iskipao 10 tis komada dalelovoda. Rano ili ne , ko će ga znati, no treba mi love za novi motor ljeto ide mala
Što smo danas tržili
-
-
-
iskipao 10 tis komada dalelovoda. Rano ili ne , ko će ga znati, no treba mi love za novi motor ljeto ide mala
Ja cekam nesto na bidu i nikako da docekam, a svrbi me motor. To be or not to be 🤔
-
Ja cekam nesto na bidu i nikako da docekam, a svrbi me motor. To be or not to be 🤔
Ja cekam jos. Ne vidim kamo to ide.
-
+vlen po 14.60
-
++OPTE (izgubio živce pa kupio još 2000 komada...)
-
-OPTE vrlo malo
-
Ja se pak ukočila ko' zec pred farovima
Atletičarka, toliko sam puta trčala za papirom da mi je skoro bolje činiti ništa
Lijepo je gledati rast cijene, osobno bih radije dulji period konsolidacije, mada izgleda da se više nema vremena za to.
-
Ja se pak ukočila ko' zec pred farovima
Atletičarka, toliko sam puta trčala za papirom da mi je skoro bolje činiti ništa
Lijepo je gledati rast cijene, osobno bih radije dulji period konsolidacije, mada izgleda da se više nema vremena za to.
po meni je najveći problem što nikako ne prelazi 6,66
-
+DLKV uzeo malo to go
-
Još ništa.
Što bih kupila ko da je od suhog zlata.
Što bih prodala ko da je od blata.
🤣
-
-
Još ništa.
🤣
izgleda da je uvijek ta precepcija.. meni je najjače kad neki papir duže mjerkam, pomalo mi bježi.. i onda kad ga napokon kupim počne padat
-
Još ništa.
🤣
izgleda da je uvijek ta precepcija.. meni je najjače kad neki papir duže mjerkam, pomalo mi bježi.. i onda kad ga napokon kupim počne padat
A ja sam mislio da se to samo meni dešava! 😂😂😂😂😂
-
A meni ćim prodam - poraste .
Di je rješenje ?
-
Kolega ako Vas mogu utješit, niste sami i meni se to događa u zadnje vrjieme
-
prodao INGRU par dana prije potresa.
Vise od 10 tisuca kom.
Po 3.4 kn.
Imam konkurenciju?
-
sapn po 280, s 200 na 280 rekoh si nije loše, a evo je sad na 440
-
Kupio SAPN prije krize po 330. Prodao nakon par mjeseci kad je došla na 320. Reko neće dalje i bio sretan da sam ju rješio sam malim minusom
-
To što kažete da vam se dešava, to je pravilo.
Piše u knjigama o trgovanju
Obzirom da smo svi ljudska bića po naravi svojih bića imamo slične pragove podnošenja boli i frustracije
E pa kada i posljednji nestrpljivac baci papir, papir može gore.
A to nam se dešava u blizu istom trenutku. Tako se formira dno. Ili zona konsolidacije
Onda imamo i strah. Strah je intenzivna emocija, obuzima brzo, i zato strah ostavlja šiljak volumena
Pohlepa je kažu sporija emocija, treba nekoliko dana da se razmaše, zato cijena uvijek sporije raste nego li pada. Osim ako nije potpomognuta, ili su našli naftu u dvorištu
I to sve ostaje zapisano u grafovima. Tako nastaju grafovi
-
To što kažete da vam se dešava, to je pravilo.
Piše u knjigama o trgovanju
Obzirom da smo svi ljudska bića po naravi svojih bića imamo slične pragove podnošenja boli i frustracije
E pa kada i posljednji nestrpljivac baci papir, papir može gore.
A to nam se dešava u blizu istom trenutku. Tako se formira dno. Ili zona konsolidacije
Onda imamo i strah. Strah je intenzivna emocija, obuzima brzo, i zato strah ostavlja šiljak volumena
Pohlepa je kažu sporija emocija, treba nekoliko dana da se razmaše, zato cijena uvijek sporije raste nego li pada. Osim ako nije potpomognuta, ili su našli naftu u dvorištu
I to sve ostaje zapisano u grafovima. Tako nastaju grafovi
Bas tako. I meni se dogadjalo. Prodala Vlen na 9.5 nakon sto mi je bilo previse cekanja a nista 🙃
Sada sizim u Tpng😂
-
Ha...kupio igh 500kom po 100kn i cekao konsolidaciju, zatim je porasla na 125kn i sve prodao i sav sretan...a koji dan poslije iga protutnjao sve do 175kn..🤑
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner