Dragi kolega Moller vidim ja da je kod vas veselo, alkohol uzeo maha, pa pored zdravih ociju vi vidite i cetveroduplo i množite i grozdje i secer u nepitak delanec. Na brodu je inače sjajno, tulum svaki dan, a i tamo moj glas vrijedi kao i Bilbijin i nema brige da me sutra netko istisne, napravi dokap ispod cijene, doda mi kroz spajanje par stotina milijuna kuna dugova ili napravi neku sličnu papazjaniju kao kod vašeg delanca. Još vam se ni kocka šećera nije rastopila u ustima, a već ste sve skupa poveli zalijevati patvorenim delancem. Kako god čovjek okrene ne bih vam bio “lega” na šanku neostvarenih zelja.
pa vidite da onda uopće nema problema za vašu "sekiranciju", mirno more i dug i sretan put želim, uskoro ću se i ja možda ozbiljnije krcati, već sam i mislio, ali me sputava ovaj vodeni zec, još sam neki dan doznao da je i crni, pa me splašilo ,
inače je meni Enver puno poštenije odradio sve što je htio a i morao, jer nije ispod 50kn ništa dokapitalizirao
nije delistirao kada je bilo na dnu, nije se natezao oko dividendi unazad nekoliko godina, nakon što su prošle godine gubitaka i saniranja tužbe KWS i rezervacija za otpremnine radnika,
nema on nikakve potrebe igrati nepošteno i nabacivati sam na sebe blato, a ako baš poželi ili ga nagovore, može, ima u Ivice valjda još ladne vode da se opere
na kraju krajeva, da se sve što navodite i dogodi, imam li ja pravo na griješku ili i na ovome forumu moramo samo zarađivati, a ne i izgubiti ponekad
p.s. inače što se alkohola tiče, samo u prigodnim i ugodnim trenucima i dobrom raspoloženju