+Atpl, pa cemo sutra vidjeti
Što smo danas tržili
-
-
-
+ATPL pa cemo vidjeti kroz godinu dvije
-
+ SAPN. Očekujem dobre rezultate.
-
+atpl najprvi na prvom udaru
-
+atpl najprvi na prvom udaru
također zaokružio sa 130 kom po 422.
-
A kad tek stignu rezultati🤔 bit će perušine..
-
Nisam mogao odoljeti malom dokupu ATPL, kad se očito pokreće, preduhitrili ste me ujutro 😋 🙂
-
Ipak bio napravio odličan posao prebacivši još preostali dio Optime u ATPL oko 350 kad je bila rasprodaja. Nije mi bilo u planu toliko zbog diverzifikacije, ali bio bi magarac da ne prekršim nekad to pravilo na neko vrijeme, a vidim da će to biti par kvartala.
-
Ipak bio napravio odličan posao prebacivši još preostali dio Optime u ATPL oko 350 kad je bila rasprodaja. Nije mi bilo u planu toliko zbog diverzifikacije, ali bio bi magarac da ne prekršim nekad to pravilo na neko vrijeme, a vidim da će to biti par kvartala.
i sam sam nekoliko vrećica Podravka juha zamijenio za nekoliko boca mornarskog ruma i nekako sam opušteniji, aj živjeli
-
Evo privatija sam od kolega nešto VLEN dionica na 11,60kn...hvala vam:)
-
-
Uzelo se sitno Zabe iako mi srce golica Viktor
-
i sam sam nekoliko vrećica Podravka juha zamijenio za nekoliko boca mornarskog ruma i nekako sam opušteniji, aj živjeli
Kod mene žrtvovano HPB,HT, ILRA za dokup ATPL u rasponu 360-408
-
+ ATPL, ljubav je ljubav.
-
+ATPL da zaokruzimo
-
Uzelo se sitno Zabe iako mi srce golica Viktor
Koliko emocija!
-
+VLEN na 11,20kn Pad od vrha od 15% je sasvim dobra podloga za dokup.
-
+atpl, malo ovih provokativnih
-
+atpl još malo, bolje ove nego po 500
-
Nemojte se kolega malo zaigrat previše..
-
push, push
-
-