Glede mede i stanova, jeste li vidjeli neprodane stanove u Zgb 2009., kada im je cijena pala sa 2000 na 1000
Tome sebi ja nadam, ali ne u Zagrebu 🤣
Glede mede i stanova, jeste li vidjeli neprodane stanove u Zgb 2009., kada im je cijena pala sa 2000 na 1000
Mislim da je u Superpotjeri jedan natjecatelj izjavio da si za osvojeni iznos ojra
može kupiti kuću na selu ili eventualno neki toalet u glavnom gradu. To je
nama naša borba dala..
+HPB po 113 € ( da mi je znati tko izlazi)
Ja izlazim a sad znam i tkome prodajem!Hvala
Bolje vi kolega, nego netko sa par tisuća komada BDW ja sam bio izašao na 124, 120,119 i 118 €...sad ulazim na 115,114,113 €
Evo, stan u centru Zagreba prodaje se za 18000 eura po metru kvadratnom.
Sada kada to čuje ekipa u Dubravi i Sigetu za svoj stan iz socijalizma podignuti će cijene🤣
https://www.telegram.hr/zivot/u-zagreb…m-milijuna-eura
Evo, stan u centru Zagreba prodaje se za 18000 eura po metru kvadratnom.
Sada kada to čuje ekipa u Dubravi i Sigetu za svoj stan iz socijalizma podignuti će cijene🤣
Dok nam guverner, kojem vjerujemo, govori da nema balona na nekretninama, nego samo
povremeno sapunice sve je u redu i prihvatljivo, a ako kupac želi ekskluzivu u centru neka
ju i plati IMHO. Druga strana medalje je da si malo tko više može priušiti bilo kakav stan sa
svojim primanjima, ali očito to nikoga ne zabrinjava u ovoj državi, sve dok im cijene nekad davno
dobivenih ili jeftino kupljenih stanova (u dojč markama) rastu.
Sve je to tržište. Dok netko i plati traženu cijenu, znači da je pogođena.
Koliko čujem pad transakcija u Zagrebu je na djelu i ljudi nisu spremni plaćati tražene cijene.
Naravno da u Hrvatskoj postoje ljudi koji imaju novaca. Na štednji Hrvati imaju milijarde kuna ili nešto manje eurića sada. To naravno ne znači da bogati žele kupiti bilo kakav stan. Siromašniji ove cijene ne mogu platiti. Neka se stanovi kisele u oglasnicima.
Ja da imam novce, sada ne bi kupovala stan u Zagrebu. Radije bih kupila stan u Stubičkim Toplicama ili Gospiću ili kakvu manju kuću za adaptaciju u Karlobagu ili Senju. Zagreb mi je precijenjen jednostavno.
Sve je to tržište. Dok netko i plati traženu cijenu, znači da je pogođena.
Koliko čujem pad transakcija u Zagrebu je na djelu i ljudi nisu spremni plaćati tražene cijene.
Naravno da u Hrvatskoj postoje ljudi koji imaju novaca. Na štednji Hrvati imaju milijarde kuna ili nešto manje eurića sada. To naravno ne znači da bogati žele kupiti bilo kakav stan. Siromašniji ove cijene ne mogu platiti. Neka se stanovi kisele u oglasnicima.
Ja da imam novce, sada ne bi kupovala stan u Zagrebu. Radije bih kupila stan u Stubičkim Toplicama ili Gospiću ili kakvu manju kuću za adaptaciju u Karlobagu ili Senju. Zagreb mi je precijenjen jednostavno.
Ne vjerujem da si toliko nesvjesna o čemu se radi i dalje. Bez ikakve loše namjere, ne želim daljnju raspravu po tom pitanju.
Svako dobro.
Riješio se konačno ktjv, nakon dugog mrcvarenja, a plus je plus.
Mislim uskoro da ću i spana riješit.
I ostaje mi ulpl, za sada ga mislim čuvati i nadokupljivati. Ovo drugo se peca ali slabo za sada.
KTJV super firma ali dionica mi se čini grob.
Izvan TOP10 nekoliko njih šta ima 4-8k dionica prodaje. A da pritom ne spominjemo NEXE koji ima još 66k. Teška bara
Nek se javi tko je zatuko Kraljici u fotofinišu.
KTJV super firma ali dionica mi se čini grob.
Izvan TOP10 nekoliko njih šta ima 4-8k dionica prodaje. A da pritom ne spominjemo NEXE koji ima još 66k. Teška bara
Upravo to, zato se i riješio, ktjv, treba imati vremena za tu dionicu, ja nemam i papa.
Uzeo odmah CKML na otvaranju. Imao sam ga i prije pa samo nadodao.
Mislim da sam skratio malo JDPL.
Volio bih skratiti i VLEN ali nekako sumnjam da će to proći. Volio bih skratiti i KTJV i nadodati još CKML ali mi je muka skratiti KTJV na ovim razinama.
Danas sam se priključio ovoj priči u CKML... mislim da neki sitni profit od 10% budem uspio odraditi.
+ckml danas i ja malo dodao, ako bude na ovu cijenu samo za mekinje i to mislim mlinari daju 20%
Kud svi tu i mali Mujo...
+ckml
A šta ste svi navalili na taj CKML,!
+Ckml
Marža na kruh i pekarske proizvode je preko 50%
+ckml danas i ja malo dodao, ako bude na ovu cijenu samo za mekinje i to mislim mlinari daju 20%
Bit će puno više od 20% premije, bar dvostruko
Ako je suditi po današnjem kretanju cijene, bit će "prodao CKML".
+VLEN 800 kom, kapnula neka parica, pa neka se oplođuje!
Predlažem da se ovo otvori kao "od čega smo danas zbrisali".
Ja nisam.