U petak raketa na 520 novi vrh, danas u prvih pola sata raketa na 538 i nitko da nista prokomentira??
Dali sam ja jedina koja ne kupuje🤪🤔
Tko je kriv za ovu raketu?
Vikinzi nisu, futuresi nisu?
Jos 12 kn do stanice "550"😅
U petak raketa na 520 novi vrh, danas u prvih pola sata raketa na 538 i nitko da nista prokomentira??
Ovo smo čekali
A sto se ima puno za komentirati kad vjerojatno svi trljaju ruke -evo novi ATH na 540 s tendencijom skorog napada na 550. Ja ocekujem uoci izvjestaja najkasnije napad na 600.
Planirate li dokupljivati ili ste zadovoljni sa svojim volumenom?
Kolega maratonac,ovaj na 600kn na prodaji je vas pola milijunski?😉
tvori ga 6 naloga.
Display MoreU petak raketa na 520 novi vrh, danas u prvih pola sata raketa na 538 i nitko da nista prokomentira??
A sto se ima puno za komentirati kad vjerojatno svi trljaju ruke -evo novi ATH na 540 s tendencijom skorog napada na 550. Ja ocekujem uoci izvjestaja najkasnije napad na 600.
Planirate li dokupljivati ili ste zadovoljni sa svojim volumenom?
Bi dokupila ali bojim se stres testova,crnjaka,crvenila i da ima drugih boljih dionica,cekam korekciju mjesecima ali i zadovoljna sam prinosom za ovu godinu i volim da drugi zaraduju vise od mene.
Imam jos 30% gotovine za svaki slucaj ili neku super pozitivnu vijest ako bi stigla kupiti😅
Ovo danas je posljedica vikend drukanja na rast?ima li neka vijest da opravdava ovaj rast? 🙃😁
Nema, danas neopravdano raste. Sta ces
Nema, danas neopravdano raste. Sta ces
Jednostavno receno ludi monday,ne uzbuduj se previse jer moze i gore od ovog?
Do petka se to moze i izdrukati kada nastupaju vikend drukeri pa opet u krug?
FI ce prerezati tu dramu sa
>50 mil dobiti,to ce stisati strasti jer je to konsenzus? 🤔🤨
Ja nisam uzbuđen, al vidim da ti jesi
Heh, ATH je bio daleko od ovog - negdje na 3500kn.
Daleko smo mi od ATH...
Daleko smo mi od ATH...
Da u pravu ste mislio sam na 12 mjesecni ATH
Daleko smo mi od ATH...
Da dođe i na pol toga ja odoh u penziju 😂😂😂,
vozarine mi s cini da ce presisati to razdoblje ko plitak potok sad kad se uskomesaju ovi sta im treba ugljen, to se sve posemerilo, poludilo valjda, kao i vrijeme, iz extrema u extreme
Hipotetski ako vec usporedujemo povijesne ATH od prije 10+ godina trebalo bi uzeti i efekt inflacije sto zapravo znaci da je teoretski ATH i veci od 3500 po danasnjoj vrijednosti novca.
Ali svakako slazem se da bi vecina dionicara prodala i na 1750kn.
Koliko je BDI bio 10.01.2018. kad je ATPL bila 698 kn a koliko je sad.
Hipotetski ako vec usporedujemo povijesne ATH od prije 10+ godina trebalo bi uzeti i efekt inflacije sto zapravo znaci da je teoretski ATH i veci od 3500 po danasnjoj vrijednosti novca.
A samo bi pravi igrači pričekali prave razine
BDI je bio cca 1300, ali tada su bili drugi razlozi rasta
A samo bi pravi igrači pričekali prave razine
BDI je bio cca 1300, ali tada su bili drugi razlozi rasta
Slijedi brutalno vrijeme.
Tek sto se nekako prezimi zima s ugljenom krenut ce celik, proljece na moje rame slijece, Đurđevak zeeeeleni,...
Ja nisam uzbuđen, al vidim da ti jesi
Malo jesam.
Kad vidim pogled iz sv. post. MIR koji me uskoro ocekuje najezim se🤪
Uzela onaj rani paket koji ukljucuje gratis sampanjac u beztezinskom stanju.
A dobro su me savjetovali ovih dana da bolje da ugasim ekran, mozda ih poslusam🤔
Kome treba stres test i nepotrebno uzbudivanje?
Pitam sve dali mislite do ovo neki novi veliki igrac ulazi?
Ili igraci od onih koji su naculi FI?
Raste kao da je dobit >70 mil?
Dali bi ta dobit opravdavala 700?
pokratio malo po 540 prije podne... nema šanse vratit jeftinije netko troši sve po 540.
Moguće da se priključio i koji fond...uglavno situacija u svijetu je sve gora, svega nedostaje...samo da ne bude gladi
Ili se pojavio veliki kupac ili netko zna da dobit Q3 zasluzuje vecu cijenu. Sve po 540 odma grabi.
ma jednostavno se polomio mega otpor na 520 kn i sad je put otvoren, upside potencijal je velik... pa pogledajte si malo gdje je sljedeći značajniji otpor, početna znamenka mu nije 6.