Evo i ja malo atpl nemogu odolit...
Što smo danas tržili
-
-
-
+atpl još malo, bolje ove nego po 500
Nemojte se kolega malo zaigrat previše..
malo moram, zanimljivo je
+atpl još malo, bolje ove nego po 500
push, push
sutra je petak
-
Nemojte se kolega malo zaigrat previše..
Samo kažem dionica je odradila već jako fini rast (od 30%),a da se fundamentalno nije promilno ništa posebno, što bi takav rast opravdalo....
-
Samo kažem dionica je odradila već jako fini rast (od 30%),a da se fundamentalno nije promilno ništa posebno, što bi takav rast opravdalo....
A što je fundamentalno opravdalo pad sa 570 kn na 345kn ili GOGL sa 12 na 7,7 usd...jeste li probali izračunati koliko trenutno vrijedi dionica kad već govorimo o fundamentima???
-
A sta je fundamentalo opravdalo pad od 40%
-
samo da nije ovoga, do 500 bi sutra išli
-
A što je fundamentalno opravdalo pad sa 570 kn na 345kn?
Osim što se je BDI bio smanjio 4 puta, ništa drugo...
-
A što je fundamentalno opravdalo pad sa 570 kn na 345kn?
Osim što se je BDI bio smanjio 4 puta, ništa drugo...
Aha pa onda zbog čega dionica raste ili pada zbog porasta i pada BDI ili fundamenata...osim toga vidjet će mo u Q4 koliko je pad BDI utjecao na rezultate ATPL...ja mislim da će imati najbolji kvartal u 2021 pa bi fundamentalno trebala rasti a ne padati....vidim da BDI danas porastao koliko ono u postotcima???
Procjena vrijednosti dionice
Prijeđi na navigacijuPrijeđi na pretraživanje
Procjena vrijednosti dionice na financijskim tržištima metoda izračuna teoretske vrijednosti tvrtaka i njihovih dionica. Glavna korist od ovih metoda je predviđanje buduće tržišne cijene ili općenitije potencijalnih tržišnih cijena, kao i postizanje dobiti cjenovnim kretanjem. Dionice za koje se procijeni da su u odnosu na njihovu teoretsku vrijednosti podcijenjene kupuju se, dok se dionice za koje se procjenjuje da su precijenjene prodaju, uz očekivanje da će cijena podcijenjenih dionica porasti, a precijenjenih pasti.
Pri fundamentalnoj analizi procjena vrijednosti dionice temelji se na fundamentima i cilj joj je procjena intrinzične vrijednosti dionice prema predviđanjima novčanog toka i profitabilnosti tvrtke. Fundamentalnu analizu mogu zamijeniti ili poboljšati tržišni kriteriji, kao npt. koliko je tržište spremno platiti za kakvu dionicu. Ove dvije metode mogu se razumjeti kao procjenu sa strane ponude (intrinzična vrijednost) i procjenu sa strane potražnje (što motivira tržište na kupnju).
-
A što je fundamentalno opravdalo pad sa 570 kn na 345kn ili GOGL sa 12 na 7,7 usd...jeste li probali izračunati koliko trenutno vrijedi dionica kad već govorimo o fundamentima???
Naše dionice ne možete uspoređivati sa zapadnima...jer kad bi tako gledali gotova sva izdanja na ZSE bi trebala biti barem duplo skuplja.
-
Naše dionice ne možete uspoređivati sa zapadnima...jer kad bi tako gledali gotova sva izdanja na ZSE bi trebala biti barem duplo skuplja.
Znači dionice ATPL su podcijenjene ili precijenjene???
Ekipa mi se smijala i nazivala me drukerom kad sam na SAPN na 600 kn pisao da je dionica fundamentalno podcijenjena i da vrijedi 1200 kn ...sad je na 900 kn ...a vidjet će mo uskoro...malo prije je netko kupio preko 1000 kom SAPN po 920 kn.
-
-
Samo kažeš malo opreza ništa više..isto sam pisao kada je dionica bila na +500kn...želim da nas bude što više na ZSE, sa što većim kapitalom...
-
Samo kažeš malo opreza ništa više..isto sam pisao kada je dionica bila na +500kn...želim da nas bude što više na ZSE, sa što većim kapitalom...
U redu je kolega drago mi je što ste kapitalizirali dobit!
-
+VLEN na 11,20kn Pad od vrha od 15% je sasvim dobra podloga za dokup.
Vratio sam pola jutrašnje kupnje nazad narodu po 12kn....
-
U redu je kolega drago mi je što ste kapitalizirali dobit!
Meni je ova dionica stresna da držati je ....samo uđem/izađem kada vidim priliku za brzinsku zaradu, nešto poput seksa.
-
... i onda legneš, spavaš i ostaneš sam !! a ovako i liježeš i budiš se u dobrom društvu!! svakodnevno... dok traje!
-
Majketimile odi će biti i trudnih 👨🏻🍼
-
..Je. Riječ iz ustiju ste mi uzeli
Ako ovdje ne paziš što radiš, začas ti naprave malu djecu
-
!! a ovako i liježeš i budiš se u dobrom društvu!! svakodnevno... dok traje!
"Dok traje", a poslin plaćeš(doslovno) di ti je pamet bila...a poslin jeb... nema kajanja....
-
+atpl dokup .
-
+atplx2, krenulo me kao da nije petak
p.s. a jbg u brzini zaboravio da sam kupio i malo
+Viro i to opet prvi u prvom udaru
-
-