Dokupio OPTE po 6,54
Što smo danas tržili
-
-
-
Dokupila samo 1000 Opte , druge dione mi nisu htjeli prodati, možda se prodavatelji smekšaju sutra.😀
-
Uzeo par tisuca optike, čisto da mi nije dosadno u kešu.
-
Taman se vratio sa cijepljenja i vidim da mi je prošao nalog za kupnju ADRS po 444kn...
-
Taman se vratio sa cijepljenja i vidim da mi je prošao nalog za kupnju ADRS po 444kn...
A da, kad imas 83 dođe amnezija pa kupis kad netreba. Samo sto si prvi u redu za cjepljenje
-
A da, kad imas 83 dođe amnezija pa kupis kad netreba. Samo sto si prvi u redu za cjepljenje
Kad staviš masku, ne vide se toliko godine
-
ovaj tjedan
kupovao samo HTeja
prodavao atpl, malo slrs
-
+ HPB 20 komada
-
+Htej
+adrs
-atpl prodao sve
-
+Htej
- gospon Moller idete li na preuzimanje Hteja ???
-
-
+Htej
- gospon Moller idete li na preuzimanje Hteja ???
ne, samo kupujem dok je povoljan, jer kada prodaju Opte, biće i nama kakav novi autić, a kada sebe prodaju, onda ću prodati i ja
-
+Htej
+adrs
-atpl prodao sve
Ti bas radis protiv sebe 🤔, ajde bar si nekoga obradovao
-
+Htej
+adrs
-atpl prodao sve
Moguce da kolega zeli dividende.
-
+Htej
+adrs
-atpl prodao sve
samo da još utvrdimo koga, kupce atpl ili prodavače Hteja, ja bih za sada dao malu prednost prodavačima HTeja, jer mi još uvijek miriše da će biti i niže, za atpl ću ipak sačekati izvješće, nekako mi je to naglo odskočilo kao loptica skočica, a možda je stvarno raketica, jer netko već ima uvid u rezultate, ali ja ne vjerujem da je takvo što moguće obzirom da Hanfa budno motri i nadgleda trgovanje na ZzzSE
-
Smakić svijeta
Zloćo opet u čarapu.
+ HT, ono svak svakome svoj ispasti će dobro, a najviše će profitirati HT.
Osim malih dioničara
-
Prodao oko 6% HPB po 510 kn...riješio se totalno VIS, nije iznos vrijedan spomena, ali nisam ga htio dat sa gubitkom.
-
ovaj tjedan
+Htej
+ sakupio pomalo Ptkm
+za.ebalo me na oceanima
-
ovaj tjedan
+Htej
+ sakupio pomalo Ptkm
+za.ebalo me na oceanima
Zeznuti su ti oceani, evo upravo se netko utopio da bi vas spasio........
-
Forumski drukeri me nagovorili da kupim TPNG. E sad jesam li navučen ili bum se opernatio bumo vidli. Ovo sam napravil onak kak bi se reklo "u zavjetrini ATPL".
-
Forumski drukeri me nagovorili da kupim TPNG. E sad jesam li navučen ili bum se opernatio bumo vidli. Ovo sam napravil onak kak bi se reklo "u zavjetrini ATPL".
Pa jel pratite vi vozarine za tankere?......one će Vam raći da li ćete se opernatiti ili ne.....ja ih rijetko pratim i nekonstatno ali prema onime što vidim ne vidim nikakvo perje za sada......jedino drukove na toj temi ali sad ih je puno manje jel ih je napokon i sram.....možda nije za ovu tema ali kad je moderator več dopustio......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun