A najbolje od svega nema poreza na dobit :palac gore:
To je strašno bitno kod x3 dobiti.
Uložio si 100.000 eura x 3 = 300.000 eura i porez platiš 30.000 eura. Sitnica!
A najbolje od svega nema poreza na dobit :palac gore:
bravo kolega normani!
nisam namjerno htio u brojkama ( a niti neću ), ali za 2021. sam platio poreza više od veličine mnogih portfelja ovdje! i zarekao se sam sebi.... nikad više! do kraja lipnja mi je sve tax free osim 10% portfelja sa kojim se "igram". jer tek bi onda postalo poreznicima sumnjivo kako sada odjednom ništa. i sada kada se sve češće priča o objedinjavanju svih službi temeljem OIB-a....
kad smo već na tom topicu.... sav svoj slobodni višak keša danas završno utopio u HT u očekivanju izdašne divke. živi bili....
Zato i napisao to za porez.
Kad se zaradjuje plati, ak se gubi, ko te j...
da, nažalost....
bilo je već diskusija na tu temu, ali HR ispada kamilica prema velikoj većini europe po tom pitanju. mene samo zanima da li se i tamo ostvareni minus ne može prenositi u naredno razdoblje ili postoji neka druga caka. ako ima tko upučeniji..... unaprijed hvala.
Ni to nije problem, nego kome plaćaš i u što će utrošiti tvoj uplaćeni novac
Imate ideju kome bi bilo dobro placat porez?
Kojoj stranci ?
Imate ideju kome bi bilo dobro placat porez?
Kojoj stranci ?
Nikome. Đava odnio i stranke i političare te njihove glasače. Glasao bi samo za one koji nude minimalnu državu a takvih nema.
Ovo lamentiranje, me podsjeća na liparenje na kasi u trgovini...
možete i tako gledati kolega! kao liparenje.
ali ima ona stara.... tko nezna cijeniti mali dobitak, nije vrijedan velikoga!
Zamislite državu bez 1.i 2.mirovinskog stupa i bez HZZO, da li bi bili građani bogatiji ili siromašniji
Ali ima ona stara.... tko ne zna cijeniti mali dobitak, nije vrijedan velikoga!
Tako je. A ima i ona burzovna mudrost:
Zamislite državu bez 1.i 2.mirovinskog stupa i bez HZZO, da li bi bili građani bogatiji ili siromašniji
Siromašniji,postali bi socijalni slučajevi i opet bi morala država financirati iste.
IZamislite državu bez 1.i 2.mirovinskog stupa i bez HZZO, da li bi bili građani bogatiji ili siromašniji
Siromašniji,postali bi socijalni slučajevi i opet bi morala država financirati iste.
gro ljudi su financijski nepismeni, tako bi tesko bili bogatiji
Ne nego cca 22.000
+LRHC po 162€ (umjesto da kratim pozicije ja kupujem)
-LRHC po 173-174€...lijepi swing trade od 48h., bit će bureka i jogurta koliko hoćeš...
Eto neocekivano ponovo kupio 3tis. kom RIVP po 4.37€🙂
Eto neocekivano ponovo kupio 3tis. kom RIVP po 4.37€🙂
Zašto neočekivano i koja filozofija stoji iza kupnje? Dionica RIVP mi ne djeluje previše "in" zadnjih godina. Ili se varam?
Neocekivano zbog toga da je roknula za visinu divke prije ex div.day a i ponovno sam uletio nakon prvog trejda sa 4.1x-4.5x🙂
Roknula je za visinu divke prije ex div.day, a i ponovno sam uletio nakon prvog trejda sa 4.1x-4.5x🙂
Odličan trejd, nema šta!
Skratio nešto sitno dionice.
Kupio Normabel, Zoloft, Helex i Xanax.