ne žuri prije 1550, ovo je prva dionica gdje za iznos najavljene dividende tjeraju u kontra smjer, mora da valja
Evo očištilo onoga na 1580kn...bilo malo i odma nestalo:)
Lupio bih ti lajk da si dugoročni, ovko neću
Još kad bi ti rekao da imam masu ADRS, te VLEN same dividenduše...
Transformirat ćeš se u pravog investitora. Ionako te već od tih bureka žgaravica ubi
A šalu na stranu. Znam jednog lika koji živi godinama samo od trejda, a generalno ima hrpu love. Uz to sve vrsni je poznavatelj makroekonomije i burzi. Pa ja ne znam kako mu se da svaki dan istraživati i analizirati da bi trejdao. I sam kaže da mu to istraživanje i analiza odnese gro sati dnevno. Ja bi na njegovom mjestu rasporedio lovu na par burzi i brao dividende do kraja života, po potrebi radio korekcije. Lik ima toliko love da i sa par % prinosa od dividendi bi mogao živjeti na visokoj nozi. Od kud mu volja da stalno trejda, ne znam, valjda je ovisan ili želi zaraditi još više. Ali brate mili zaraditi 100k eura godišnje od dividendi i ne raditi ništa ili raditi svaki dan 6-8 sati i zaraditi 200-300k eura godišnje, pa meni je izbor jednostavan, prosto ko pasulj, potrošeno vrijeme ti nitko ne može platiti...