- 670 kg maslina
+ 90 L maslinovog ulja
- 670 kg maslina
+ 90 L maslinovog ulja
- 670 kg maslina
+ 90 L maslinovog ulja
Još da ti je dobro ka moje… 😜
- 670 kg maslina
+ 90 L maslinovog ulja
Još da ti je dobro ka moje… 😜
kuruza je tražena roba
baš me zanima čiji će se otkupiti, možda najbliži od neke +firme
-Grnl malo, nema tu kruha samo od brašna, bolje ići čekati divku u Ktjv
Podravka je jako srušila cijenu brašna, maloprodajna redovna cijena Bez PDV-a kilo brašna je 3,90kn, otkupna cijena pšenice 2,20kn/kg. A od ovih 3,90 nešto i trgovini ide.
+podr, malo
neka oni samo ruše i daju menadžerima dijonice da ovi proslijede Pivcima,
valjda dioničare smatraju naivcima
"Gotovo da nema bilo koje prognoze koja bi danas bila sigurna pa da možemo reći da će se dogoditi pomak na bolje, uglavnom sve prognoze idu u smjeru da će doći do rasta cijena", ističe Zvjezdana Blažić, konzultantica u poljoprivredno-prehrambenoj industriji.
"Cijene pšenice su išle čak preko 60 posto, više su cijene glatkog brašna za 60 posto i oštrog brašna za 30 posto. Samo to nam pokazuje da cijena kruha, uz sve ostale inpute koji su tu vezani, ne može biti niža nego što je sada", kaže Blažić.
+viro, pomalo
+jdpl
Kupio malo JDPL
minus lkri po 51.5
+jdpl, još malo zajadroplovio, izgleda uhvatio krivi vjetar,odoh na pučinu, valjda
+viro, malo zasladio mornarski kruv
prekjuče kupio neki +slpf, namam pojma ni kada ni zašto, valjda mi ostalo sitnog od prijašnjeg naloga
Plus Jdp, stižem Vas kolega Moller
Plus Jdp, stižem Vas kolega Moller
neka, neka, trebati će mornara, kada nestane goriva, pa zaveslamo zajedno prema obali na 45 paraleli u spas
+viro još malo, čisto mi žao gledati da stoje novci
+rivp po slićnom principu.......ali mijenjam glavni plan što se ishoda tiće.......odlućio sam na obje zaraditi........
+ span......zato da si osiguram kibernetičku sigurnost portfelja i za slučaj da ovoj sigurnosnoj zakrpi od 250 + pa nadalje uskoro istekne licenca........
report za kraj tjedna.......
odustao sam od diverzifikacije jel to mi je uvijek bila najgluplja strategija ikada.......trpaj tamo gdje vidiš veći potencijal i to je to......
shodno tome....
-rivp
-atgr
lova ide dalje u span jel oni ako samo nastave izbacivati rezultate kao ove godine mogu jako prema gore već sutra ili kroz 2-3 godine i duplo ako tome dodaju još samo malo ili nimalo gasa a market ih pomazi dok ove to ne mogu i to je to.....
P/E 10.....IT......cyber sigurnost matters......tu je lova a ne prodaja licenci......licnence onako za sigurnost i pod zub......
najbolje je uvijek jednostavno......
+jdos
+jdpl
danas lagano abecednim redom
+viro, al ga nosite, pa nemoš kupiti
+zvcv, neki ostatak valjda
Dokupio malo JDPL
Ovih dana …
-ATPL (dio kupljen prije divd,prodan sa minusom ne racunajuci divd)
+ARNT
+SPAN
+JDPL
…već se skupljaju minusi 😅
Dokupio malo JDPL
Mislim da smo “glavnog analitičara” izbacili do kraja van, pa sad možeš slobodno jače zagrabiti. 🤣
Mislim da smo “glavnog analitičara” izbacili do kraja van, pa sad možeš slobodno jače zagrabiti. 🤣
"Never listen to analysts. In a bull market you don’t need them, and in a bear market they’ll kill you."
I meni je Mitkko udijelio koji Jadnoplov jucer. Sva sreca sam prekjucer smanio nalog na ispod 100 komada kao da sam predosjecao raketni napad na usidrene brodove.
+zb, ako se po jutru dan poznaje, moglo bi još biti
-atgr + malo likvidnosti
+viro
-atgr + malo likvidnosti
+viro
Svaka čast. Vi držite likvidnost.
-atgr + malo likvidnosti
+viro
Svaka čast. Vi držite likvidnost.
svoju svakako, a za opću me nije ni briga, samo sam pripremio nešto keša za nepredviđene kretnje Vira, jeste vi još u rovu na 5kn