Malo +ATPL po 433kn čisto da se malo zabavim u petak i zaradim dnevnicu
Što smo danas tržili
-
-
-
Ipak izašao po 434kn...vani se burze crvene....čekam na niže, danas crveni dan pa se treba kupovati po BID-u i to što nižem.
-
- VIRO 2/3
za ostatak još nisam siguran...možda na 36/37 ponudim pa što bude
-
+atpl-433
nek se nađe,sad jel crno ili bjelo polje mete ,viđet ćemo..
-
+viro x nekoliko, sve od ovih plesa(xa)ča
+atpl
-
Ipak izašao po 434kn...vani se burze crvene....čekam na niže, danas crveni dan pa se treba kupovati po BID-u i to što nižem.
Ipak sam bio u pravu nije mi nešto mirisalo jutros..eto me nazad po 423kn
-
+atpl, ajme zatrpa me do koljena
-
+atplx2, krenulo me kao da nije petak
p.s. a jbg u brzini zaboravio da sam kupio i malo
+Viro i to opet prvi u prvom udaru
Majtor je majstor
-
+atplx2, krenulo me kao da nije petak
p.s. a jbg u brzini zaboravio da sam kupio i malo
+Viro i to opet prvi u prvom udaru
Majtor je majstor
baš sam mislio kako bi bilo dobro još malo nadokupiti do 420, a ono prelijepo se to odigralo na kraju
-
Majketimile odi će biti i trudnih 👨🏻🍼
pa to se i očekuje ovdje!!! zar ne vidiš da su već dva malca na putu!!??
-
-
+ATPL, dobar ulov jutros...........za sada
kako je mala granica između prelijepog i ružnog
-
također + atpl... dobro je da sam i malo pokratio na zatvaranju u petak... ali sam ušao na 420 i 402 sad... 420 je očito bilo visoko. Dionica se stropoštala 8%
-
također + atpl... dobro je da sam i malo pokratio na zatvaranju u petak... ali sam ušao na 420 i 402 sad... 420 je očito bilo visoko. Dionica se stropoštala 8%
420 je užasno visoku izgledalo jutros, sada već djeluje kao normalno,
mene samo brine koliko će biti kada stvarno krene pucnjava, biće 100 kuna bude opet dosta
-
A može bit 100 kn što se mene tiče i da godišnje zarade 100kn po dionici prošle godine, pa tako i ove .... a i onih iza može isto tako
-
+ATPL po 400 i 402kn...to je sve što sam danas uboja od rasprodaje na svi dionama, nije nam burza baš strašljiva...
Ništa treba pričekat ove što se bude u podne i ove što dolaze sa posla u 3-4 ure popodne...
-
+ATPL po 400 i 402kn...to je sve što sam danas uboja od rasprodaje na svi dionama, nije nam burza baš strašljiva...
Ništa treba pričekat ove što se bude u podne i ove što dolaze sa posla u 3-4 ure popodne...
+VLEN po 11,60 kn
+ARNT po 286 kn
Počeli se buditi ovi što spavaju do podne.
-
jesi proda?
-
jesi proda?
Heheh jesam bio u pravu što sam prethodnih dana prodavao,, odmah poslije kupnje, jednostavno nisam imao niti malo ok filing...danas mi je filing ok...dobro ja sam čudan što je god veći raspad na burzi ja sam mirniji, tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres, kada je bio sveopći potop ZSE-a.
-
jesi proda?
Heheh jesam bio u pravu što sam prethodnih dana prodavao,, odmah poslije kupnje, jednostavno nisam imao niti malo ok filing...danas mi je filing ok...dobro ja sam čudan što je god veći raspad na burzi ja sam mirniji, tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres, kada je bio sveopći potop ZSE-a.
taj dan bio je nedjelja i ja vam vjerujem
-
taj dan bio je nedjelja i ja vam vjerujem
"prethodnih dana" kolega, bolje čitajte...uostalom znate na što mislim.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun