Ja zgrabio 8 komada SNBA po 5,85
He, he.
E moj " abc1 " Vi se zezate, a Ja smatram da će SNBA do kraja 2023. god. biti dionica sa najvećim povećanjem vrijednosti.
Ja zgrabio 8 komada SNBA po 5,85
He, he.
E moj " abc1 " Vi se zezate, a Ja smatram da će SNBA do kraja 2023. god. biti dionica sa najvećim povećanjem vrijednosti.
Još kad bi naveli razloge zašto će cijena najviše rasti onda bi vas možda netko i shvatio ozbiljno.
A najveće povećanje vrijednosti sigurno neće imati. Jer vrijednost i cijena nisu iste stvari.
+ADRS po 63€
plus JDOS nešto malo.
+jdos
+ktjv
+plag
kupujem kao osigurani pijani turista
- janaf napokon
samo da bude turista i da vole vino
+plaguna
+ktjv
iskipo sav ADPL
Ukipo malo ULPL
+ Ktjv to je to za sada
Sad sam miran, pokupilo me tako da sam sa ulp zasad raščistio, vragu malo plus cca 60 posto.
Naravno da čekam priliku i evo me opet nazad. Dobra dionica!! Sretno imaocima u daljnem rastu.
Evo dok sam se vratio za komp ode i vlen po 3,26. Plus 16 posto, dosta.
Sad sam miran, pokupilo me tako da sam sa ulp zasad raščistio, vragu malo plus cca 60 posto.
Naravno da čekam priliku i evo me opet nazad. Dobra dionica!! Sretno imaocima u daljnem rastu.
A šta ćeš upet nazad unutra trčat za dionicom ?? hbga, nekad treba znati biti i strpljen, spašen
A šta ćeš upet nazad unutra trčat za dionicom ?? hbga, nekad treba znati biti i strpljen, spašen
Vjerojatno ste u pravu, sada gledam ovako, da je ciklus s tim dionicama koje sam prodao u plusu završio. Zbrojim dobitke i idem ponovo u novi ciklus s nove pozicije, vodeći računa da pokušavam održati i taj drugi ciklus sa plusom i tako u krug. Evo vidite primjer LKRI, uz sav pozitivni sentiment danas - 4 odmah idem u kupnju. Kupovao sam je po 7,9 i u plusu sam 18,51 posto. Samo što je nemam nažalost puno.
+rivp
+plag, danas mi se samo kupilo, sada sam već jako poplavio od ovoga pritiska
+rivp
+rivp
A eto
Ja dns prodao sav svoj Rivp😉
Ja danas prodao sav svoj Rivp😉
Zašto?
Profit od 10% na Rivp i procjena da ce Atpl i Adrs2 do ljeta veci profit ostvariti.
Profit od 10% na Rivp.
Hvala na info. Dakle, kupio si na oko 4.10 pa prodao na oko 4.5x eura? Na to još, pretpostavljam, treba platiti porez od 10%.
+rivp
[…]A eto
Ja dns prodao sav svoj Rivp😉
pa i ja sam danas prodao sav svoj, eto obojica smo prodalo danas
-rivp, taman lijepo sakupio za dividendu, ali zbog vanredne situacije odričem se dividende u korist drugih