e sad kad je I lova zločestog iz optime ovdje , vrijeme je za let. Vezite se !
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Šteta što već nije ponedjeljak 9:30!
-
Vani sve jače zelenilo, a mi glumimo pametnjakoviće....
A pomalo, vrag odnia i prešu, meni je draže da vozarine rastu nego cijena dionice. Ovako imaš vremena još prebacit šta misliš
-
Znači vi kad pogledate ask i bid zaključite da je ask prazan od te dvije strane? Ahhh, razumijem i neke navijačke postove, ali što je previše je previše 🙄
Kako objasnjavate ako cijena raste danima, da je bid bio prazan pa da zato raste?
Sta je previse... 🤔
Pogledajte zadnjih dana prosjecnu i zadnju cijena.
Kako se umjetno spusta i priprema teren za drugi dan.
rucna kocnica ili pracka?🤔🤭
Nekad je dovoljno pricekati samo jedan dan za potvrdu😉.
Ima puno jako pozitivnih vijesti i vec se iz toga moze zakljuciti sto ce biti praznije i u buducnosti.
Ako ste planirali kupiti nadam se ste to Vi danas.
Idemo dalje... Za pocetak na stanicu "550"😁
-
Kako objasnjavate ako cijena raste danima, da je bid bio prazan pa da zato raste?
Sta je previse... 🤔
Nekad je dovoljno pricekati samo jedan dan😉
Idemo dalje... na stanicu "550"😁
Koliko stanica ovo je neka gradska linija cini se...
-
Sta je previse... 🤔
Nisam kupovao danas niti planiram dokup, ja sam svoju poziciju već zauzeo u zadovoljavajućem omjeru u odnosu na portfelj, a krenuo sam ulaziti oko 190 kuna dok vas nije bilo na mapi. Da ste pročitali moj drugi post s razumijevanjem bilo bi vam jasno zašto danas nije bilo rušenja cijene pred zatvaranje - pojavila se potpora na bidu s velikim nalogom iznad 500 kuna što je prije nedostajalo.
Jednostavno nemam strpljenja za vaše klasične shill/moonboy postove i ne vidim svijet niti ovu investicijsku priliku u crno-bijelome kako to redovito prikazujete u komentarima.
Ako ćemo već o nadama, ja se nadam da ćete zatvoriti kompjuter kako ste najavili i da ćete prekinuti objavljivati komentare za pomake cijene od 1 posto kao da se ne znam što dogodilo ili kao da će naše pisanje na forumu pogurati dionicu u bilo kojem smjeru
-
Rakete ne voze gradske linije jos za sada😁
Stanica "550" med. sv. postaja Mir sa pogledom u prilogu
Jos ima nesto mjesta za astronaute amatere sa gratis sampanjcem.
Stanica "600" mjesec
"700" merkur
"800" venera
...
-
Rakete ne voze gradske linije jos za sada😁
Stanica "550" med. sv. postaja Mir sa pogledom u prilogu
Jos ima nesto mjesta za astronaute amatere sa gratis sampanjcem.
Stanica "600" mjesec
"700" merkur
"800" venera
...
Dosadni ste svi sa ovim glupim spamanjem... dosta iseravanja gluposti
-
Promasili ste jer nije bio prazan bid nego ask.
Ja sam bila u pravu a ne vi. nisam vas niti imam namjeru osobno ocijenjivati kao sto vi sebi dali za pravo mene ocijenjivati.
U zadnjih nekoliko tjedana ili mjeseci izvadite svoje i usporedite sa mojim doprinosom temi po broju postanih aktualnih relevantnih materjalnih cinjena, osvrta i komentara na iste,sa pokazanim poznavanjem dry bulk sektora.
Ako cete pokazati znanje i trud rado cu vama i vasim istomisljenicima ispuniti zelju i odjaviti se za stalno ili maknuti na neki drugi forum.
Ne volim Vas ton pa cu vas staviti na blok listu i voljela bi da vi mene stavite.
Sretno
-
Jučerašnji zaključak da je ask prazan osim naloga strašila na 520 kuna smatrate ispravnim? Protrgovano je 3.200 dionica danas uglavnom po asku, a cijena je narasla manje od 2% uz prodaju cijelog "naloga strašila" za koji ste implicirali da zapravo niti ne prodaje. Uz sve to, danas se drastično promijenila situacija na bidu i ja sam komentirao kakvo je stanje bilo taj dan, a činjenica je da je bio prazan, tko je htio prosut 1.000 komada mogao je zatući cijenu na 470 kuna bez problema.
-
-
Atpl i Podravka su jokeri koji bi mogli probuditi cijelu burzu bas kao Kras ne tako davno. Sto velite na nestasicu i redukciju elektricne energije u Kini? Ocito fali ugljena i prijevoz ne moze dovesti potrebno. Benzina sve vise fali jer potraznja je sve jaca i jaca a opskrba spora pa tipujem na tankerase uskoro. Poletjet ce.
Poceo sam gledati i strane dionice, Scorpio tankers skok preko 30% u samo nekoliko dana.
-
Cijena se taljiga, pa migolji, pa klizi, pa onda skoci naglo, pa stagnira, pa opet lagano raste... Ima svega. Ali glavno je da je trend rastuci. Vec malo manje od godinu dana.
-
pa zapravo ispada da i je.......na svakih 10 kn od 480-520 bio je veliki otpor dok je bdi lomio bez otpora.......ni vani nisu u globalu puno bolji........nakon onog ponedjeljka prije 2 tjedna kad su "držeći se za ruke" svi zviznuli 15%, sve do danas im je trebalo da se oporave prema sličnim razinama.....pomalo čudno ali tako je......čekamo, pratimo pa pratimo i čekamo.......
-
Kakve su bile vozarine krajem 2017. naspram današnjih ?
Onda je peak cijene bio skoro 700 kn
-
Gledaj pokazatelje tada i danas te kontekst vremena te 2017. Vozarine danas su valjda 3 puta vece nego tada.
-
mittko
Tržište će odraditi svoje tako da ima vrenena da cijena ap stigne i vozarine.
Moguće je da neki kupci čekaju četri znamenke.
Lp
-
mittko
Lp
Zasto bi neki kupci cekali 4 znamenke? Ne kuzim
-
Gledaj pokazatelje tada i danas te kontekst vremena te 2017. Vozarine danas su valjda 3 puta vece nego tada.
Cijena sigurno ne bi došla do 700 kn da nije bilo IB. Onda su se dionice ATPL kupovale kao prošli tjedan PODR samo u malo manjem volumenu
-
mittko
Lp
Zasto bi neki kupci cekali 4 znamenke? Ne kuzim
Bilo bi uljudno kolegi Brunosu objasniti a ne stavljati lp
-
koje kasno paljenje ima ova b urza, ne mogu vjerovati da sam nakon dokupa pred kraj u petak još i jutros čvaknuo malo po 520
probilo 520 na dosta velikom prometu. super znak za nastavak... zna se gdje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso