ma to programeri vrlo lagano riješe, žali se ili mijenjaj, možda ne žele držati otvoreno radi hakera, ako imaju neku slabiju zaštitu, mogu ti malci i novce odnijeti ako ih nanjuše na brokerskom
Što smo danas tržili
-
-
-
prijatelj koji je kod IC-a veli istu priču kao i marin. ja sam na hiti i nema problema.
-
Hita ne da zadati nalog izvan radnog vremena, ali mozes povuci vec otvoreni nalog.
-
prijatelj koji je kod IC-a veli istu priču kao i marin. ja sam na hiti i nema problema.
Dogodilo mi se iks puta da sam prispa i da mi je pomelo nalog bilo sa bida ili aska...
-
na Investoru sve možeš kada god hoćeš, on u 9.00 sve zadano provede, ali tamagotchi košta malo više
ja upravo slažem sve za sutra, odem na posao i do 9,30 sve posloženo, samo radi, samo lovu osiguraj ili dionice, ako je petak
-
Pa da mogu zadao bi
Samo me otkantaju...
ma to programeri vrlo lagano riješe, žali se ili mijenjaj, možda ne žele držati otvoreno radi hakera, ako imaju neku slabiju zaštitu, mogu ti malci i novce odnijeti ako ih nanjuše na brokerskom
Ma u neku ruku mi je draže da van radnog vrimena burze se ne može ništa...a lovu povući ne mogu, osim na moj tekući račun, tako da je brokerski bulletproof...
Također jedno pitanja za dražbu otvaranja, zatvaranja i onu u podne, ima li koji link kako se određuje po kojoj cijeni će ići nalog(pa da malo proučim).
-
Ma u neku ruku mi je draže da van radnog vrimena burze se ne može ništa...a lovu povući ne mogu, osim na moj tekući račun, tako da je brokerski bulletproof...
Također jedno pitanja za dražbu otvaranja, zatvaranja i onu u podne, ima li koji link kako se određuje po kojoj cijeni će ići nalog...
ima i to negdje u Trgovanje na ZSE ili je bilo, u ovome novom pregledu nisam to vidio
-
Kako možeš otkazat nalog na neradni dan???
Na Agramu se može otkazati, samo što ga ne otkažu odmah, već je "u otkazivanju", pa to naprave kad počne trgovanje.
Za kupnju ne znam, nisam dugo radio.
-
Kako možeš otkazat nalog na neradni dan???
Na Agramu se može otkazati, samo što ga ne otkažu odmah, već je "u otkazivanju", pa to naprave kad počne trgovanje.
Za kupnju ne znam, nisam dugo radio.
Kupnja isto funkcionira.
-
-VLEN 12,10 kn ( 4 puta na istu foru)
+ATPL na 413 kn( očekujem da će cijena porasti za min za koliko poraste BVPS)
-
-
marine
da nema tebe dnevni prometi bi bili 2-3 milje kune. samo tako naprijed!
-
marine
da nema tebe dnevni prometi bi bili 2-3 milje kune. samo tako naprijed!
Gospon tollway lovu treba vrtit, izgled da ja to doslovno shvatija
-
Dokupija ATPL (sada mi je prosjek 406,83kn)
+HPB po 780kn (kad svi akumiliraju dionicu na ovim razinama, budem i ja)
U subotu mi čovik daje eure u kuverti i gotova je prodaja zemlje. Agencija dobila 3000 eura. Sad se moram zezat ubacit u neki kratkoročni obveznički fond i nakon 15 dana izvući kune po srednjem tečaju...
-
Još malo +ATPL po 401kn. (za danas dosta)
-
ooooo, pa vas bi mogli još malo u Pomorsku večer pozvati
-
ooooo, pa vas bi mogli još malo u Pomorsku večer pozvati
Sve je to usitno kod mene...iskrcaj ukrcaj i tako to...nisam ja od ovih što ubace sve u jednu dionicu pa nakon pada -30-40% izgube kosu ili dobiju čir na želucu...
-
-TPNG po 38.20kn...samo malo
-
+malo vruće juhe
+podr
-
403 kn atlanska +
-
atpl 403 kn
-
-
Nepročitani postovi