Ako ima margina, bude sutra još i zanimljivije
meni je i bez toga već danas dovoljno zanimljivo
Ako ima margina, bude sutra još i zanimljivije
meni je i bez toga već danas dovoljno zanimljivo
Da to nije koji od od milijunaša s prosjekom 190 izlazio.
Da to nije koji od od milijunaša s prosjekom 190 izlazio.
jasno da kormilar mijenja kurs, samo je pitanje na koju će se rutu sada uputiti
Nažalost, ovo ima potporu u stvarnim razlozima.
Kina je krizu ugljena rijesila u 3 tjedna.
A tereta za voziti baš i nema.
Neka stabilizacija napuhivanja balona dobro dodje jer balon kad pukne udre dobro kad se najmanje nadas
Tako je bilo i prije koju godinu ali u ljeto....Kini falilo ugljena, drukalo se na daljni rast bdi-a u "strahu" da kinezima klime neče radit jel je bilo ljeto a oni problem riješili za čas i bdi poslali u podrum.....baš sam se tog nedavno sjetio i zato bio oprezan.....pisati o tome nisam ni htio da ne kvarim euforiju i ne budem atpl neprijatelj br1......
u svakom slučaju hvala na korisnoj informaciji.......vidim da u zadnje vrijeme dobrih info imate češće,pa se javite jel mislim da je s današnjim danom stvarno svima dosta rakete i idemo dalje......bit će i toga ali treba znat kad stati na loptu......
Display MoreNažalost, ovo ima potporu u stvarnim razlozima.
Tako je bilo i prije koju godinu ali u ljeto....Kini falilo ugljena, drukalo se na daljni rast bdi-a u "strahu" da kinezima klime neče radit jel je bilo ljeto a oni problem riješili za čas i bdi poslali u podrum.....baš sam se tog nedavno sjetio i zato bio oprezan.....pisati o tome nisam ni htio da ne kvarim euforiju i ne budem atpl neprijatelj br1......
u svakom slučaju hvala na korisnoj informaciji.......vidim da u zadnje vrijeme dobrih info imate češće,pa se javite jel mislim da je s današnjim danom stvarno svima dosta rakete i idemo dalje......bit će i toga ali treba znat kad stati na loptu......
i ja mislim da će biti I gore, I gore
ma uvijek bude sve gore i gore nakon što nekoliko puta ode dolje i dolje...... ......treba samo dobro tempirati da se ne naleti na tempiranu bombu......i na sniženjima treba bit oprezan jel čovjek uvijek kupi više nego što mu treba a nekad izabere i artikl, dva koji mu ni ne trebaju....
ma uvijek bude sve gore i gore nakon što nekoliko puta ode dolje i dolje...... ......treba samo dobro tempirati da se ne naleti na tempiranu bombu......
u ovome slučaju se odnosilo na osobno ime, a što se poklapa samo je slučajnost
ma uvijek bude sve gore i gore nakon što nekoliko puta ode dolje i dolje...... ......treba samo dobro tempirati da se ne naleti na tempiranu bombu......
Nekužim?
Nekužim?
Igore, Igore, gdje si brate pomagaj
Nekužim?
Mislim da bi se cijena mogla uskoro stabilizirati.
Na 390 kn je pristojna podrška. Promatrajmo i dalje
Mislim da bi se cijena mogla uskoro stabilizirati.
Na 390 kn je pristojna podrška. Promatrajmo i dalje
koliko ja vidim, iduća 50dva tjedna su ključna
i uvijek se na ovakve dane sjetim Jasne Zlokić i one; E moj Ban, još ćemo se mi vitra nauživat
samo mislim da će ovaj puta ipak neki i izgubiti, nemoguće da opet svi zarade
show program.. da se to IB nije pokačio tamo sa njima.. pa je odlučio skucat cijenu skroz..
Majko mila, pa što učiniste ovoj dionici? Jel mi se to čini ili je upravo bila blokada trgovanja?
Majko mila, pa što učiniste ovoj dionici? Jel mi se to čini ili je upravo bila blokada trgovanja?
bila, bila, ali je brzo prošla, da se ne vidi da i carica može biti gola, ne samo car
Koje cerupanje danas ovdje!
Kak bi FI trebalo izgledati da raste diona ako ovo nije dobro?
Žalosno za gledat😭
Ovdje se stvarno kasno pali i u rastu i u padu ali brate kad krenemo oderemo ga junački
Žalosno za gledat😭
zašto, skoro je 5 mil. a prosjek ni blizu 400, što vi gledate, ove najstrašljivije, ma to vam je TeNTina ekipa