target bio 460, al kad sam nedavno prčkao po grafu, kaže da je otpor na 430. Pa ajd baš da vidimo jel došlo vrijeme za hlađenje.
Nisam pogodio. Ali to sam namjerno napravio, mrzim zaradu zbog poreza. .........
Malo RIVP cijena moze samo gore!